- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
[link]
Pixel 8 is csak megkapja a Gemini Nano Al-t. -
tomic
addikt
Ha valaki az USA-ból rendel egy Samsung S24 Snapdragonos procival azt a készüléket itthon is tudná gond nélkül használni? Támogatás,hálózatok,magyar nyelvre gondolok.
Erősen gondolkodom a 8-as visszaküldésén és az egész Google elfelejtésén.7 év támogatást ígértek és az első igazán jelentős támogatást sem kapja meg a készülék. Akkor mi lesz később? -
tomic
addikt
válasz
grizlisandor #1232 üzenetére
Most vagyok túl a 3-on.
Visszaküldöm a p...ba. Ez nem jött be. -
tomic
addikt
Sikerült 6 appot frissítenie ezidáig.
A Play áruház naprakész. Próbáltam másik wifit nem segített.
Speed teszten a rendes sebességet mutatja a telefonon.
Újra indítottam vagy 10x.
Miért nem akarja ez frissíteni az appokat? -
tomic
addikt
Csatlakoztam egy sima 8 -al.
Az normàlis ennél,hogy az applikáció frissítése ami kb 44db eltart egy napig? Reggel óta csinàlja se nem pörgős a letöltés. -
-
tomic
addikt
Telefon vàsàrlàs előtt állok ès mivel eddig is Pixelem (4a5g) gondoltam maradok a màrkànàl.
7a illetve a 8 a kiszemelt. Valamint a Samsung 23. 7a csak ha minden kötèl szakad. Sajna annyira a túlzott szögletessège nem jön be. Samsung meg mèg nem volt.
A 8 viszont nagyon tetszik.
Viszont itt jön a bibi. Egyre pàr tesztvideót megnézve a kameràt említik ,hogy nem hozza a megszokott minősèget. Random hibàzik. Valamint melegszenek rendesen. Ez mennyire igaz?
Valamint nem az a tuti vètel mint koràbban a 7 volt.Samsungról semmit nem tudok. Boltban,kèzben tartva próbàra bejött az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!