Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
mcmike
üzenetére
Neked nem tűnik olyannak a monitor mintha ködös lenne, ha feljebb veszed a gammát?
én inkább vissza veszek, így mondhatni szépek a színek, meg nem is sötét nem is világos a kijelző. Látok minden részletet. Max ha sötétebb képet nézek annyi időre szoktam feljebb venni a gammát a driverben, hogy lássam a részleteit .
Esetleg még a digital vibrancet toljátok fel 60-65% ra, akkor milyen szép színes lesz minden

-
trufa12
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Nem kell váltani a piros kártyák annyit érnek mint 1 lapát kaki....
El lehet vele játszani de hát nem az igazi ...
xDAkad, még az asztal is (windows)
játékok abszolúte lagolnak...
szerintem a színeket is rosszabbul jelenítik meg mint az nv-k
melegszenek de nagyon ...Tovább is van ,mondjam még ?

le égnek , az újabbakból nem kevés , ahogy olvastam és sok technikai gondjuk van.
El lettek szúrva.Meg kb amit a 7970 hoz(volt ilyen kártyám), azt nv oldalon már majdnem tudja a gtx760(meg ilyen is)................
az r9 esekről csak olvastam a rosszakat .Prociba ugyan ez a helyzet, fx lapok szinte mind xar... fx procik szintén melegszenek 8 mag 1 kamu duma.. az i5 4670 k is simán megeszi .
-
trufa12
addikt
Ki vettem a hdd tartót
és tényleg jobb . (köszönöm)Hát jó ott az matx is. lehet a lapon kellene igazítanod, vagy máshogy becsavarni a kártyát..
mert ahogy látom nagyjából egy méret a kettő , de az enyémet most direkte ki centiztem álljon mint a cövek
régen én csak behajigáltam a vga-im aztán nekem is lefelé hajlott a seggük . -
trufa12
addikt
válasz
Howkeddlee
üzenetére
grat

-
trufa12
addikt
válasz
Howkeddlee
üzenetére
A játék az valós időbe működik
sok minden máshogy van, mint 1 előre le kreált tesztben . -
-
trufa12
addikt
Sziasztok létezik hogy ennyire antituning legyen 1 vga....
120 mhz pluszal már kiakad a gpu....
MSI Gaming gtx 770.
-
trufa12
addikt
Gigabyte GV-N770OC-4GD 4GB GDDR5 PCIExpress + ajándék 2 játék
Sziasztok
ezt megéri 107 be meg venni a 4 gb ram végett?
vagy nem tudja hasznosítani ? inkább vegyek 2 gb 88 körül? -
trufa12
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Akkor jó az elgondolásom
és tényleg lehet sütni tojást rajta
de hogy ?
mert kétlem hogy a forrasztásoknak jót tesz üzem közbe a hirtelen tojás... -
trufa12
addikt
válasz
Nagylajos_1
üzenetére
Igen sajnos, de nem tudom csak én vettem e észre hogy a játék nagyon bugos ilyen téren is,
1 újra indítás után pl műkszik rendesen
de pl meg patchelte magát utána 20 fps em volt -. - amíg patch előtt 50-60újra indítottam és helyre állt -.- (akkor én aztán állíthattam addig mindent minimumra .xD
szóval kész vicc, rosszabb mint az ac3 volt ilyen téren.
-
trufa12
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Minden (sűrűn kifagy... de tudom hogy nem a pc-m a rossz.. )
Vírusaim sincsenek.
Játékok vegyesen, bolti, virágbolti...Mint 1 reklám, amíg win7-et használtam... -.- (minden szép és jó volt) mióta win8.1 et használok, sokszor elgondolkodtam már hogy hozzak be 1 kalapácsot v adjam el a pc-m.
Mert le cseréltem mindent azt hittem hiba van a gépezetben közben még sem... -
trufa12
addikt
Ha fel tennék 1 win7 -et az nagyban rontaná az esélyeim, nv vga-val
szóval a mantle annyira itt nem játszik...
egyéb hátránya van a win7-nek?mert ez a win8.1 nekem egyelőre valahogy nem vált be
-
trufa12
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
a kábeltömeget próbáld rendezni, nekem is fel megy az oldal lap igaz
neki kellett feküdni ..
A másik oldalon
meg max kivágod a hűtésnél a lapot. Kicsit olyan
Charger kinézete lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
trufa12
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Állítsd tök autóra a vezérlést azt annyi
egyébként meg azért ilyen meleg mert nincs meg a légáramlat .Nekem 25 fokos idlebe a kártyám
Csak éppen itt zárt házról van szó, lenn ,elől ,hátul ,fenn ventilátor. -
trufa12
addikt
válasz
üzenetére
Haha
nem érdekel engem a teszt egyébként . (a pc-t nem teszt pontszámok miatt építem .. hanem hogy minden játék menjen teljes képminőségben . )Szeretném élvezni majd az új képi megjelenítéseket .
ha 1szer pc-re is eljut... Azért is rá érek következő évben folytatni a nagyobb fejlesztéseket.Csak mondtam hogy szépek a pontszámok , irigykedem (de nem a pontszámokra hanem a configra ami adja ...)

-
trufa12
addikt
válasz
üzenetére
Nem rossz ez sem , de ha 1szer belekezd az ember ... nem tud megállni

De igen az alapok már meg vannak, 1 erős vga- 1 jobb proci és kész vagyok . (most veszek majd nagy hdd-t )
Lassan de biztosan halad a project, csak az a baj mire vizezni tudnám a rendszert addigra elavul mert annyi pénzem nem lesz 1 hamar, és előtte szeretnék 1 letisztultabb házat is majd ....de a corsair mondjuk h110 v milyen hűtésével ilyen félvizes 1szerű megoldás lehet majd olyanra beruházok ha jó...
-
trufa12
addikt
válasz
blaca83
üzenetére
De elég a fhd-hoz az már más hogy nem sokáig fogja vinni a játékokat majd full grafon...
(de a fhd- meg közepes beállítás szerintem menni fog neki... bár én 1 évet adok..)
De szerintem aki gépre költ az megteheti hogy 1évente vesz vga-t (ha nem így van vele az ember akkor vagy vegyen egyszer jót drágán... v vegyen konzolt még mindig ezt tudom mondani )(más téma, a Splinter cell új részéhez mennyi update jött ki... mert már a 4.et szedi...) idáig nem láttam a játékból semmit csak az updatelést (kivéve régen a virág boltit de hát azért az meg nem olyan mint a legal)
-
trufa12
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Lennék a helyedben

-
trufa12
addikt
válasz
retriszotyi
üzenetére
Ne általánosíts
én nem kedvelem, de a rev2 jó
(ezek szerint) -
trufa12
addikt
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Akadnak nem kis számmal hibás darabok .. maga a koncepció nagyon jó (ha jó )
-
trufa12
addikt
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Lightning 1 szar

a hawk hangos, a gaming jó . (idáig netről ezt szűrtem le. ) meg én is ezt tapasztalom .Én a hűtésről beszéltem, meg a külsőről, ha rev2 be már javították meg neked külsőre is bejön akkor hajrá.

a vga meg nem azért lesz jó mert pl msi v giga v pista- jóska forgalmazza, hanem hogy éppen milyen gpu- és egyéb alkatrész kerül rá... meg ki milyet fog ki.
-
trufa12
addikt
válasz
Seikai
üzenetére
Pont azzal nem lehetne bajod, mert saját véleményt alkottam .
Én akármit láttam mostanság gigát , lapot, vga-t nem jöttek be. (anyag használatban sem, színben sem ... )De lehet ugye van rev2 az jó, azt nem tudom. De én most általánosítottam és ami gigabyte nekem nem kell (régen csalódtam a tápjaikban is ) akármi volt gigabyte az elmúlt 2 évben mind csere lett.
Régen msi is 1 kalap xar volt (lapban főleg ) mikor emlékszem vettem 45 ért
alig kapcsolt be.
Voltak azért pofonok. De most pl vga-ba már jó.
Lapot még nem volt szerencsém ki próbálni mert túl árazottnak tartom a gaming lapjukat pedig szívesen bedobnám most a vga mellé
De ez olyan hogy az asrockot is szidják mint a bokrot még sem volt az utóbbi 2 évben bajom velük.
Pedig ők sem voltak régen 1 nagy valakik ... De most már azért gondolom feltörtek mert jó áron jó lapokat adnak azért az erős közép szegmensben is .
(alja kategóriát meg 20 alatt semmiből sem szabad venni .)
Mondjuk asus lapot vettem volna de azt olvastam
azok meg el vannak hajolva.... iponon commentelő írta hogy cseréltek neki v4 darabot
aztán jó lett végül az utolsó .
(hihetetlen de nem hinném hogy direktbe kitalálta ... bár az emberektől minden kitelik ) -
trufa12
addikt
válasz
apollo12
üzenetére
Ez a pali
(t) nagyon bejövős, szerintem okés,
MSI -t használok én is csak 760 ba de a hűtés az ugyan az szóval abszolúte tökéletes választás,
a giga 1 rakás kaka szerintem, a phantom meg 3 kis ventivel baszottul meg őrülsz hangja van ...
2 ventis változat már okés . (ez a régi fajta ) -
trufa12
addikt
válasz
kristof123
üzenetére
Köszönöm .
-
trufa12
addikt
Sziasztok vásároltam 1 msi gtx 760 gaming-et az lenne a kérdésem hogy tudom az afterburnerban állítani a feszkót, mert hiába pipálom ki amit ki kell az opciókban, újra indítom de nem engedi állítani a feszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)