Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
A múltkor problémáztam, hogy melegszik a 770 és elkezdtem rá hűtőt keresgélni. Találtam is egy megfelelőt, viszont le van ragasztva az egyik csavar és azt nem tudom sérülésmentesen levenni. Mivel nem akartam ellőni 3 év garit az egy hónapos kártyán valami alternatíva után kellett néznem. Meg is találtam az Alpenföhn pci-slot megoldását ami ugyan nagyon böszmén néz ki, de ideiglenesen ez lesz a hűtőcseréig.
Így mutat a gépben, zsúfoltabb lett az összkép tőle.
Így már nem melegedett 68 fok fölé a kártya és az auto ventivezérlés is 75%-ig ment. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, de más sokkal jobb mint a kezdeti állapot a 80 fokos gpu hőfokkal.
-
válasz
medvezsolt
üzenetére
Milyen bluescreen üzivel is fogad a windows? Mit ír?
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok újra
A problémám még mindig adott: miszerint kb. 30-45 perc után a VGA kikapcsol , a gép újra indul. Illetve egy bluescreen üzivel fogad a windows. Játék alatt semmiféle textúra hibával, sebességbeli problémával nem találkoztam (ami utalhatna memória gondra). A ventilátor szépen teljesítménytől függően adagolja a fordulatszámot, a hőmérsékleti értékek megfelelőek (GPUz-val loggolva). Valamilyen probléma van, de további ötletem nincs sajnos, hogy micsoda. Azért gondolom, hogy a VGA okozza a hibát, mert betettül egy másik számítógépbe, amiben egy még erősebb táp is van, ott is ugyanúgy kikapcsolt a VGA és újra indult a gép.
Tudnátok ötletelni? Lenaplóztam a VGA használatát, se a VRM chip, se a GPU nem melegszik túlzottan.
-
Fail3D!
addikt
Mar tulvagyok rajta driver gond volt /lepucoltam es ujra raktam/, es ugyan azon beallitas melett nem lattam gyakran 60 fps alatt ez meg 50 ala ment..
es nem is akart feljebb menni. Amugy teljesen rendben van ez a kartya meg nem tuningoltam, de boven erosebb alapon is, mint a kozel 200 mhz-t tuningolt 770 em. Ha valaki 20-30k bol letudja cserelni siman megeri az arat, de azert tobbet mar nem fizetnek mert akkor inkabb sli. Mondjuk gyari oc-s, de a 770 is az volt...
-
Gyufaaa
veterán
Próbálta már valaki az MSI AB 3.0 BETA-t, hogy támogatja e a z OSD-t 64bit-en játék közben?

-
LLKobe
veterán
Üdv!
Van itt valaki aki Asus GTX670DCII Oc-ra felrakott Asus GTX670DCII TOP BIOS-t? Mennyire veszélyes művelet ez?

-
Fail3D!
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
ajandek aron volt a 780 is.
-
-
Sutee89
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Bocsi, az lesz az, csak nem emlékeztem a pontos nevére, ez a progi tartalmazza a shield és a stream szolgáltatást. Valójában, ha nincsen shielded, nem is értem mire jó... :S
-
Fail3D!
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Thx, holnap ezt is kirpobalom, ennyit a 15 perc bf idomrol
Elkezdtem shanghaion jatszani es olyan fura volt a jatek mondom faradt vagyok, de ennyire nem latok darabosan... pedig fhd 2x elsimitson ment mint a 770 nagyon jol. A fraps igazat adott, de remljuk a tisztitas segiteni fog. Megneztem nem e a procival van esetleg gond. de az is 4200 on megy. -
Fail3D!
addikt
Hat az elsobenyomasom az hoyg mi a lofas van ezzel a xar 780 al
Ujra kell raknom a drivert 770 utan? 50 fps em van bf4 ben neha meg azala is lemegy... Ujraindiottam a gepet miutan felismerte a 780-t. Ugyan ugy xar. Asus GPU tweak esetleg bezavarhat? -
Fail3D!
addikt
Ha esetleg nem valik be jelezze felem az aki a 770 jet cserelni egy uj 780 ra
Egynlore bnom veszi el a 3d szuzeseget
En majd holnap bf ek 
-
Fail3D!
addikt
válasz
bombibmw
üzenetére
Arultam de mar nem volt aktiv
csak nem vettem le. 780 miatt raktam ki akkor is csak nem jott meg
Ma itt van ezert ujra kiraktam 3k val olcsobban hogy biztos ami ami biztos gyorsan elmenjen
Egy darabig biztos hasznalom, max parhet mulva visszavaltok.. bar 3 honapos dcuii t biztos nemfogok talalni ennyiert
Amugy talan volt 1-2 erdeklodo de 0 komoly. Bar hozza teszem a parjat kb 4-5 nap alatt elvittek. -
Sutee89
aktív tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Jelentem megtettem a leírás alapján SafeMode-ból a Driver Uninstallt, majd újratettem a 331.82 WHQL-t, és jelentem működik a ShadowPlay, meg minden egyéb is. Köszi a segítséget.
Ad1: Uninstalláltam az "NVIDIA Shield/Audio Stream"-et, azóta az "nvstreamsvc.exe" hiba is megszűnt.
Ad2: Beszarás ez a ShadowPlay, semmi erőforrást nem igényel és 1080p-ben 60 FPS-sel veszi fel a videót játék közben. Semmi minőségbeli romlást nem vettem észre a felvett anyagban, ez igen
-
Fail3D!
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
75k.
-
-
1 év után le kellett cserélnem a 304.78-as drivert.... DICE úgy döntött ugyanis, hogy mától minden 331.82-nél régebbi driverrel csak DX9-ben fut a BF4... szal mindennel, amivel tegnapig tökéletesen futott.

-
shteer
titán
válasz
medvezsolt
üzenetére
a 12 az 24 pin-es de ezek alapján nem hagytál ki semmit
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
valaki esetleg tudna segíteni ?
Létszives, köszönöm -
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
létezhet olyan, hogy a BIOS firmware verziója összeakad a VGA-jéval?
Ez az Intel ME firmware a BIOS? vagy nincs közük egymáshoz?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
a konfigom az adatlapomon. Táp: Corsair HX520
Áramkábelek:
2x4pines és 12 pines(asszem 12) alaplapi csati. (Az egyik a proci felett majdnem a sarokban, a 12-es oldalt a SATA-khoz kötel abba megy a nagy vaskos.)a VGA-ba megy egy 8 pines és egy 6 pines (a 8 pines-nél kikellett toldani a 6osom egy 2-es-el ami adott hozzá)
Mit hagytam még ki? (Még a provi felett PCIE melletti 4 pines molex csatit is bedugtam,de elvileg anélkül is indulni kéne)
Ahogy fentebb írtam, annél a képernyőnél áll meg a rendszer ahol az Intel ME firmware verziókat listázza ki ill. a 62 hibakód adott az alaplapon:
DXE phase
0x62 Installation of the South Bridge Runtime Services -
JoolsNOS
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Egy alap kérdés: összes tápkábel be van dugva a kártyába? Illetve milyen tápod van?
-
-
válasz
medvezsolt
üzenetére
Azaz. Haver gépébe próba?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
már probáltam CMOS clear-t .. nem segített.. Feltéve ha a CMOS clear pontos menete az, hogy kihuzom az áramkábelt, várok 15 másodpercet és megnyomom hátul az USB feletti gombot.. tartom 15 mp-ig és utána gép bekapcs? Ill. majdnem ugyanez a jumperrel is kiprobáltam. Áram kihuz, jumper átrak a másik tűre, vár 10 másodpercet , vissza jumper és áram be!
-
válasz
medvezsolt
üzenetére
Másik gépben van alkalmad kipróbálni a kártyád? Ha nem, próbálj egy cmos cleart a lapon.
-
medvezsolt
senior tag
sziasztok!
Lenne egy problémám. Ma kaptam egy ASUS 770 GTX 2 gigás DC2OC videokarit. A számítógépem nem bootol be. Az Asrock alaplap egy 62-es hibajelzést dob vissza (ledes visszajelző magán a lapon). Ami a következőt jelenti:
DXE Phase
0x62 Installation of the South Bridge Runtime ServicesTehát a rendszer ebben a fázisban ragadt. Egy csere VGA-val (8800GTS) megy minden simán.
Amit probáltam: Driver törlése és CMOS reset. Sajnos egyik se segített..
Tudnátok segíteni? Találkoztatok már ilyennel?
-
smiti
veterán
válasz
Sutee89
üzenetére
A reggeli órákban még volt ilyen hibaüzenetem de már nincs, Mondjuk olyan gondom volt, hogy a shadow play nem akart menni, mert a rendszernek nem tetszett, hogy 1 foglalattal lentebb raktam a VGA-t tesztelés céljából. Arra voltam kíváncsi, hogy a 8X foglalatnak van-e érezhető hátránya. De én nem vettem észre. Ezután újraraktam a drivert és az Experience-t és azóta nincs vele gond.
-
Sutee89
aktív tag
Megnéznéd kérlek, hogy az eseménynaplóban neked nincsenek sorozatos hibák az "nvstreamsvc.exe"-hez? Köszi. Legutóbb bekattintottam a driver telepítőben a clean installt, de az experience-t nem tettem fel, csak a display, és hd-audio drivert. Amint hazaérek, újból kezdem az egészet

-
smiti
veterán
válasz
Sutee89
üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a 331.82 WHQL-el sem, megy minden rendesen, még a shadow play is. Pont ma reggel csinálgattam felvételeket a BF4-ről és a Most Wantedről is vele.
Ahogy nézem még a VGA- nk is egyforma. Szerintem pucolj le mindent az Nvidiatól és rakd újra tiszta telepítéssel.
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok!
Újonnan vásárolt ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 kártyám esetén tapasztaltam furcsaságokat. Remélem tudtok segíteni.
Rendszer: Windows 7 Pro
Driver: 331.82 WHQLMikor el akartam indítani a ShadowPlay-t az nVidia Experience-ből BSOD és "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" üzenettel kifagyott a rendszer, csak a rendszer-visszaállítás segített. Azóta váltottam Window 8.1-re, de nem sok minden változott. Az eseménynaplóban az "nvstreamsvc.exe" szolgáltatáshoz tartozott kb. 2-3 percenként egy hiba, ezért letöröltem az nvidia experience-t, azóta megszűnt (nyilván nem tudom a ShadowPlay-t futtatni, mert ennek volt a része). A probléma, hogy driver verifikálás (verifier.exe-t futtatva) során ugyanúgy a "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hibakódot kapom BSOD mellett, tehát valami még mindig nem 100-as a driverrel, de szerencsére más tünete nincs, minden fut rendesen, terhelésteszt során (MSI Kombustor) sincs hiba. Egyébként ASRock B85M-GL alaplapon csücsül a kártya, legfrissebb BIOS-sal, próbáltam korábbi WHQL driverekkel is, ugyanez a jelenség.
Más is tapasztalt ilyet esetleg? Ötlet a megoldásra, vagy éljek együtt vele?

Szerk.: Még annyi, hogy az IGP (Intel HD 4600) BIOS-ban le van tiltva.
Köszi.
-
bombibmw
veterán
Szasztok!
Úgy néz ki,hogy holnap visszatérek a topicba egy ASUS GTX 760 DirectCU II TOP SSU-val.
760OC-m már volt ugye,kíváncsi leszek erre a hosszabb TOP változatra.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Pl ráült

-
stickermajom
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi, délután szerintem akkor átrakom felülre, hátha kicsit tartja fentről.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
-
stickermajom
addikt
Akkor körbefotózom és elteszem az utókornak. Köszönöm a tippet!
-
Fail3D!
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez a kep boven eleg lesz, ha megtartod a kov 1 evben
Szerintem, hosszutavon ilyen hajlekonysag melett ha tenyleg kivenned leallitas utan a vga-t siman eltudom kepzelni, hogy elenged 1-2 forrasztas
Legalabbis nemtudom elkepzleni, hogy ez egezseges lenne
Hacsak nem a vga piac is koveti a hajlekony telefon trendet
-
MegalodonS
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem fognak ilyennel foglalkozni,nekem volt mar behalt kartyam 8800 GTX,3 ev mulva lett belole egy gtx 260 es meg kaptam ra 1 ev garanciat.A nagy gyartok nem fognak ilyenekkel foglalkozni,hogy nem rendeltetesszeru hasznalat,hanem kapod a cseret!!
-
MegalodonS
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen 5 ev,de regisztralni kell hozza a kartya vasarlasa utan,azt hiszeem harom heten belul es kuldik a postafiokodba az uj 5 eves garanciat!
-
Fail3D!
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Nezd a jo oldalat amennyi garid van ra akar a 9 szeriara lecserelheted
1-2 xer kiveszed a kartyat a forrasztas ugyis elfog engedni, nem tudjak kicserelni erre igy meglesz az uj szeria
-
válasz
MegalodonS
üzenetére
5év garit adnak rá ?
mi a fene

L
-
MegalodonS
őstag
Megvettem a kartyat es maradt a ZOTAC GeForce GTX 770 2GB GDDR5 5 ev garanciaval 3 jatekkal!(Assassin's Creed IV: Black Flag,Tom Clancy's, Splinter Cell, Blacklist,Batman: Arkham Origins)
Ami meglepo,nagyon csendes( gtx 260 utan)!!!!
-
-
Źşë'
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
csak azért látszik "ennyire" mert nem fekete a kábel, vagy veszel egy másik tápot aminek fekete a kábelezése (de csak ezért ez nonszensz dolog), vagy raksz rá egy fekete kábelharisnyát, ez csak esztétikai jellegű, nem rossz szvsz
-
LógaGéza
veterán
válasz
trufa12
üzenetére
Akkor az első venti egyből a VGA-ra fújná a levegőt. Ahogy teszteltem, a vinyótartón igy oldalra forditva nem sok levegő megy át - annyi hátránya lenne, hogy a vinyó akkor nem kapna hűtést, de én ezért alulra raktam még egy ventit. Esetleg köztes megoldásként megforditani, és akkor több levegő menne a VGA-ra. De ez itt nagyon off

-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Keress rá pár hszel előrébb a képemre. Rengeteg kábelt el lehet tüntetni kis sufnituninggal akármilyen alsótápos házban.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ránézésre lehetne, de ebből a képből nem lehet túl sokat leszűrni, nem a legjobb szögből van, és nem is túl éles. Valamint a ház adottságaival se vagyok teljesen tisztába. Lőjj már egy éles képet ha lehet szemből és ne szögből.
-
-
Xes750
tag
Hatalmas OFF de megis csak ide tartozok ^^
Sajnos nem talaltam megoldast a 2x bootol a gep problemara eddig hatha tudtok segiteni.
Ha barkinek van tapasztalat sandy bridge tuninggal es/vagy asus alaplap tuninggal plz nezze meg a kov linkem a postomat/problemamat.
http://rog.asus.com/forum/showthread.php?41255-Maximus-IV-Gene-z-Double-boot-Win-freeze-with-OC&p=349527#post349527
Koszi sracok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es nem is akart feljebb menni. Amugy teljesen rendben van ez a kartya meg nem tuningoltam, de boven erosebb alapon is, mint a kozel 200 mhz-t tuningolt 770 em. Ha valaki 20-30k bol letudja cserelni siman megeri az arat, de azert tobbet mar nem fizetnek mert akkor inkabb sli. Mondjuk gyari oc-s, de a 770 is az volt...