Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] azért elkeserít, hogy soha nem voltam izmos, de legjobb esetben is ez vár rám
-
asuspc96
senior tag
válasz
littlelion21 #48195 üzenetére
igen meg van (link)
philox: magyar helyesírásom ? a húzóckodás elfogadott.....a totyik meg szerintem elmegy...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
littlelion21 #48195 üzenetére
Ha magyarul is érdekes helyesírással tolja.....
Bár még így is... -
philoxenia
MODERÁTOR
asuspc: nincs ilyen videó...[link]
-
asuspc96
senior tag
ja igen...valaki nem tudja véletlenül annak a videónak a címét ahol Arnold húzóckodik ?
-
Kassadin
addikt
Nem csak a súly a lényeg, hanem az is, hogy hogyan hajtod végre a gyakorlatot. Ma talán sikerült rájönnöm, hogy hogyan is kell igazából fekvenyomni. Mell téren én sem állok jól (másban sem
), de próbálgatni kell. Nem mindegy a fogás sem, meddig engeded le és nyomod ki, figyelni a negatív szakaszra. Ilyesmik.
Ijk: Amit csak a nem dohányosok vesznek észre. Cigi erősen tompítja a szaglást meg az ízlelést is x idő után.
-
dAnky
aktív tag
válasz
philoxenia #48186 üzenetére
En sose kabszereztem. Fiatalabb koromban heti1szer ketszer ittam meg cigizem. Most kb olyan 2 vagy 3 eve egy kortyot se ittam. Megutaltam mar
nem tom miert de osszejoveteleken se iszok semmit. Mar teljesen "szent" vagyok
most csak 1 kis feherje tomegelo meg creatin megy
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nekem semmilyen anyaggal nem alakult még ki fizikai függőség, amit eddig fogyasztottam, persze szájteket még nem próbáltam
, a pszichikai függőség azonban nálam is megvan sok dologgal kapcsolatban...
Mondjuk az én korosztályom túlnyomó része, köztük én is valódi kábítószereket és kábítószereseket csak tévében/filmen látott... Már, ha az alkoholistákat nem számítom, azt tükörben is szoktam... -
dAnky
aktív tag
válasz
philoxenia #48182 üzenetére
En tapasszal tudtam csak leszokni. Anelkul ideges voltam a nikotin miatt. Erdekes de en a mozdulatot nem hianyoltam csak a nikotint. Tapasszal olyan volt mintha szivtam volna. 2 hetig hasznaltam es csokkentettem a dozist folyamatosan a 0ig. Anyum is es keresztanyum is igy szokott le. Fatef meg vmi kis szeumi gyogyszerrel amit 1 honapig szedett
Ljk: ugy volt nekem is letettem es azota 1 szallat se szivtam. En nem a nikotint kivanom sott egyebkent a cigit se kivanom csak nekem nem volt vele bajom. Nyuhodtabb voltam a mindennapokban
Sorry h ekezetek nelkul irok csak telefonrol vagyok
-
spammer
veterán
válasz
Kassadin #48171 üzenetére
"Ez azért erősen társaságfüggő dolog is tud lenni, no meg ha labilis vagy ilyen szempontból, akkor könnyen csábulsz a többiek unszolására (is)."
Anno suliban is szünetekben körülöttem minden szívta meg fújta, néha furcsállták, hogy én nem, biztos hülyének is néztek páran, kínálgattak sokszor, de nem érdekelt az egész, nekem sosem volt "tiltott gyümölcs", nem kellett volna titkolnom szülők elől sem, nem érdekelt, hogy ez menőbb a kis csajok szemében vagy nem, így nem is szoktam rá, engem sosem vitt a "csordaszellem". De azt tudom, hogy sok fiatalt igen, valójában sokaknak nem is esik jól, csak azért szívjak, mert "menő". Majd később, idősebb fejjel röhögnek magukon, ha visszagondolnak, vagy éppen sírnak majd, hogy nem kapnak levegőt, rosszul vannak, betegek, viszi a pénzüket a sok szar...
"majd az első szívrohamnál talán fognak kicsit gondolkodni, hogy van-e értelme csinálni."
Nem szívroham, de más jellegű gond volt már gond a családban, volt kisebb műtét... Azt hiszed lerakta? Kórház után x idővel ugyanúgy fújta.
Sosem tanulnak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
dAnky
aktív tag
En is cigiztem vagy 5 evet. Leszoktam mert draga es bnom is sanyargatott. Szuleim is leszoktak. En egyebkent nagyon szerettem megnyugtatott szerettem is szivni. Mar 3 eve nem gyujtottam ra mert rogton visszaszoknek. De mindig belegondolok h de jo lenne 1 kicsit
-
Ijk
nagyúr
Igénytelenség a dohányzás, büdös a szájuk, hajuk, ruhájuk.
-
dAnky
aktív tag
válasz
God Vazzeg #48141 üzenetére
Hát akkor hagyjad is. En 72kg vagyok es a 60kgba megy vagy 10... Regota edzek kisebb nagyobb kihagyasokkal. Anno 30ba birtam csak 3at. Mar regota leragadtam itt. Mellem nagyon szar nem fejlodik. Karom meg 40es... Az fejlodik ha nem karozom is
-
Mikuland
tag
válasz
Radnix #48172 üzenetére
Micsoda képi megjelenítés!
Mindjárt kérek a kolléganőmtől egy szálat! Nem!
Ahogy Én látom (gondolom) a mai fiataloknál is divat és birkaszellemben adják egymásnak a cigizést lehet, hogy a hatóanyagok is durvábbak és így a függőség is hatásosabb mostanság....
Én mostanában a pipázást gyakorlom (elég ritkán azért), de nem érzek függőséget, ha két hónapig se jutok hozzá. A kávé kezd elnyomni, de ellenállok.Polacheck.....
és hányós smile...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tudom, hogy imádjátok az ilyen jó csajokat.
-
Radnix
senior tag
válasz
Mikuland #48153 üzenetére
Én 4 évig bagóztam, közben volt 1 éves abbahagyás, aztán újra elkezdtem, de már kb 5 hónapja nem dohányzom, még nyáron a Balaton átúszás előtt 1 hónappal hagytam abba, és megfogadtam magamban hogy soha többet a büdös életbe rá nem gyújtok. Ami nagyon kellemetlen volt, hogy nagyon szarul aludtam, sokszor felkeltem az első napokban hetekben. Ohh milyen jó érzés is volt reggelente remegő kézzel kihúzni egy szál arany marlborot vagy kék camelt és megperzselni a végét a zippo lángjával, hallani ahogy sistereg a dohány, és szétárad a számban a füst
-
Kassadin
addikt
válasz
spammer #48169 üzenetére
"Én azt sem tudom, minek szoknak rá a fiatalok. Menő a suliban, gondolom. Múltkor is láttam ilyen 12-13 éves csordát (fiúk lányok vegyesen) szívták keményen a bagót. Azt hittem eldobom az agyam... Nekem nagyon "szabad elvű" szüleim voltak (vannak), megtehettem volna én is, hogy dohányozzak tiniként, de volt annyi eszem, hogy nem szoktam rá anno, csak mert "menő a suliban."
Ez azért erősen társaságfüggő dolog is tud lenni, no meg ha labilis vagy ilyen szempontból, akkor könnyen csábulsz a többiek unszolására (is). Utána meg már nagyon nehéz lerakni, ámbár nem tartom lehetetlennek.
"Szülők dettó. Már letettem róla, hogy megpróbáljam lebeszélni őket, mert amíg nem belső elhatározásuk, addig úgysem szoknak le."
A lebeszélésről már rég letettem (felnőtt emberek, csak tudják, hogy mi a
jónekik), csak azt szoktam mondogatni, hogy majd az első szívrohamnál talán fognak kicsit gondolkodni, hogy van-e értelme csinálni. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Woodslave #48163 üzenetére
Nagyfaterom lerakta 50 év füstszűrőmentes munkás után, úgyhogy bárki leteheti (mondjuk neki azt mondta a doki, hogy szerinte már szívja nyugodtan, úgyis mindegy).
Azt kellene itthon is, ami az USA-ban van. New Yorkban 12,5 usd volt egy doboz cigi tavaly. Akinek így is kell, az vegye. Nem is volt tele minden bagózó arcokkal. Vagy legalább a hamburgeradót tolnák rá a cigire is, aztán menne az a pénz is az egészségügybe.
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia #48168 üzenetére
Én azt sem tudom, minek szoknak rá a fiatalok. Menő a suliban, gondolom. Múltkor is láttam ilyen 12-13 éves csordát (fiúk lányok vegyesen) szívták keményen a bagót. Azt hittem eldobom az agyam... Nekem nagyon "szabad elvű" szüleim voltak (vannak), megtehettem volna én is, hogy dohányozzak tiniként, de volt annyi eszem, hogy nem szoktam rá anno, csak mert "menő a suliban."
Persze szívtam cigit, szivart is, kipróbáltam, oszt kész, igazából semmi értelmét nem láttam/látom a mai napig sem, csak hátránya van... De egy függőnek úgysem lehet megmagyarázni, hiába jó barátom, pofázok neki, de csak szívja. Szülők dettó. Már letettem róla, hogy megpróbáljam lebeszélni őket, mert amíg nem belső elhatározásuk, addig úgysem szoknak le.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kassadin #48167 üzenetére
Nálunk fordítva van, a családban senki nem dohányzik már és még csak a fiam.../20 éves/
Igazából nem szív sokat, egy dobozzal 2-5 napig is kitart állítólag...
Persze az is sok a semmihez képest. A munkahelyen viszont én gyakran vagyok aktív passzív dohányos, most éjszaka senki nem szívta, egész jól esett... -
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #48166 üzenetére
Csak rázom a fejemet. Meg szétteszem a kezemet. Nem lehet erre mit mondani.
Szerk: Ugyanez lesz nálunk is... Ha kihúzzák idős korig.
-
Kassadin
addikt
válasz
Mikuland #48153 üzenetére
De utálom azt a sz@rt. Másrészt ezek az emberek szerintem hamar kikopnak. Nem bírják szuflával.
Szüleim sem hajlandóak leszokni, akkor már én is beállok a sorba. Nem baj, hogy baromi drága és egészségtelen, mondjuk ők nem is akarnak leszokni. Ha jövőre drágul megint, lehet, hogy sok ember elgondolkodik azon, hogy kontrollálni kellene a dolgot. Mondjuk, amilyen pénzügyi kultúrával rendelkezik az átlagember itthon, nem látok erre esélyt.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
wertigo1984 #48161 üzenetére
Mindig meg kell nézni hogy ki és miért mondja. És már látod is, hogy foglalkozni kell-e vele
-
wertigo1984
őstag
válasz
God Vazzeg #48160 üzenetére
Akkor más véleményével te is úgy vagy, mint ahogy én az aláírásomban
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave #48156 üzenetére
Nekem mindig azt mondták ismerősök, hogy - többek között - azért is jó, mert megnyugtatja őket, sokan akkor szívják, ha idegesek. Az étvágyat elveszi, az biztos.
Szinte minden ismerősom vagy rokonom bagózik
Barátaimnak is mondom, hogy szokjanak már le a picsába, mindig panaszkodnak, hogy drága a cigi, meg nem kellene már stb... Mondom, dobd el a faxba, vegyél helyette abból a pénzből értelmesebb dolgot (kaját, ruhát, akármit..), de csak szívják. Másik ismerős mondja, hogy drágul megint a cigi, ő csak akkor tudna leszokni, ha betiltanák. Mondom neki, miért? Akkor is meg lehetne venni feketén... Ha valaki akar, akkor le tud szokni. Aki azt mondja, hogy nem tud leszokni, az nem is akar.
-
Woodslave
félisten
válasz
wertigo1984 #48157 üzenetére
mivan ma mindenki R2D2-nak képzeli magát és adatokat gyűjt?
-
wertigo1984
őstag
Úszik valaki rendszeresen? (heti 1-2 alkalom)
(#48158) Woodslave nem gyűjtök én semmit...
Csak szeretném az edzés közé beiktatni az úszást.
-
spammer
veterán
-
Mikuland
tag
Én nem gyűjtök adatokat, csak érdekel, hogy az itt lévő gyúrósok közül hányan dohányoznak?
A szomszédos teremnél rendszeresen látom a gyurmásokat edzés előtt és után is cigizni...
Ez most a tiltás miatti akaratos megnyilvánulás, vagy divat, vagy a nikotin "áldásos" hatása miatt tolják?
Én nem érzem szükségét a büdös pofával gyúrásnak.... -
Radnix
senior tag
válasz
Az már szép, de biztos rövid a karod, azért megy jól
Én mikor elkezdtem 30 kilóval szenvedősen ment a 8
Tényleg egy érdekes kérdés mindnekihez: Mikortól érdemes, elfogadott, elnézhető, vagy megtűrt a koksz szerintetek? Attól a kérdéstől tekintsünk el, hogy egészségügyi kockázatot jelent.
-
Lipton
őstag
válasz
Betegségem előtt 85 kilósan 170-180 kiment több éven keresztúl, de fejlődni már nem tudtam. A 100-ra már nem is emlékszem, gimiben valamikor
Most kiment a 155kg aránylag elég könnyen, de nincs otthon több súly, vennem kell majd -
macikos
addikt
Az már kar!
-
spammer
veterán
válasz
"Any question?"
tzs% ?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Radnix #48136 üzenetére
Bár én nem vagyok erős, és a genetikám is fos, olyan 80-82kg lehettem mikor 100kg-ot elértem fekve. Kellett hozzá kb 2 év, mivel 68-70kg körül voltam mikor kezdtem. De én kezdőként is nyomtam 50kg-al fekve azért
Most 98kg vagyok 173cm alacsony, 160-170kg körül nyomok fekve, karok 48-50cm körül, nem mértem. Any question?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #48139 üzenetére
Szóval Wood hozzászólásait ignorálod! [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #48136 üzenetére
[link]
második képen voltam kb 100 kiló.. max 1 év edzés után
90 kilósan kezdtem, full csontrakéta alkattal. ráadásul azt még nem is mondtam hogy ugye mivel nekem nagyon hosszú karjaim vannak eleve rosszul megy a fekvenyomás. (is)képet még nemláttam rólad, lehet már így is nagyon faxán nézel ki, úgyhogy ezek csak találgatások. fogalmam sincs mennyire vagy izmos
-
Tamoo
nagyúr
85kg-san 8-at nyomtam százba, most hétvégén 78kg-san 3 jött össze.
Bár előtte nyomni szoktam 4x10-et 85-be.Ja és 100-ig felmenni nekem is volt vagy 2év. (alacsony fehérjebevitellel, nulla kieggel, nulla kajára odafigyeléssel
)
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48119 üzenetére
Világ életemben 90-100 között szériáztam, igazi áttörést soha nem sikerült elérnem mellben.
Ezzel szemben az újonnan elkezdett guggolást illetve felhúzást 2-3 hét után 140-150-el csináltam.
Én ezt genetikának tudom be... -
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #48110 üzenetére
Az erőnövelést nem tartom nagyon szem előtt,leginkább a kinézet számít. relatív alacsony testzsír, hogy ne csak egy szimplán testes embernek tűnjek. Ezek szerint én átlag alatti vagyok, mert nekem sokkal több idő kellett hozzá, bár ha testsúlyarányosan nézzük az eredményeket, lehet árnyaltabb a kép. Ti hány kilósan nyomtátok a 100 kilót? illetve most hány kilósan nyomod az X kilót? Na minden esetre nem védem magamat, a te mércédhez képest gyenge vagyok
Méreteket utoljára kicsit több mint 5 hete mértem, de most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.100ról felmenni 130-ra az 30%-os fejlődés ember! Úgy gondolom hogy ez eszméletlen nagy ugrás, illetve a 40->43 ra növő paca is nagy fejlődést jelent, nem tudom nállad mi számít nagy ugrásnak? ha megduplázod a használt súlyokat és közben minden méreted 1,5-szeresére nő?
szerk: nem akkora a testzsírom, hogy paca legyen
szerk: víz pedig nem lesz túl sok, erről gondoskodom...Majd meglátjuk látványos lesz-e, csodákat azért nem várok, de 2 hónap alatt biztosan lesz szemmel látható fejlődés. Neked talán azért ilyen elrugaszkodottak a várakozásaid, mert iszonyatosan magas vagy, nálad mások a léptékek
-
Woodslave
félisten
régen voltak tanulmányok, a multivitamin kiegészítés nem segít megelőzni a szívrohamot
ja meg van egy másik, miszerint az alacsony D- vitamin szint összefüggésben van a hosszú élettel....
De azt már inkább nem linkelem...
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #48130 üzenetére
pff
azert koszibtw, gen-x-rol hallottal valamifelet vagy nincs infod?
-
brownus
veterán
ludsimon, találtam egy plank képet, ezekre az izomcsoportokra jó, http://www.livestrong.com/article/500440-what-does-the-plank-exercise-benefit/
lehet variálni; oldalt fekve, kinyújtott karokkal, lábat feltenni egy székre pl., stb... -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #48127 üzenetére
ettől parázok én is mint atom.. a zsét már összeszedtem a kúrára, de mondhatnám, hogy az Avex\galenika\alpha pharma\bd\organon stb gyártók közül fene se tudja melyikbe mi van...
-
Kidus
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48124 üzenetére
Vagom, igazsag szerint egy spannak mutatok edzestervet, tanacsot kert
Inkabb mutogatas lesz mindenbol lajtosan, pont jo atmozgatasra..... meg ha eljutok a het masik ket napjan is, aztan masodik hettol normalis edzes.
Teljesen veletlenul talaltam egy 30 napos VIP passtps.: hasazas bekaphatja
utalom....
