Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem meg Bunny egyre inkább kezd bekattanni. Nem tudom mi baja van, frusztráltság, vagy egyszerűen kiégett, de konkrétan lassan mindenki koxol vagy buzi, vagy mindkettő. Biztosan megszólalt benne a nagy naturál testépítő, ami ugye mindig is volt.
Le kell szarni, jó hogy megírta a sárgakapszulát, de kezd szegény meghülyülni. -
deniro2
senior tag
válasz
üzenetére
Elitista bullshit... A feléig bírtam, ha utána mondott valami értelmeset is, akkor sry...
Hogy 80 kilós hülyegyerekek tele vannak cuccal? Ki mondja ezt, aki 90 kilósan volt tele cuccal, 42-es karokkal? Ugyanmár.
Felhigult a sport, mert 100 kiló alatt is színpadra engednek embereket és nem csak 3 db freak feszegeti magát? Jajaj...Buziösszeseküvés Bunny ellen, skandalum.Ja és vazzeg, azt sem érdemes elfelejteni, hogy aki most 120 kilósan van tele anyaggal, az 80 kilósan is tele volt... Ne legyünk már olyan naívak, hogy azt képzeljük, hogy ők szép türelmesen edzettek évekig, majd, mikor elérték a Bunny által engedélyezett koxolási méretet, akkor elmentek a koxboltba és megilletődötten beszúrták az első adagot a patyolat testükbe...
-
Pocok256
veterán
válasz
üzenetére
Igen a probléma tényleg itt kezdődik.. saját ismeretségi körömbe is látom, hogy elkezd gyúrni és már első hónapban veszi a tömegnövelőt meg minden istencsapását...fél év múlva már szúrja magát aztán heppajkodik, hogy milyen imba lett... Ez egy sport ! ami fegyelemre TÜRELEMRE és önkontrollra tanít ... aki ezt nem érti meg, csak sajnálni tudom...
ui.: a sport részét telibesz*rom az engem nem érdekel mielőtt még rákap valaki

-
Avanti
csendes tag
Sziasztok
All You Can Move társkártya csatlakozási lehetőség lenne valakinél? Eddigi munkahelyemen volt, de váltottam és itt sajnos nincs...
Köszi előre is!
-
törölt tag
Kivételesen szóról-szóra egyetértek Bunnyval és ajánlom mindenkinek végigolvasni:
Elmondom neked, mi lett a testépítő sportból.
Valaha a bodysokban az volt a különleges, hogy hatalmasak voltak, kiríttak a tömeből, egy fizikailag "felsőbbrendű" lényt testesítettek meg. És a testépítő sport hajnalán ez így is volt, a verseny még tartalmazott fizikai erőpróbát is.
A modern testépítés átesett a ló túloldalára. Ma az általad látott kép nem azt jelenti, hogy valaki komoly fizikai munka és teljesítőképesség eredményeként így néz ki, hanem fordítva működik: célirányosan a látvány miatt történik az edzés és nincs meg mögötte az a fizikum, amit tükröz.
Ez nem azt jelenti, hogy a testépítők szarok fizikumban, de azt jelenti, hogy jó részük értelmetlenül növesztett semmire sem jó izmokat. Kibaszott szépségverseny magyarul, és ez simán eszedbe fog jutni, ha életedben egyszer látsz egy diétában picsaként hisztiző versenyzőt.
Ezzel semmi gond nincs akkor, ha magas szintű testépítésről beszélünk, mert ott azért van benne sok-sok év és kőkemény munka, egy Kathi Béla, Tóth Dani stb. szintű versenyző munkáját és fizikai teljesítőképességét senki sem kérdőjelezi meg. És módszereiket sem, mert elfogadjuk, hogy egy szinten bizonyos eszközök bevethetők.
Csakhogy megjelentek az alsóbb kategóriák. Súlykorlát, kisebb tömeg, aztán még súlykorlát, még kisebb tömeg, aztán már buzimodell kategória. Egyre jobban próbál a versenyzés a tömegsportnak kedvezni, csak egy kissé rossz az irány, két ok miatt: megjelentek a buzeránsok, és megjelentek azok a gyíkfaszok, akik egy év edzéssel versenyzőknek képzelik magukat.
A slusszpoén ebben az, hogy mind tele van baszva koxsszal. Kegyetlenül.
Számtalan versenyzőt tudok, aki egész jól néz ki hétköznapi szinten, izmoska modellfiú test, semmi gond nincs ezzel. Csak onnantól kezdve hogy ez lesz a testépítés és a többség ilyen, engem nem bír érdekelni. Nincsenek olyan szakmai érvek ugyanis a buziságon kívül, hogy az ember az átlaghoz képest különösebben nem extrém izomzatú férfitesteket nézegessen. Még seggrázó modellpicsákat sem fogok nézegetni, ez engem nem érdekel, elmúlt már a pubertáskor, hogy erre izguljak, különben is minden héten van valami gyökér szépségverseny annak, aki nem látott még nőt életében. Motorokat szívesen nézegetek.
Pont azt vesztette el a sport azzal, hogy gyengíti a szintet, ami a lényege: az extremitást. Olyan, mntha lassú lenne a Forma-1, vagy Golf GTI-k indulnának: tök jó hétköznapi szinten, de ki a szart érdekel versenyszinten?
A durvább probléma azonban a koxhasználat: az, hogy lófasz szintű 70-80 kilós versenyzők tele vannak, mint a déli busz. Erre mondom, hogy jó, jól néznek ki hétköznapi szempontból (már aki), de ha ilyen fizikumhoz kox meg növekedési hormon kell (mert használják orrbaszájba, ne legyen kétséged), akkor inkább nézzek ki szarul. Az, hogy ilyen szinten csak cuccal lehet elérni, egyenesen szánalmas, legalábbis nem sokkal jobb, minthogy a termekben jónéhány szerencsétlen koxsszal éri el, hogy ki bír nyomni 80 kilót.
Az, hogy valaki 2 év alatt versenyző lesz telebaszva, nem munka és nem szint. Különösen hogy aztán a faszbúkon úgy veri magát mindenki, akár egy szaros minősítő bajnokságra, mintha tíz évet végignyomott volna az Olympián, vagy ő lenne a testépítés Yodája.
A női kategórák még ennél is ezerszer rosszabbak. A napokban láttam egy picsát, nem tudom, tele volt-e de nem lepődnék meg, viszont két percenként egy mozdulat a pinatátogatón, ez volt az edzése, miközben beszélgetett. Superbodyn indul. Ma már valóságos iparág, hogy személyi edzők hót nulla picsákat készítenek versenyzőnek pár hónap alatt, nyilván pénzért. Ezekből születnek aztán a faszbúkon egész nap magukat nyomó rakásszar hülyepicsák. Meg (férfiban is) a fosszövetségek "profijai", akik egy Superbodyt nem tudtak nyerni, de profiként futtatják magukat. Ebből is látszik, hogy ez a sport önértékelési zavaros debilek játszóterévé fajult.
Add hozzá, mi folyik a termekben. Ezrével koxolnak az idióták, akik azt se tudják, mi az a protein. Másik sokezer megvesz minden szart, remeg a cuccért és kivan, ha nem koxolhat és szünetet kell tartani. Nagyrészük reménytelenül szar, kisebb részük még kinéz valahogy, de épp annyira, hogy ehhez felesleges a cucc, kivéve, ha egyáltalán nem annak köszönhet mindent.
Senki sem tudja, mit nyom, mi van benne: minden hamis. Konkrétan meg tudok embereket nevezni, akik az "eredeti" kínai cuccokat gyártják.
Nem mellékesen idén négyen haltak meg kelet-magyarországon a tágabb ismeretségi körömben. Két emberről tudom, hogy rákos (!). Kettőnek van májdaganata. Egy ismert sportoló vár vesére. A magyar testépítő élmezőny egy-két tagja is megjárta a kórházat, de ők legalább tudják, mit csinálnak és mit vállaltak be. Egy csomó emberet tudok, aki már totál meghülyült: olyan személyiségtorzulásai vannak, hogy csak nézünk.
Arról a hisztispicsa-üzemmódról nem is beszélve, amikor bedepressziózik a gyökér, mert kifogy a cucc. Azonnal lemegy, amit felszedett, gyengül, de még oltják is a köcsög ismerősei, hogy "de össze vagy esve", amitől mégjobban kész van. Aztán persze ő is ugyanezt fogja csinálni a haverjával, amikor ő hagyja abba a cuccot.
Ez sport?
Amikor gyíkfaszok a faszbúkon feszengenek mint a degeneráltak, mert kurvára nem érzik, hogy senki sem kíváncsi rájuk, maximum a hasonló szánnivaló debilek, azok is csak azért, mert ezt a gyökér, önimádóbuzi viselkedésmintát igazolni látják - az sport?
A "kinek van több pénze koxra" az sport?
Az fizikum, amihez cucc kell? Az eredmény, hogy gyógyszerekkel vagy izmos, nélkülük meg egy fos?
Még ha meg is van az alapod, biztos, hogy ebbe a kasztba akarsz tartozni? Ha már jól nézel ki, minek ez a szar? Nézzél ki jobban - a kúra időtartama alatt, ilyen áron?
Magyarországon az agyhalottak csak koxsszal tudnak edzeni, és csak kamagrával tudnak kúrni. Még jó, hogy a szaráshoz nem kell bevenni valamit.
Ha jobb ember akarsz lenni, biztos, hogy az út a gyógyszerezésben van? Ha tényleg sehogy nem jön több tömeg, nem lehet mondjuk váltani és teljesítményre edzeni, nem kinézetre? Más sportok nem is léteznek? Más hobbi nem létezik emellé? Férfi akarsz lenni, vagy gyógyszerfüggő kis buzi?
Ez egy nagyszerű sport, eygre többen csinálják, de egyre kevesebben értik: arra való, hogy jobbá tegye az életed, nem arra, hogy szánalmassá.
Azt hiszem ideje ezt elmondanom a BB.Tv-ben.
-
jimhun
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Igen tudom ez nem az. A konyvet beszereztem mar es nezegettem is.
Igazabol a fekvotamaszt megneztem ez alapjan a fejlodesben most jon az egykezes.
Meg ahogy a huzodzkodast neztem ott is az egykezes jon mert szuken 20-at mar megcsinalok egyszerre.
Es a technika is az amit irt a srac 2mp felfele majd megtart es 2mp lefele.
A labemeleseket most kezdtem abbol 10 az amit meg tudok csinalni (nem foldon, hanem logas kozben).Ja a f@sztarto izmom az nem tudom kicsi-e, inkabb nem latszik mivel elegge van rajtam has(haj) csak a foton nem latszik
A 2. kepen mar latszik a hasam is 
Egyebkent teljesen mas volt az en edzestechnikam mint amit a konyv ir. Tehat en pl napi 200 fekvot nyomtam (rendes ketkezes, lassan megtartva, teljesen lemenve) de ahogy irta ez nem sok fejlodeshez vezet, inkabb egykezeseket kell csinalni
-
macikos
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Nincs veled semmi bajom. Akivel bajom van, azt le szoktam szarni. Attól mert mindig poénkodok veled, amikor lehet, még nincs veled bajom.
De ez a kérdés, az izomkeménységről...
Na mindegy.
Kassadin: [link]
Fruit of the loom-ból a Slim fit ami jó feszülős, meg van nekik V-nyakú pólójuk, az is elég jól tud mutatni.
-
asuspc96
őstag
válasz
macikos
üzenetére
"Ő szerintem arra gondolt, hogy nyomkodja a karját -amiről azt hiszi hogy izmos, közben nem- és csodálkozik, hogy miért puha."
hát nem éppen...most őszintén mond már el nekem mi a bajod velem ?
mióta felhagytam egy csomó mindennel azóta sokkal többen normálisan(!) válaszolnak a kérdéseimre de Te vagy az a kivétel (és ennek ne örülj, hogy az vagy)...szóval miért ? egyáltalán nem poénnak szántam a kérdést....
nem akarlak kizökkenteni az alfaüberabszolúte' hím szerepről ebben a totyikban szóval nem kell féltened a helyed...

-
brownus
veterán
válasz
jimhun
üzenetére
amit Te csinálsz az nem fegyencedzés
iktasd be ezeket a gyakorlatokat is: guggolások, kézenállásban kinyomás, és a híd gyakorlatokat!
a felülés mellett csinálj még plankokat, és lábemeléseket (fekve, föld felett kitartott lábbal) is. pici az oldalsó hasizmod a.k.a. fasztartó izmod
pl. a fekvőt hogy csinálod? leejted magad? lent tartod magad egy kis ideig? szűken, nem szűken? egykezesek? lehet ám variálni... kell is.
érdemes belelapozni abba a könyvbe! neten megtalálod, ha kell segítség, dobj egy privit -
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ő szerintem arra gondolt, hogy nyomkodja a karját -amiről azt hiszi hogy izmos, közben nem- és csodálkozik, hogy miért puha.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
deniro2
üzenetére
a nők viszont sokan használnak tabikat..
akik meg nem("brazil" kisebbség) azok potyogtatják is szépen sorban ki a kölköket..
a mondással ellentétben ugyanis nem az égből potyognak...
mondjuk motiváció is van mögötte plusz állámi támogátás meg segíJ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
maciokos: ?

nem tudom mennyire vetted poénra de én épp nem vicceltem..
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na, végre, eddig csak a felpuhult bicepszről tudtunk, ami ugye az egyik véglet, nem ismertük az ellentettjét, de asuspc-nek hála, végre megvan, új fogalom született a gyúrós topikban: kőkemény
-
jimhun
senior tag
Latom "divat" lett hogy mindenki beszur kepeket amiket "fegyenc" edzessel ert el. En inkabb otthoni edzesnek hivom, es kb 6-7 honapja csinalom, eddig ennyi eredmennyel.
kep1
kep2Bar en nem kovetem a konyvet es nem is olvastam. Amiket csinalok az a :
fekvotamasz
felules
huzodzkodas
egykezes sulyzoTudom az eredmeny nem valami nagy es majd jonnek a fikazasok, de en is csak azert raktam be kepet hogy nyugodtan fikazhassak masokat

Egyebkent magaval az edzotermi "gyurassal" nincs gondom, otthon van egy Arnold gepem, de sajna 4 eve kulfoldon vagyok es itt inkabb az itthoni edzes maradt

-
Yeffy
veterán
válasz
spammer
üzenetére
igen, van még bőven gyógyszer, ami ártalmas lehet...
kedvencem, múlt héten átmásztam miskolcra régi cimbimhez állatkodni, egyszer csak benyögi, h egy nővér (!) mondta nekik, h ne igyon csapvizet, mert búza lesz.... mondom úúúúúúrrissteeeeeen...
és ő kórházi dolgozó? monyuk gondolom már nem mai "csirke", de akkor is.... mintha ezt csak úgy váltogatni lehetne... meg eleve, hogy mondhat valaki ilyen ökörséget?Eviant? 'zusom, sosenem hallottam még róla...
ha veszek ásv.vizet, az ált Aquarius 2l-es, v tacskós 2l-es (ugyanaz, csak más címkével)...de egészségedre, jó vagizást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
Én is hallottam őket, és persze én sem tudom, hogy mennyi a valóságalapja, nem is vitatkozni akartam a témában, csak hozzátettem valamit
Antibébi tablettákon kívül is van még nagyon sok gyógyszer, ami ilyen szempontból méreg lehet....A legtutibb, ha Eviant iszol, me' az az Alpokbó' van, aszondják, hogy az ottani gleccserekbő' meg havakbó' gyün
Szóval amíg nem lesz szkájtek víz, addig nincs más megoldás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
asuspc96
őstag
Izomkeménységek között van különbség vagy ha van elenyésző ?
Ha nem akkor genetika ?
Ha ez sem akkor, hogyan befolyásolható ?a kérdések áradata komoly szándékkal íródott....

-
Kassadin
addikt
-
spammer
veterán
Ennyi erővel a sok koxmátyás pisáját is megiszod oszt mégse lettél még a víztől RoniKómen
(Amúgy én is ásványvizet iszok, de nem Eviant
) -
Inv1sus
addikt
Jaj, már megint okoskodok...

-
ludsimon
veterán
Szerintem Budapesten életveszélyes a csapvíz minősége ihatóság szempontjából!
Arra megfelelő, hogy megmosakodj, semmi többre. -
Yeffy
veterán
gondolom a szokásos dolgokra gondolt, úgymint:
-retkes, mivel régi sok helyen a csőrendszer
-tele van klórral
-tele van fogalmazásgátlókból származó női hormonokkal, meg egyéb finomságokkal a rossz szűrési/tisztítási metódus miattetc...
mondjuk én is tolok belőle elég sokat, kazal teát iszom minden nap, ami ugye abból van, azt' valahogy nem látom nőni a kancsöcsöm, meg a pélóm is még tán a helyén van, és üzemel
-
Pocok256
veterán
Hát a rossz étkezés könnyen meglehet be kéne szerválnom valami multivitamint mert a hetente 1 db alma és 1 db répa nem hiszem hogy elegendő

Köszi amúgy a sok jó tanácsot megfogadom őket
Megnézem mit lép a szervezetem először is a cukormentes dolgokra. Bár szerintem benne van ez is , hogy igénylem a cukort mert egy fincsi cukros kóla után felpörgök és happy is vagyok ugye 
Régebben szedtem notropilt rendszeresen az kiváltotta a kolat meg az energiaitalt

-
Ijk
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Készül.
Pocok256: Igyál hosszú kávét, napi 5-öt és fokozatosan csökkentsd 3-ra legalább. Kólában szerintem nincs sok koffeint, biztos ahogy mondták a cukor. Arról meg sürgősen le kellene szokni.
Inv1sus: Mert mi a baj a csapvízzel? Elég rég óta azt iszom és még semmi bajom nem lett tőle.
-
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nocsak, úton van a kis God?

-
ludsimon
veterán
válasz
Inv1sus
üzenetére
Mert ha küldöd az energiát a monitor mögül meggyógyul?
Talán már tönkre vágta a fél egészségét az egész cucc amivel szennyezte évekig magát.Évente 1x javallott amúgy is elmenni laborvizsgálatra.
Rengeteg minden kiderül egy vérképből ami gyógyítható olyan is.Negyedévente megyek ilyen sz@rokra, de kötelező a pajzsmirigy betegségem miatt (ugyan ez a tünet, hogy baromi gyorsan elalszok, meg fáradékony vagyok, gyógyszerrel kompenzálható).
-
macikos
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Semmit. Elhagyod a cukrot és hozzászoksz a normális "élethez". A legtöbb ember cukorfüggő. Ezért esznek édességet, csokit, cukrozzák a kávét, stb. mert a cukor felpörgeti a szervezetet, sok energiával látja el az agyat, tehát könnyebb gondolkodni, nem alszik be az ember, plusz finom is, tehát megemeli az endorfin szintet, tehát nyugodt, boldog leszel tőle.
Próbáld ki, hogy cukormentes kólát és cukormentes energiaitalt iszol pár napig, hogy kiderüljön, tényleg a cukor hiányát nem bírod.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Megkérdeztem barátnémat, azt mondja, hogy ez olyan mint a cigi: csak akarattal tudsz leszokni róla.
Valószínűleg nem csak koffeinfüggő vagy, hanem cukor függő is. Emiatt a zöld tea nem lesz teljesértékű megoldás, de ettől függetlenül kipróbálhatod, hátha használ.
Azt mondja, hogy hiányoznak az ásványi anyagok a szervezetedből (rossz étkezés), azért vagy álmos.

(#47045) God Vazzeg:
Mert köztudott, hogy a csapvíz milyen egészséges és milyen jótékony hatással van a nemzőképességre is, nem igaz?
-
Pocok256
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ahhoz kell , vagy 1 óra mire leér

Az jó mert 1 órás meccseket szoktam pont játszani dota 2 ben XD -
Pocok256
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Cukormentes cola rosszabb mint a sima
(több benne a káros cucc)Na szóval én nyitott vagyok mindenre

R2D20208 :
A taurint komolyan írtad ?macikos:
Könnyen meglehet nem vagyok orvos, és az is meglehet, hogy hülyeséget mondtam a koffeinnel. Ha mégis a cukor miatt vagyok kába akkor mit tudok tenni ?spammer :
A teával csak egy baj van, hogy fél oránként rohangálhatok wc re
-
Pocok256
veterán
válasz
rgeorge
üzenetére
Lehet a kávé lesz a megoldás ...
Csak az a baj, hogy azt nem lehet folyamatosan inni. Ha lenne cola csak cukor nélkül az lenne a király mert koffein van benne és tetejébe jó sokáig is lehet inni
Napi 3-4 liter vizet lenyelek normál állapotban, ezért volt jó a cola mert azt ihattam egész nap
olyan ez nálam mint másoknál a cigi. Egy kávé nem tudom, hogy tudná helyettesíteni, de lehet akkor átállok arra.Koffein nélkül meg nem tudok élni vagyis meg vagoyk én, hogy nem iszom 1-2 hétig, de akkor addig olyan vagyok mint egy mosott sz*r.

-
rgeorge
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Számold ki, mennyi koffeinre van szükséged és igyál annyi kávét, ami ezt fedezi, ezt akár empírikusan is kipróbálhatod. Ha ez napi 3-4 csésze normál eszpresszó, vagy több, akkor már nincs esélyed leszokni, megszerezted a koffeinfüggőséget. De ennyi kávé még nem egészségtelen, sőt, a tudomány állása szerint akár hasznos is lehet. Persze jó kávét igyál. Ha nem szereted a kávét, akkor peched van, de ízesítheted is, csak ne cukorral.
-
Pocok256
veterán
Ha már itt vagyok segítséget is kérek. A probléma az , hogy energiaital és cola függő vagyok. Ha nem iszom meg a napi 2 és fél liter colamat vagy 2 doboz energiaitalomat akkor képtelen vqgyok a gondolkodásra szinte egesznapot át alszom. Viszont egyik sem kifejezetten egészséges, főleg nem a cola... Kéne helyettük valami kevésbé káros cucc ami ugyanúgy tartalmaz koffeint de egyébb hizlalo cukrot és egyebet nem. Valami javaslat ?
-
adam_
senior tag
-
Inv1sus
addikt
Inkább semmi.
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos
üzenetére
és? ez még meglep?
nem tudom, minek magad felbaszni ilyen marhaságokon... mert még ha mondjuk gyereked v vmi közelebbi rokonod lenne ilyen, azt talán megérteném.
de hogy most vadidegeneknek ennyi agyuk van, hát ki nem szarja le? erre tart a világ nagy része, különösebben nem tudsz mit tenni ellene, ha akarnál se...szal én max egy jót mosolygok az ilyeneken, aztán megyek tovább...
-
macikos
addikt
Ez OFF, de nagyon felbaszott, hogy mennyi hülye ember van: [link]
Agyiszint NULLA, mondon 0 baszod! Hogy ennyi hülye ember legyen...
Erre nincsenek szavak. És ezek az emberek minden nap ott vannak körülötted. A buszon, a boltban, a hivátálbán 
-
eddie17
addikt
Tegnap megvolt az első átmozgató edzés.
Annyira nem ronthattam el, mert ma ott érzek némi izomlázat, amit mozgattam.
Ma pedig 1 óra szobakerékpár. L-carnitine-nal megspékelve.
A futár is meghozta a kezdő csomagomat.
Éjszakás műszak miatt meg egy mosott szar vagyok.
(Hát ha érdekel valakit a nyomorom.) -
Inv1sus
addikt
Én még régebben mondtam, hogy mutatok képet mire jutottam, hát tessék... Nem, nincs szétgyúrva a tricepszem és striák sincsenek a vállamon.

Eddig 4x15-ös gyakorlatokat csináltam, 3 napos edzéssel, egy izmot egy héten egyszer felállásban. Most a Sárga kapszulás Kezdő kettéosztottat kezdtem el kipróbálni, tehát nagyobb súlyokkal, kisebb ismétlés, kevesebb sorozattal. Azt hittem kettő gyakorlat nem lesz elég a mellezéshez, de még mindig érzem a keddi edzést. Az előző edzésformánál max egy napig tartott.

-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
joh, ismerem a translate-et
-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
jó, biztos, most nincs időm fordítgatni....
tudod te, hogy értem... -
Yeffy
veterán
válasz
brownus
üzenetére
értem...
hát figyelj, bár valóban nem kifejezetten e topikhoz kompatibilis a fegyenckedés, énhozzám meg pláne nem,
, de ha így érzed jól magad, ezt szereted csinálni, akkor hajrá. sok sikert a továbbiakban is! 
nem rossz amúgy a kép, csak igen, a cockdanger syndhrome... ezek a szavak gec...
-
Pocok256
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 2. kepen mar latszik a hasam is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)