- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ma este adtunk el valakinek,én vittem az egyik postáskocsit.
Courage tolta a kocsit kurumával,az utolsó leadási pont előtt olyan rohadtul begyorsultunk hogy amikor megérkeztem a leadási ponthoz a postakocsi felugrott a levegőbe engem meg kidobott és ott maradt a levegőben amíg az eladásnak vége nem lett.
Állati poén volt,a többiek persze egyből le moddereztek.Később bejött egy hacker a sessionunkban,mindenkit megölt és saját magát is megölte mindig miután megölt valakit.A többiek jó ideig próbálták levadászni,de tényleg hacker volt,volt neki god mode ,wall hack meg spamelte a rakétákat egyéb robbanó szart.Már vagy 20 perce ment a gyilkolászás mikor elmentem a facilitybe és megvettem az orbital cannont.és csodák csodája járt hozzá egy ingyen lövés.De az automata targeting nem tudta befogni a csókát,így hát manuálisan telibe lőttem a gyökeret.
Erre megsértődött és lelépett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest