Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
8nemesis8
üzenetére
én most jöttem meg edzésről melleztem extrába meg kardió
hát jó szarul ment nekem is igaz a héten már nem az első mellezésem volt és még mindig éreztem az első hatását, rádolgoztam egy kicsit
szobatársam úgy horkol mint egy viziló szóval mondjuk aludtam max egy 4 órát, mert még mp3 lejátszóval agybadugós fülessel is hallottam no comment... szóval most örültem, hogy az utolsó súlyt 100kg ra fel tudtam emelni elég puha vagyok még meglátszik fekvenyomásomon a közel 5 év kihagyáshelyezés hát dunántuli 3. voltam országoson meg amikor a srác kiment és a 235 -t úgy nyomta ki mint más a 60 -t akkor kicsit megtörtem lelkileg... meg tele volt kokszos csávokkal az országos, még dopping ellenörzést is tartottak diák olimpián mi ez már
meg anyira jófejek a bírok mikor kiemeled a súlyt és ugye a dudára várni kell, hogy kezdheted és lerakni is akkor lehet amikor jeleznek, azt villan a három lámpa és reméled két fehér lesz azért 
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- Gyógymatrac / matrac
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg anyira jófejek a bírok mikor kiemeled a súlyt és ugye a dudára várni kell, hogy kezdheted és lerakni is akkor lehet amikor jeleznek, azt villan a három lámpa és reméled két fehér lesz azért