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #48119 üzenetére
én nem vitázok ilyeneken. Fél év alatt mindenki nyomjon 100 kg-val. Én böjtölök, legalább van mentségem. Mondjuk párszor kinyomom én is.
-
Kidus
őstag
Ma este edzes.... meglatjuk ram szakad-e a suly amivel regen 'bohockodtam'
Ugy varom hogy belepjek a terembe, mint valami szulinapi meglepit... hihetetlen -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave #48114 üzenetére
én nem tudom.. szerintem ez egy év alatt is bőven megvan szint.
még egy 20-22 éves srácnak is. nem tudom hogy ő mennyi mondjuk..és itt most nem is magamhoz viszonyítok hanem hogy csajok is megcsinálnak ennyit akiknek van tehetségük meg akaratuk hozzá, akkor egy férfinak alapból kötelessége..
-
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #48113 üzenetére
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #48106 üzenetére
Hm, szerintem egyikünk sem hülye, én egy konkrét hozzászólásodra reagáltam, amiben azt írtad, hogy egyesek szerint 10% tzs környékén már a naturális határán van az ember, ami így nyilván nem állja meg a helyét... Az a hsz, amire reagáltál meg nem tartalmaz több infót, mint, hogy a srác 81 kilósan 100 kiló körül nyomogat, ami szerintem nem utal arra, hogy genetikai határon mozogna...
De lehet, félreértettelek benneteket... -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #48113 üzenetére
én nem szupermanek közé járok edzeni, nekem 80 kilósan 100-ba 5-öt nyomni, meg 122-be guggolni átlag gyúróshoz képest átlag feletti... Még akkor is ha én átlagon aluli vagyok
koxoljon.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
spammer
veterán
válasz
Lipton #48105 üzenetére
Ha most konkrét terméket írok, akkor megint megkapom a "Scitec kém" jelzőt
SB-en olvashatsz véleményeket a termékadatlapokon.
Amiről jókat írtak, az az Arthroxon, de ha még nem fáj semmid, csak megelőzés a cél, akkor elég valami olcsóbb is, pl.: Joint-X vagy más hasonló kategóriájú.
Ezeket nem kell folyamatosan szedni, hanem kúraszerűen 1,5-2 hónap elég, esetleg picit több.... Az ízületek anyagcseréje elég lassú, pár hét kell, mire érezhető a változás, de nyilván ez is ember/ízületfüggő.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #48088 üzenetére
amúgy te mennyire veszed komolyan ezt a témát? csak mert átlag emberek pl én vagy márk is fél év alatt eljutott oda hogy 100 kilóval nyomtunk fekve. Godot nem tudom. esetleg beírja
egyéb méretek? kar, mellkas, comb?
szerintem 4 év alatt ez nem olyan szint amit ne lehetne überelni. 7-8 kiló szín izom nem tudom hogy sikerül-e 2 hónap alatt mondjuk. hát erősen kétséges.. a fele is.. persze víz és zsír simán jön 10 felett is akár..
alapvető probléma hogy nem nagyon lesz lehetséges eredeti szerhez hozzájutnod. esetleg ha ismersz olyat aki hamisít, és neked külön megígéri hogy azt majd nem fogja akkor talán egy csöpp reményed lesz..
de akkor is azzal hogy 100ról felmész 130ig fekvenyomásban mit vársz? az izmaid is valszeg annyira fognak nőni mint ami kb szükséges egy ekkora szintű +terheléshez. ha láttál már olyat aki ennyivel nyom fekve akkor pont láthatod hogy az is egy nagy nulla. nyilván Ijk módszeres emberek itt nem játszanak.. normális fekvenyomásról beszélek. karban 40ről felmész mondjuk 43ra. szerinted az látványos lesz? egy kicsit nagyobb paca lesz és annyi.
de egyenlőre még sok a kérdőjel ahhoz hogy lehessen épkézláb véleményt mondani.. addig is egy képet tolhatnál.ill persze ne kokszolj. én mint lájftájm naturál ezt javaslom
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #48103 üzenetére
komolyan fontolóra kell vennem, hogy vagy én vagyok hülye, vagy mindenki más, de mivel tök szerény vagyok, ezért az előbbire gyanakszom
annyit írtam, hogy négy év edzés után 181 cm és 81kg, átlagnál jobb erőszinttel, ha még ráadásul 10%körüli a tzs, akkor bizonyos guruk szerint a naturál határa körül van. Vagy csak szopatsz és nem értettem?
-
Woodslave
félisten
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest