Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Aktív témák
-
adam_
senior tag
Kb. 1 hete tömegnövelek, heti 3x edzek, és úgy napi szinten megeszem 100g zappelyhet, 3x 100 g rizst illetve 100g csirkét + zöldségeket, edzés után 4-5 tojást, plusz fehérjeturmixot edzés előtt illetve után is, pihenőnapokon csak reggel, + multivitamint, 3 - 4 liter vizet iszom, valamint reggelente banánt is eszem, és edzés után is, a tükörben nézve már kezdem látni a fejlődést, viszont kilóban nem jött rám még semmi sem. Mit gondoltok, akkor jó az étrend, egy hét alatt ha nem híztam semmit sem, az "még jót jelenthet", vagy étkezzem másképp? Mit gondoltok?
Múlt hét hétvégén írtam ide nektek, akkor ajánlottátok ezt a fajta étrendet számomra. 175 cm magas vagyok, és jelenleg 71kg, a célom, hogy a 80-at elérjem, úgy gondolom ehhez a magassághoz ez lenne az ideális (de ezeket mind múlt hét vasárnap leírtam
Nagyon szépen köszönöm az előző, illetve a jövőben a segítségeteket, örülök, hogy van egy ilyen topic itt a PH!-n ahova fordulni lehet a testépítéssel felmerülő egyéni kérdéseimmel.
Pár héttel ezelőtt a nyaraláson készült ez a kép rólam, ezt a formát szeretném még kicsit feltömegelni. [link]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest