Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Ma vettem meg (újra) PC-re a játékot.
A kérdésem az lenne, hogy úgy működik-e a dolog, hogy felrakom az itthoni (szüleimnél) gépemre és játszok rajta, aztán visszamegyek az albérletbe, felrakom az ottani gépre is, és ott pedig azon a gépen játszok - egyszerre a kettőn viszont nyilván nem fog futni.
Működik ez így? Vagy már a telepítést is ellenőrzi, hogy csak egyszer engedi felrakni?
Köszönöm!
-
Taci
addikt
Most bontottam ki a csomagolást, és az aktiváló kód alatt a következőt olvasom:
"This non-transferable single-use code is your activation code."
Ezek szerint akkor felrakom erre a gépre, és másra többet fel sem megy? És mi van, ha kihal az OS alóla? Ha újrarakom a rendszert, nem fogom tudni újra feltelepíteni?
-
Taci
addikt
Köszönöm szépen mindhármótoknak a gyors választ!
-
Taci
addikt
Találok valahol (hivatalos) letölthető GTA V-telepítőt?
Megvettem a játékon, itt az új gép, erre nincs rajta DVD-olvasó.... Egy 17"-os gépen...
Le lehet valahonnan tölteni, hogy a szerverről szedje le a már eleve patchelt fájlokat?SZERK.:
Megtaláltam, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Srácok, lehet már nyugodt szívvel újra játszani, vagy van még esélye a (jogtalan) bannolásnak? Amióta írtátok, mi történt, se én, se az ismerőseim nem játszottak, és már hiányzik. De persze ha még "veszélyes", akkor inkább kivárok.
-
Taci
addikt
válasz Thoomaster #61431 üzenetére
Én amióta legelőször olvastam erről, azóta nem léptem be. Már elvonási tüneteim vannak...
-
Taci
addikt
Én ezen a linken (Reddit) nézem a friss hozzászólásokat, az alapján inkább még várok.
-
Taci
addikt
Úgy látom, már többen újra online vagytok. Akkor én sem várok tovább, felmegyek, hátha már nem lesz "baj" belőle.
-
Taci
addikt
Tudnátok segíteni, kérlek?
Barátom gépén rettenetesen szaggat a GTA 5. Win10x64 fut rajta (1709), Asus ROG GL552JX, 8 GB memória, Intel Core i7, Nvidia Geforce GTX 950M.
Ez a konfig jó kellene, hogy legyen, legalábbis egy középbeállításon szépen kellene futnia. Viszont akármilyen grafikára is teszem, ugyanúgy szaggat. Ugyanúgy szaggat abszolút legalján, mint amikor High-ra állítok minden. DX10-nél és DX11-nél is.
Amíg fut a játék, néztem a monitorozást, 30-40 %-ban használta a CPU-t és a memóriát is, és a HDD-vel sincs baj.
Minden ASUS-driver fel van téve. Nvidia driverből a legfrissebb. Próbáltam az ESET smart security-t is deaktiválni. Semmi sem segít.Nincs több ötletem, és mielőtt újrahúznám a gépet, gondoltam, hátha tudtok ajánlani valamit.
Köszi!
-
Taci
addikt
Amit többen is írtatok: nem, természetesen nem, az Nvidia-beállításokban a játék összes .exe-jére force-olva van az Nvidia kártya. Plusz úgy is indítottam, hogy jobb egérgomb, és úgy az Nvidia.
De nem a kártyával van a gond, mert ugyanúgy szaggat High és Low beállításon is.
Ja és igen, természetesen hálózatra van kötve, és maximális teljesítményre beállítva. Ezeket néztem meg az első között.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Lassan belelázasodom, köszönöm az érdeklődést.
Ezt nem néztem. Viszont ha frissen bekapcsolom a gépet, és egyből töltöm a játékot, akkor még egész biztosan nem melegszik túl.
Úgy látom, ti sem nagyon tudtok rá megoldást. Akkor megpróbálkozom az újratelepítéssel (Windows), más megoldást sajnos nem látok.
-
Taci
addikt
válasz JulianSinulf #62202 üzenetére
Ugyanez a verzió van fent a gépen.
Egy új felfedezés: a hang is szaggat rajta. Szóval nem csak a grafika, hanem konkrétan az egész játék. És akkor valószínűleg más játék is. (Nincs rajta más, nem tudom megnézni, de egészen biztosan a többi játék is.)
@Ucli: Hwmonitor fut a háttérben, kicsit megizzasztom.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz freeknight #62208 üzenetére
Na akkor munka után ez lesz, tiltom BIOS-ban a Intel grafikus kártyát.
(Bár amikor direkt azzal indítottam, sokkal de sokkal csúnyább és lassabb volt, szóval volt látható különbség a két kártya között. De egy próbát megér, köszönöm mindenkinek! ) -
Taci
addikt
Sziasztok!
Hogy van az, hogy a Doomsday-nél már a végső küldetésnél járok (tehát végigcsináltam minden előkészületi feladatot), viszont most, hogy meg szeretném venni a Deluxót, azt mondja, az alacsonyabb ár nem elérhető, előbb meg kell csinálnom valamelyik (nyilván a Deluxós) előkészületi feladatot.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Majkee84 #63956 üzenetére
De nem azt mondja, hogy csináljam meg az utolsó, nagy küldetést is, hanem hogy pont a Deluxós prep-et. Ami már kész. Jó, mondjuk mindegy, úgyis megcsinálom az egészet (újra), csak olyat kér teljesíteni, ami már rég készen van.
@HussarF: Na most bekavarodtam. Akkor megcsinálok mindent, kétszer, újra. Biztos ami biztos. De amúgy a végső Doomsday-küldetéshez csakis a prep-ek és a setup-ok teljesítése után lehet eljutni, én pedig már ott vagyok, szóval nem értem. Vagy csak péntek van.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
A Deluxóval lehet billentyűzetről tüzelni? Vagy csak egérrel? "Helikopteres módon" jobban szeretem csak billentyűzetről irányítani két kézzel, de a [space] billentyűvel itt nem lő (bár levegőben nem is kézifékez ), mást pedig eddig nem találtam billentyűt rá.
-
Taci
addikt
Az autólopás és -eladás mostanában sokkal nehezebb, legalábbis én azt vettem észre. Legutóbb amikor Kurumát kellett követnem, a háznál 5-ször öltek meg, ebből 2 fejlövés volt... Rendre kiszednek már a kocsiból is, kocsiból lőve vagy helikopterből is, és már nem csak 2 kocsi jön egyszerre, hanem néha 3... Kezd egy kicsit elegem lenni belőle... Minden aranyáron van (sőt...), pénzt viszont "nem enged" szerezni...
Más is tapasztalt már ilyet a kocsieladásoknál/-lopásoknál? -
Taci
addikt
Megoldva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs