Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
az egyik üres lenne

-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
nemár
-
drogery
tag
-
KAMELOT
titán
Néhány itteni egyénről készült képek alapján elmondhatom ÉN nem nézek ki sehogy sem.

De azért elmegyek a közös edzésre! -
Manitou
veterán
Mell -kar letudva, majdnem rámzárták a termet
Kicsit későn mentem, kapkodós lett a vége. Mondjuk most kivételes módon gyengébb voltam a megszokottnál
, de azért csigás letolás megvolt hátgépen

Tömve volt a terem, csak egykezesekkel tudtam ferdepadozni, de egész jól ment. -
Radnix
senior tag
Köszönöm a jobbuláskívánásokat!

A nagy felfordulásban ottfelejtettem a telefonomat is a teremben, most írt a pultos hölgy, hogy megtalálta és
átvehetem a lakásán![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fastumgélt rákentem, megy majd a szokásos reggel-este 1-1 gramm C, ennél többet nem akarok, mert mostanság kb. 3-3,5 liter folyadékot iszom csak. multivitamin pipa, asszem be kell szereznem valami ízületvédőt, eddig úgyis csak 2 "kúrát" nyomtam, lassan amúgy is itt volt az ideje a következőnek. Ti melyiket ajánljátok? Eddig animal flexet, meg proenzi3-at nyomtam, valami jobb ár-érték arányú cucc esetleg? (csak ne por legyen)

-
macikos
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Dehogy, ismerősök, haverok, de nem bírják a kiképzést. Nem buzizom őket, meg nem ilyenekre kell gondolni, el is menekülnének a teremből.
Lehet öreg vagyok LOL, régebbi teremben nem voltak ilyen érzékeny lelkek. Bár nem egyforma mindenki, de hogy az utóbbi időben mindenki besértődik.
Egyik haver például úgy köszön, hogy: "Szevasztok kurvák"

Aki egy ilyet komolyan vesz és besértődik...
-
macikos
addikt
Mennyi kis sértődős "férfi", "keménycsávó" van a termekben... Már nem merek senkinek semmit mondani, mert ezek a gyúrósok olyan kemények, hogy mindenen besértődnek, mint a kislányok. Szánalom.
-
Manitou
veterán
válasz
Radnix
üzenetére
Nekem a jobb válam sérült le pár éve, de nem ennyire durván, sajna mai napig nem jött helyre.teljesen
Néha elő előjön a fájdalom, van amikor meg egész türhető. Szedtem rá porcerősítőt , valamelyest segített, de a pihentetés segít szerintem a leginkább. Annak semmi értelme, hogy rásérüljél újból.
Mindenképpen próbáld meg pihentetni, vagy olyan gyakorlatokat csinálni, aminél nem fáj egyátalán.Na léptem mell-karozni.

-
Mikuland
tag
Én dokit mindenképpen javasolnék! Ott a szalagok az ízület körül eléggé erős behatást szereztek...meg az ízület is....

Pihentetés, jegelés, mint a sportolóknál....?
Gyors regenerálódást kívánok! -
Tamoo
nagyúr
válasz
shteer
üzenetére
Én nem sz@roztam ennyit, lebillentettem oldalra. Egyik oldalon lecsúsztattam a súlyokat, aztán szépen átrántott a másikra. Volt már vagy 2-3 ilyen esetem régebben.
akkor még a garázsban volt a cucc. Amióta a szobában van üveges szekrény mellett, nem vállalom túl magam segítő nélkül. 
-
shteer
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
második majdnem megvót

-
Radnix
senior tag
EZT NEM HISZEM EL!
1 hét pihenő után újra lementünk ma edzeni, és lesérültem, pedig eddig még soha... pedig pont a pihenőidő alatt vettem egy csuklóbandázst. edzés felénél tartottunk kb, bemelegítés után, vállból nyomás kézi súllyal ülve... utolsó ismétlésnél teljesen kinyomtam... nem kellett volna, éreztem h elszáll az erő, láttam a tükörben, ahogy természetellenes pozícióba kerül a bal vállam, a súly pedig elindul lefelé... senkinek se kívánom ezt, szerencsére nem ejtettem magamra, illetve azonnal visszaugrott a vállam a helyére, de fájdalmas, és haza is kellett mennem, mert nem tudtam volna edzeni tovább és nem is lett volna értelme. el vagyok keseredve

Mi a faxt csináljak, hogy minél hamarabb meggyógyuljon? Minden dolog érdekel, ráolvasás is!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
headhunter
üzenetére
Igazából ha jobban megnézzük, a sör marad....

-
Stirbi
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Te vagy a ? ?
Egyáltalán nem gond! Gyertek csak mindenki akit érdekel! Csatlakozzatok!

-
headhunter
addikt
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Vagy az is lehet, hogy akos86 küldte neki az adatokat, és így sikerül nyernie a fekve nyomó versenyen

-
törölt tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Értettem MESTER, leültem, várom az utasításokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudod, van az a mondás, hogyha nem tudod ki a hülye, te vagy az! Annyi a problémája itt mindenkinek, hogy előadod itt a Chad Nicholls-ot az adataiddal, de nem indokolsz, nem válaszolsz értelmes emberek értelmes kérdéseire, mint egy normál ember. Terelsz folyamatosan és ez egy kicsit sok már a többségnek. Ha észrevetted ide kb. ugyanazok az emberek irogatnak már évek óta, de senki nem tudja kik küldik az adatokat neked, így gyanús hogy senki. Ellenkező esetben miért titkolnák? Látom magam előtt ahogy God küldi neked titokban az adatokat, hogy a táblázatod segítségével előrébb végezzen a versenyeken
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de végeztem veled tényleg, hogy stílszerű legyek: Viszlát!
-
adam432
tag
ÁÁ szakadok...

-
Stirbi
addikt
Gyertek srácok a
csoportba 
Aztán lehet megosztani a véleményeket, tapasztalatokat egymás közt a termékekről.

-
R2D20208
addikt
válasz
üzenetére
Olvass figyelmesen gyerek: "Itt szét trollkodhatsz" ez egy lehetőség volt neki, mert trollkodni akart.
Ezt meg te írtad : "azon az oldalon próbálj szétoltani"
Picit más. Ja , a gyerekezést is természetesen te kezdted. És ha szólok, és kérdezlek, akkor tárgyaljunk. ( ami ugye elő sem fordult, és nem is fog ) Üdv Aydan

Ki van 120x120 - as képen ? Én bármikor felvállalom magam. Hát te ?
-
törölt tag
válasz
R2D20208
üzenetére
(#49764) Aydan öcskös
Látod egyből magadra ismertél mint "táblázatos gyerek"
Várjá, mindjár jönnek a pdafanklubbos droidok
(kicsit gyerekes ez az "azon az oldalon próbálj szétoltani" pont egy olyan valakivel szemben aki ha csak 120x120-as képeken
de felvállalja magát)Na de mostantól ignorállak teljes mértékben. Már röhögni sem érdemes az "adatgyűjtéseden"
-
Tamoo
nagyúr
Jeee megvolt a földről felvevős guggolásom 70kg-val 12
Kis öröm is öröm.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk majd besz@rtam amikor ki kellett nyomni fej fölé. -
-
DonThomasino
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A hőkezelt kukoricában hogy lenne zsír?
Kb annyi mint a pufi rizsben. -
R2D20208
addikt
Szőlőcukrot ajánlom darálva, vízzel keverve turmixként . Kb 1/2 kiló naponta .
-
Kassadin
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
A budget sóspálcika jobb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino
üzenetére
Abban azért van ám zsír rendesen emlékeim szerint...[link]
-
Radnix
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
most esett le. mennyapi...

-
DonThomasino
veterán
A extrudált kukorica alias "kuki" mehet szénhidrátnak?
-
spammer
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ártuditu a táblázatos trollkodás közben
-
Woodslave
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
hát ez pár hsz-re elmondható ma

-
Radnix
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha van lehetőséged rá, ne így csináld, egyébként jobb mintha kimaradna edzés
A ki eza képen kérdésre válaszolva: ő DrugsBunny vagy csak simán Bunny, a magyar testépítéssel foglalkozó internetes oldalak hőse,illetve maga a sátán. Bicskanyitogató stílusú egyszerű ember, akiben alapból szerintem van jó szándék, csak a természete az olyan amilyen. Mondjuk úgy h megosztó személyiség

-
Woodslave
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
a tiédet nem

-
DonThomasino
veterán
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nagyban befolyásolná
a fejlődést ha 3 egymást követő nap edzenék? p sz v -
Woodslave
félisten
Bá-nak szerettel, remélem nincs több kérdés
[link] -
R2D20208
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pl

-
Radnix
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hehehe ez jó volt fater!

Ja nem vicc volt?
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
semmi, egyszerű népbutítás (legalábbis azon a szinten ahol a topic 99%-a van) de mint látod van talaj, ahol kihajt a mag.. Minőségi izom meg társai.. 
igazából az a lényeg, hogy versenyre készülő testépítők szokásait veszik át 20-15% testzsírra hajtó emberek, mert azt hiszik, hogyha megesznek egy sütit (kenyeret, krumplit
), akkor hetekre leállnak a zsírégető folyamatok a testben és kezdhetik elölről a diétát, vagy ha nem esznek 3 óránként akkor leesik az izom. De amíg ezt gyíktestű szakértők cáfolják, Jay Cutler meg mellette van, addig ez lesz 
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nemár