Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Gyerekek ezen jót mosolyogtam. Még a megfogalmazás is űber

(Ha valamelyik modit zavarja a kép akkor tegye linkké pls)Amúgy biztos bejön a cégnek mert szinte az összs oldalon ilyen hirdetéseket találok.
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szóval rendes csigán 75kg, na akkor rohaggy meg
Én max 60-al bírom 
Javaslom, hogy a colinger égimeszelő gyúrósokra (185 felett) vezessük be a 0.8-as szorzót, mind erő, mind karméret terén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
lol gondolom neked nem kell leírni mi kell az extrém izomzathoz. Mondjuk attól függ mit nevezel extrémnek. Ha a kocsmalakó pistabácsihoz viszonyítasz akkor lehet elég a 3 gramm fehérje is.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hm, jó ötlet az ízesítetlen, myproteinből ugyan még nem vettem, ki fogom próbálni.
ezt az extrém izomzatot viszont nem értem. 2-3g fehérjénél naponta minek több? persze nyílván van aki beépít többet is, a freakje..
az extrém glutamin bevitel érthető diétában, Vörös Z. napi 150gjára meg már ne mondjunk semmit : ) -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Typhoon47
üzenetére
én se vagyok egyeltalán eleresztve. vegyél ízesítetlen proteint, abból 2x annyit megihatsz mint a multivektor génaktivátor mátrix proteinekből

ill nem véletlen van hogy ha valaki akar valamit az 3-4x annyit megeszik, megiszik mint amit a dobozra írnak. legyen az tápkieg vagy gyógyszer
és akkor még nem is mondtam nagy számot, emlékszem a Német Pityu inernyúban mondta vmikor hogy 80 g glutamint evett naponta diétában, aztán napi fogyasztásra van ajánlva kb 5 g
ha "extrém" izomzatot akarsz úgy is kell kajálnod, ha meg 10 év edzés után is csak úgy akarsz kinézni mint most akkor folytasd ezt.
de hogy topiclakót említsek: kérdezd meg Zeg-et hogy mennyi tirmixot burított le a naponta, de ha megeszel 1,5 kiró csirkét az is jó. nőni fehérje nélkül csak zsírban lehet. vagy elfogadod vagy maradsz akkora mint most

-
Tomics
addikt
válasz
adequate_cou
üzenetére
bcaa keserű ízét úgy megszoktam edzés közben az tuti marad

glutamin meg alap reggel-este
-
Typhoon47
senior tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
edzés után "megéri" külön bevinni, mert mire a szervezet kibontja a profilból pl. a glutamint, addigra már 10g l-glutamin külön 5x is felszívódott.
-
Eagle16
addikt
Ma guggoltam 60-ba.
Kettőt
Következőre meglesz a hat, érzem
A vádlival kapcsolatban lehet hogy igazam volt, mert ma 40-be ment 2x8, 45-be meg 1x8.
És csak a 45-ös legvégén éreztem, hogy kezd fájdogálni a talpam. Szóval erősödik az szép lassan. (a múlt héten még 35-től is fájdogált) -
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mért? most rakjak bele 10g-al többet és hamarabb elfogyjon? úgyse attól a 10gtól leszek izmos. napi 5 kanálra meg nincs pénzem...így is edzésnapon csak kiegből lemegy 70-80g protein, 10-15g glutamin, 10g bcaa. pihenőnapon is csak kevesebb protein. ennél nem kell több. nem minden nap méregetem, hanem az elején mértem le hogy hogy adagoljam a későbbiekben...
-
Tomics
addikt
válasz
Typhoon47
üzenetére
így van. én pl mikor megérkezett a cucc angliából leméregettem mindent egy kanállal hogy mégis hogy adagoljam majd. pl sciteces kanállal a sciteces anabolic whey van 37g 30g heylett egy kanál míg a myproteines csak 27 így ahhoz még kell egy kicsi egy turmixba, így ki tudom számolni kb meddig elég és hogy állok pénzügyileg

-
Typhoon47
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jah, csak , ha nem vagy eleresztve lé ügyileg, akkor nem túl poén, ha elfogy a havi protkesz 1 hét alatt...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos
üzenetére
na találd ki
lolamúgy meg nem tudom mit szaroztok ennyit ezeken a kanalakon hogy 4,78g kreatint viszel be vagy 5,12 :S kurvára tök mindegy, csinálni kell, kajálni, pihenni, aztán majd lesz valami nem 0,17 g-on filozofálgatni
kedvencem mikor a fehérjén szaroznak, az mégjobb.. vajon 34g fehérje van a mérőkanálba vagy 28? rakjatok bele 3al bazdmeg és akkor biztos elég lesz
-
-
válasz
macikos
üzenetére
"elõírások szerint teás- és kávéskanálon 5 ml, gyerekkanálon 10 ml, evõkanálon pedig 15 ml ûrtartalmat kell(ene) érteni" ÁNTSZ
Myproteinben van kanál?Nem találtam.Azért kérdezem.Van V35ből 2 féle kanalam is.De az a kreatinhoz nagy a fehérjéhez meg jó.
Wiki:
"Hagyományos konyhai mértékegységek:* kávéskanál = 1/6 amerikai folyékony uncia (kb. 4,929 ml)
* kávéskanál = 1/6 UK folyékony uncia (kb. 4,736 ml) (Kanada)
* kávéskanál = 5 ml (metrikus)
* evőkanál = 1/2 amerikai folyékony uncia vagy 3 kávéskanál (kb. 14,79 ml)
* evőkanál = 1/2 UK folyékony uncia vagy 3 kávéskanál (kb. 14,21 ml) (Kanada)
* evőkanál = 15 ml vagy 3 kávéskanál (metrikus)
* evőkanál = 5 korty (kb. 17,76 ml) (brit)
* csésze = 8 amerikai folyékony uncia vagy 1/2 amerikai folyékony pint (kb. 237 ml)
* csésze = 8 UK folyékony uncia vagy 1/2 folyékony pint (kb. 227 ml) (Kanada)
* csésze = 250 ml (metrikus)
" -
válasz
macikos
üzenetére
pufi rizs márkát nem tudok mondani,de abban még nem találtam kavicsot
Vicc,hogy már ilyenekről kell beszélni.
-Tiedben van kavics?
-Nincs.
-Mázlista.De tudok.Hamlet.
Kíváncsi vagyok a kínai édes-savanyúhoz adott "hús"-ban mennyi a hús?Mert inkább nokedli íze van
Egyre rosszabb a kínai dolgok,pedig nehéz űberelni amúgy is.Megtudod nézni,hogy kb kupak annyi,vagy hány kávéskanál egy teáskanál?

kávéskanál = 5 ml
Teáskanál = 10 ml
Evőkanál = 15 mlVagyis ez a grammban is ua?
-
macikos
addikt
válasz
grabber
üzenetére
Ilyen sima nem tudom milyen, sárga zacskóban van. De én mindig kifogom, mert pár napja is találtam egy kavicsot, bár arra nem haraptam rá ennyire. Erre a mostanira viszont úgy telibe a töméssel, de akkorát, hogy azóta fáj. Remélem nem ment tönkre a tömés.
Puffasztott rizsnél detto ugyanez van.Pfff, nem tudom. Talán a kóla kupakjába fér 5g, mert én egy teáskanálnyit szoktam bevenni, de alig fogy

-
macikos
addikt
K anyját! Eszem a húst rizzsel, erre a rizsben volt egy kib*szott kavics, amire úgy ráharaptam, hogy majdnem komplett kiszakadt a két hete betömött fogam

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Scitec is árulja alfa burn néven. Ha még létezik.. Tavaly még volt

-
fero02
nagyúr
Hi all!
Kérnék szépen linkeket, amik az alapokat leírják érthetően. Aztán meg majd jönnék kérdezni is sztem. Úgy érzem összejött rajtam egy kis anyag, amit át kellene alakítanom kicsikét.
Köszöntem!
Üdv!
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De mozgó csigán vagy a simán volt 75?

-
dragonfx
veterán
mi ez a yohimbe tulajdonképpen?melyik cuccban van benne?
-
P00By
nagyúr
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
Ilyen egyszerű!
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ezt gyorsan lerendezted

-
Inv1sus
addikt
Gyúrás után meddig érdemes a fehérje gazdag kajákra koncentrálni?
-
BÁ Nutrition
addikt
ma nem ment rosszul az edzés, 75 kilóval ment a tricepsz csigán

remélem lesz ez 80 is előbb utóbb
+volt egy csávó: Aztakurva kategória volt
legalább van egy kis motivésön
-
harry
veterán
Lehet ugrani, viszlát mindkettőnek
-
Tomics
addikt
Ez a yohimbe kurva jó cucc
Úgy felpörgettem az edzésem hogy fél órával előbb végeztem mint szoktam. Igaz néha majd összeestem, de megéri. Súlyt nem emeltem inkább a diétához csináltam minnél több ismétlést pörgősen. Nekem ez a kox 
-
LOTR
addikt
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
tudod az egyik legrosszabb párosítás: amikor a lustaság hülyeséggel párosul
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Látom, már nem lehet letölteni...

Nekem megvan az összes, de nincsen FTP-m szóval nem tudom felrakni sehova
-
Eagle16
addikt
Mai kaja pulykamell volt petrezselymes krumplival, meg tejberizs fehérjével megszórva

A pulykára most ilyet is tettünk, dobott egy kicsit az ízvilágon. -
P00By
nagyúr
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
Ez azért lehet, mert mindenki hülye!

-
P00By
nagyúr
válasz
swoody
üzenetére
http://www.gyurma.net/ Jobbra lentebb: "korábbi műsorok"
-
macikos
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
De b+ még ilyen reklámszart írnak: biológiailag megtervezett

Ebből is látszik, hogy minden férfi (bocsánat a kifejezésért, férfi szerű egyed...) izmos szeretne lenni, az is aki fikázza a már izmosakat, az is aki nem akar lemenni a terembe, az is aki lemegy, de nem csinál semmit, akár emo, akár kocka, mindegyik! Csak ugye basznak edzeni meg kajálni, de viszont mindent pénzt megadnának, hogy izmosak lehessenek.
Lehet nekem is ki kellene valami hasonló szarságot találnom. Ugye mindegyik kivétel nélkül hízni szeretne, tehát összekevernék lisztet cukorral és ezt árulnám szépen becsomagolva. Utána mondaná mindegyik, hogy gyáá, ettől nőtt a súlya. A reklámot kellene megoldani, minden szart el lehet adni, ha jól van meghirdetve, ennyi!
-
dragonfx
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
én nekem novemberben lesz 5 éve..és igen nem sokat látszik ja
de a duma megy
de azért ma egy jót hátaztam
mega tegnapi miatt jol fáj a mellem mega bicom.
woodslave>>hehe....lehetséges...lehet jobb is lenne.
10302>>na igen ez kézenfekvő..addig ő jön max edzeni...
de nem én nem -
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gyurma 3. évad első adás 7 perc 12 másodperctől

Én is azért kerestem meg ezt az adást, mert emlékeztem,h volt benne ez a gép. A nevét nem tudtam a gyakorlatnak, ezért kerestem meg. Hülyén meg nem akartam leírni
Ó, hát neked szabad nagy súllyal ne szarozzál!

(#10335) BÁ Nutrition: Az évad első része volt egyben az utolsó is

-
BÁ Nutrition
addikt
"szabad súlyos evezőgépen"
az milyen?amúgy én most asszem picit ráéreztem a hátazásra, eddíg eléggé figyeltem az "izomérzetre" és ilyen 65 kilókkal húzogattam le csigán, most meg küldöm neki

most is szabályosan, csak nem koncentrálok annyira, max súllyal(100) simán húzok 12ket
kb 1 hónapja csinálom így. mindíg picit jobban megy. sajna több súly nincs rajta -
P00By
nagyúr
Egyébként szabad súlyos evezőgépen ma ment 80 kilóba 7(BÁ kedvéért: 40-40 kilóval
).
Mellről nyomásnál 60 kilóba kínkeserves 6, szétremegett a fejem
-
P00By
nagyúr
BRÉÉKING NYÚÚZ!
Ma hallotam az öltözőben! Volt most egy kutatás aminek az a konklúziója, h a teszto jobb, mint a kreatin. Mert a kreatin használata foltosítja a vesét a teszto meg nem!

-
AMD Power
titán
Ínhüvely gyulladásom van.

Lóbalzsammal kenem most.
-
Tomics
addikt
hiányzik a Viszlátos, Ugorjos feeling.
Boxi térj vissza! -
bodom87
tag
Nézdmáááán [link]
-
macikos
addikt
Végre valami értelmes dolgot is találtam az indexen:
"Az Information is Beautiful egyik munkatársa, David McCanless ezer tanulmány áttekintése után gyűjtötte össze, hogy melyik szerről sikerült bizonyítani a közvetlen gyógyító hatást. Minél nagyobb a gömb, annál több találat van a Google-ben a szer hatásosságára, és minél magasabban van a gömb, annál több valódi bizonyíték áll rendelkezésre."
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jóvan God, ennyit a naturálságról

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én max 60-al bírom 

, így vmit b@sznom kell magamon, de gyorsan. 

Egyre rosszabb a kínai dolgok,pedig nehéz űberelni amúgy is.

és grat a tricóhoz
de a duma megy
Boxi térj vissza!