Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoomaster
csendes tag
Szevasztok! Egy hete kezdtem a játékot. Ugyanaz a nevem mint itt is, esetleg aki szeretne, fel tehet a barátlistámra, mivel kevés ismerősöm van aki játszik a játékkal. Küldtem a Social Club-on a Prohardver crew-ba meghívót is.
-
Thoomaster
csendes tag
Eolvastam az update content leírásokat, de még is, szeretném tudni, hogy ti milyen módszert használtok, hogy problémamentesen menjenek a CEO Vehicle Cargo küldetések?
-
Thoomaster
csendes tag
A fenébe, ahogy bementem a házba, egy hajó/csónak került a házamba, és össze-vissza lökdösődtem, ki is léptem, nehogy pénzt is dobáljon rám a modder, elég idegesitő az ilyesmi, még a saját lakásodban sem ülhetsz nyugodtan a babérjaidon. Egy pár hete játszok, ez az első ilyen. Eddig csak halottam ilyesmikről.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Megmondaná kérem szépen valaki, hol találhatom meg a SnapMatic fénykémeimet, amit a telóval csinálok a játékban?
-
Thoomaster
csendes tag
Kár hogy fanmade
[link][ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
válasz HussarF #47917 üzenetére
Jaja, az épp az után jön a jútúbon, azt is megnéztem, nagyon vagánynak tűnik, főleg a járművek. Jó DLC lenne mivel véleményem szerint jobban fel lenne használva a városon kivüli rész, Blaine County, mert például én többet lógok a városban. Még mindig nagy a potenciál a játékban.
-
Thoomaster
csendes tag
Nekem is vegyes érzéseim vannak a tegnapi találkozóval kapcsolatosan. Egy ideig elég jó volt, még egy pár probléma ellenére is, ezek a problémák a rendőrök, különféle autótalihoz nem illő jármüvek pl. tank, qrva nagy repülőgép stb. Az már egy normális dolog, ha valaki helivél végigkísér minket, csinál képeket, véd a esetleges behatolóktól, veszélyektől stb. Én megértem, hogy sok ember nem bírja magával, és kínozza a tehetség... de akkor menjen adversary-ra, vagy más sessionbe baromkodni. Ugyebár a baromkodás is megengedett, de mindent a jóérzés határain belül. Eléggé felcseszte az agyamat a tegnap az a qrvanagy repülőváz, amelyik elzárta az utat. Végül is jó kis tali volt, de az előző jobb volt, bár nem is voltunk annyian akkor. Amúgy meg nem fetltétlenül parkolóhely kell legyen a találkozó helye, lehet egy nagyobb hely is, ami egy szép kilátással rendelkezik, jó a megvilágitás, szép a körülvevő környezet stb.
Szerintem is maradjon a Public session, és a nevezőknek legyen bebíztosítva a helyük, mert én úgy vélem, hogy nagyon sokat segít a szavazásban az is, ha élőben is látjuk az autókat, például engem sokat segített a döntéshozatalban, még nem szavaztam, mert még nem döntöttem konkrétan, de következik, holnapig még van idő. A problémás embereket, akik zavarják a meetinget, legyen az PH-s, legyen az versenyző, vagy bárki más aki zavarja az emberkéket a tankjával, repülőjével, a zsernyák barátaival, stb. azt megkérni szépen, hogy fejezze be, és ha azután se fogja, akkor kick-elni a sessionból. Tegnap valakin rajta volt a rendőr, nem csináltam semmit, és ok nélkül kaptam egy csillagot. Aki meg kap csillagot, az távolodjon az autóktól és az emberektöl, és hivja Lestert, ha meg CD van, akkor szabaduljon meg, de legyen eltávolodva a meetingtől. És igen, ahogy mondta itt fentebb valaki, egy olyan PH tag aki ismertebb, vagy régibb, kéne vezesse a felvonulást, és előre be kéne tervezzük az útvonalat. Pl. indulóhely: Golf pálya, 1. megálló: Observatory parkoló 2. megálló: Del Perro Pier, megálló: LS Reptér. és ha szükség van rá akkor még 1-2x az LS Customsnál megállni, de akkor mindenki javítsa meg az autóját, mert 1-2 emerért értelmetlen még kitérni. Ezt ajánlom én, de legyen ahogy a szivetek kívánja.drachoHUN: Igen.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Most én is félek felmenni, de akarnák játszani, és még kéne jelentkezzek a szépségversenyre is, még meg se csiáltam a képeket. Igaz, nekem 2 milla körül van a pénzem, de azért az is sokat szarakodtam.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Új képek, és infó a Gunrunning DLC-ről: [link]
-
Thoomaster
csendes tag
Ma délután voltam fent játszani, utána még este feljöttem a talira, erre látom, hogy van 6.5 millám készpénzben, ami nem volt meg eddig. Modder áldozata lettem én is sajnos, nem gondoltam volna, hogy én is leszek olyan szerencsétlen, hogy "megáldjanak" milliókkal. Az az aggasztó, hogy délbe, nem voltam semmilyen más sessionbe, csakis egy magyar sessionbe, ahol a többség PH-s volt, és mi igaz, volt egy pár új magyar arc is számomra, akik nem PH-sak voltak. Azt se láttam mikor kaptam, lehet akkor mikor másodjára léptem fel, fogalmam sincs. Azt ajánlották, hogy ne irjak a supportnak, hanem hagyjam is, szerintetek is jól van ez így. Eléggé rosszul érzem magam, mert azért a 11 milláért nagyon sokat kinlódtam, és most hiábavalónak érzem azt a sok heistelést meg CEO-zást, mert a felét megkaptam egy pillanat alatt. Nagyon el tudják rontani a modderek/hackerek a tiszta játékot, és a kedvet is. Bárki is volt az, remélem megkapja a magáét. A baj az, hogy azt se tudom ki volt...
-
Thoomaster
csendes tag
Tisztázzunk valamit, nem mondtam konkrétan, hogy ők voltak, hanem csak azt mondtam, hogy "lehet", de szerintem is onnan senki se csaló. A képet nem azért osztottam meg, hogy a játékoslistát mutassam meg, hanem azért, hogy bízonyítsam hogy 6.5 millát kaptam, ami a KP-nál van. Én is arra gondoltam, hogy vagy délután kaptam, vagy abban a pár másodpercbeb amikor betett egy random sessionbe, aneddig csatlakoztam PH-sokhoz. Tehát még egyszer: én nem hibáztatok senkit.
-
Thoomaster
csendes tag
Nekem eléggé tetszik az új DLC, a legeslegjobban a repülő moci tetszik, ami egy Voltic-Ruiner kombó.
Eléggé variált a supply begyűjtés a termeléshez, van ahol konvojt kell megtámadni, védett helyről lopni autót, tankot és még biztos más is van. Tegnap Fritzkandúrral volt két supplybegyűjtésem ami nagyon tetszett, az egyiknél az altruisták táborába kellett menni, és két ládát begyűjteni, a másiknál egy védett tankot kellett ellopni, és arra is volt lehetőség, hogy cargobobbal vigyük a tankot, így a levegőből lőhettem szét a támadó heliket, és nagyon szórakoztató volt, csak kár mert itt fps-re volt lockolva. Lehet menni simán a tankkal is az útvonalon,de macerásabb és többet is tart a Bunkerhez érni. A MOC-al kapcsolatosan: ne kövessétek el azt a hibát, hogy az utolsó 2 bay-be a fegyverfejlesztő mellé, járműtárhelyet vesztek, hanem vegyétek meg a 2in1-et, vagyis a fegyverfejlesztőt+járműfejlesztőt amit a "BAY 2" opciónál lehet megvenni, nekem most a két bay újrakreálása kb. 1 millámba fog fájni. A kiszállítást illetően: nekem kb negyedénél volt(ha megnézed jól a csíkot lehet kevesebb mint 1/4) a csík a termelésnél, akkor volt 196k tehát 200 kerekítve, ha Blaine Countyban adtam volna el, akkor ugyanannyiért adtam volna el, de ha LS-be akkor 294k-ért, tehát 300k-ért kerekitve, és mondom mégegyszer, ez csak 1(,5?)/4 volt a csíkból. Képzeljétek el mennyi lesz a végén, ha LS-be adod el... Jó lenne tudni hány százalékkal ad többet, ha LS-be szállítod, ahogy látom, ez kb 30%. Tehát a végén 1 milla körül vagy talán felett kéne legyen az LS-be szállitás, ha 30% után megyünk(nem tudom, lehet rosszul számoltam).
Itt egy pár kép is:
A supplybeszerzés:
Stock level:
Itt meg egy kiszállítás Hacseki úrral:[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Én például a cdkeys-ről vettem meg kb. 23 euróért, most 26.49, csak olcsóbb mint a steamen.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
-
Thoomaster
csendes tag
Nem tudom mennyire hiteles a kép, vagy mennyire igaz ez. FB-ról van.
-
Thoomaster
csendes tag
válasz hegyipapa #52071 üzenetére
Én se halottam arról a tagról. Viszont engem is kezd idegesíteni, hogy most majdnem mindig a PH-s sessionok teli vannak más crew-ból való, ugyancsak magyar játékosokkal, akik sokszor hozzák a barátaikat is, akik idegenek is szoktak lenni, ezt talán nem lenne probléma, ha nyugodtan ülnek, de megesett már, hogy akartam CEO-nak vagy MC-nek jelentkezni, de nem tudtam, mert lefoglalták más, nem PH-s játékosok, felcsesződtem, és session-t csináltam magamnak, mert nem akart senki se felszabadítani egy helyet . Nem mondom, hogy nekem nincsenek más, nem PH-s barátaim, de általába nem csatlakoznak, kevés ilyen játékos van, de ha csatlakozik is a sessionünkhöz, és ha zavar valakit, kickeljük, és törlöm(volt rá példa) Mostanában meg nagyon sok új PH-s játékost látok, akiket eddig még nem láttam, sok mindenkiről nem is tudok semmit, mindenki PH-s akar lenni? Tudom, hogy mindenkinek joga van hozzá, de akkor legyen aktiv is a sessionokbe, és a fórumon is. Elvégre PH-s ne csak az akarjon lenni, akinek segítség kell, hanem az is, aki segíteni akar. Szerintem is kéne egy kisebb-nagyobb takarítás.
Bluuzia: Tudjuk, hogy jó fiú vagy. Mi szeretünk
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Látom már mindenki PH-s akar lenni, de el se olvassák a szabályokat, vagy már azt se tudják, hogy milyen platform szükséges a crewba lépéshez. Kicsit kezd túlzásba esni a dolog, nem kéne valamit csinálni? Lassan tényleg IGN 2 leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Grotti Visione, a Smuggler's Run DLC-vel fog jönni, és Super class-beli verda lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Na hát aztán ez tényleg sokba kerül, mármint az egész DLC. De vajon megéri? Mindenki a hangárokkal, a repülőkkel és a Grotti Visione-val van. Csak én örülök nagyon az új Vapid-nak? Vagy azt el is felejtettétek?
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
válasz negyven2 #53037 üzenetére
A Vigilante lesz a Batmobile, látom elég fűszeres áron, hasonlít a Rocket Voltic-ra. Itt egy videó is a már bent lévő két autóról a Visione-ról és a Retinue-ról, és egy pár még nem bentlévő autóról, a Vigilante-ról, a Cyclone-ról, és Dewbauchee Rapid GT Classic-ról, ami nálam tuti vétel lesz. Akit még esetleg érdekel, és nem akar keresgélni a játékba itt egy gyors áttekintés az ruházatokról, maszkokról és tetkókról.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Szevasztok, gondoltam egy kis szünet után visszatérek én is, de a játék kiadja a szokásos GTA hast stopped working hibaüzenetet, sokmindent kipróbáltam, de nem akar menni, nálatok megy a játék? Már találkoztam evvel a hibaüzenettel régebben, de most nem akar menni.
-
Thoomaster
csendes tag
Lehetne egy beavatási rituálét csinálni.
-
Thoomaster
csendes tag
Na, megvettem én is a facility-t. Azt szeretném megkérdezni ha nem lenne e 1 vagy 2 ember aki elölről végig szeretné tolni az egész heistet prep-ekkel és setupokkal együtt velem és Hacseki-vel. Azért lenne jó elejétől végig mert kéne a loyalty. Motivált személyeket keresünk.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
válasz JulianSinulf #57233 üzenetére
Már elkezdtük hármasba. De ha ezt befejezzük lehet még indítok egyet. Majd szólok.
-
Thoomaster
csendes tag
Vettem egy Great White Shark card-ot, ami ugye 1.250.000 gta dollár ér, de most 150%ot adnak ajándékba. Az online loading screenbe irta a 150%-ot, és hogy 72 órán belül megkapom az összeget. Nos, az 1.250.000 dollárt megkaptam, de a többit nem, amit ajándékba kaptam volna. Az megadják azon a 72 órán belül, vagy nem, és kell írjak a Rockstarnak? Kérdem ezt olyan személyektől, akik már vásároltak shark card-ot.
(#57289) ucli
Igen, 2x is megölt orbital canon-nal. Elég érdekes a módszere, feljön megöl valakit vagy valakiket és leftel, midezt másodperceken belül. Tehát olyan gyorsan csinálja, hogy mi nem is érkezzük észrevenni azt, hogy bekerül a sessionbe, vagy ha igen akkor nagy nehezen. Ha tényleg más által joinol ránk, ami nem kizárt, én azt ajánlom, hogy ha valaki PH-s sessionbe akar játszani az minden más nem PH crew-ból lépjen ki, amíg meg nem oldódik a probléma. Másrészt engem is sokszor idegesit mikor nem PH-s magyarok vannak a PH-s sessionbe. Ezt a témát már vitattam/vitattuk, volt is egy jó párszor példa rá az elmúlt napokban arra, hogy problémák voltak, megtámadtak, megöltek stb. Sokszor meg mikor sok PH-s van, foglalják a CEO/MC helyet, ha annyira akarnak a sessionba lenni, akkor legyenek PH-sok, más ötletem nincs. Szigoritani kéne, mert már kezd komollyá válni az egész dolog, és ettől viszket a ... a tenyerem...[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Ti kaptatok?
Ja nem, ti nem vettek Shark Card-ot. Végül is megkaptam a bónuszt, és 1.250.000 helyett 3 milliót kaptam, tehát +150%. Most eléggé megérte, így kéne maradjon. -
Thoomaster
csendes tag
(#57392) ucli
(#57395) freeknight
A Rockstartól vettem a játékba, mikor jelentkezel be, mutatja, hogy minden Shark Card-nál 150%-ot kapsz pluszba, ha 2.-ig veszel. Először csak az 1.250.000 jött meg, ma meg az 1.875.000 is, tehát kicsivel több mint 3 milla.
A tegnap nem voltál fent, pedig Hacse volt, ma meg őt nem láttam, de ha fent lesz megyek én is, csak holnap meló, és most fürödni is megyek. Tehát később. -
Thoomaster
csendes tag
Aki nagyon olcsón meg akarja vásárolni a játékot, annak ezt az oldalt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Thoomaster
csendes tag
Az egyik haveromnak feltörték a Social Club fiókját, és meg volt neki rajta a GTA 5 is, át lett téve egy más emailcímre, valami kis orosz faroknak az emailcímére, és ő mivel nem tud belépni a R* fiókjába, ezért írni se tud nekiek. Ez hogy lehetne orvosolni? Írjak én a Rockstarnak, hogy el lett lopva a fiókja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Óra topik
- Íme az új Android Auto!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest