- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg volt nyitva a banki app, aztán megnyitottam a jegyzeteimet hogy kikeressem a bankszámla számot. Aztán közben küldtek még számlaszámokat messengeren és e-mailben is. Ahogy váltogattam mindig valamelyik újra töltődött.
Engedélyezni kell az appok háttérben futását. A gyakran használt appok esetében. Egyrészt a rosszindulatú appok nem dolgozhatnak a háttérben akkor se ha még nem derült ki a rosszindulat. Másrészt kényelmes használat is fontos.
A banki appok esetében a bank is megkövetelheti a rövid tétlenségi időt. Nem lehet sokáig időben nyújtani egy átutalást. -
-
grizlisandor
veterán
-
-
grizlisandor
veterán
Glas.tR AlignMaster ment fel, profi a cucc, ilyen könnyen nem raktam fel még fóliát, az a keret nagyon megkönnyíti a meg ez a levegőbuborék kitessékelő is profi.
-
grizlisandor
veterán
Gombos navigációt használok meg használtam mindig is.
Rendelni talán a Pepitáról tudnék egész jó fóliát lőni, nem drága a posta sem.
Spacecase termékek vajon minőséget képviselnek? Techsuit sem drága. -
vacs
veterán
Nekem 8 óra háttérbeli futást ír az Instagram, de ezt az utolsó teljes 100%-ra töltéstől számolja!
Mivel nekem be van kapcsolva a 80%-os limit, így sok sok nap alatt adódik ez össze.
A telefonom nem merül gyorsan (egy/másfél nap megvan), szóval én nem izgulok az ilyen tájékoztató adatok miatt. -
K82
őstag
Főleg úgy hogy több gyártónak nem esik nehezére egy plusz opciót berakni a menübe hogy ne járhasson így az ember. Másrészt azért nem annyira rossz a Google megoldása (és egyben a magyarázat a "miért nem?"-re), de soha ne kelljen használni: https://support.google.com/pixelphone/answer/9338680?hl=hu
-
vacs
veterán
Olvasd el a topik összefoglalót, benne van a válasz.
-
Xelo
addikt
nem lesz új ui, az majd augusztusban jön qpr1-el, és igen a stabil 16 júni elején jön.
én most szálltam ki a bétából mert 16 beta 4.1-ről majd stabilra szeretnék frissíteni, aki tovább bétázik azoknak most jött a qpr1 beta 1 az új dizájnnal. a 16 beta 4.1 itt totál rendben dolgozik (kopp kopp) ebből kiindulva szerintem a stabil 16 is jó lesz.
-
Pano
addikt
Update: Ha esetleg ezek se működnének, a Doze Stoppert ki lehet próbálni, hátha (én nem próbáltam, de csak végső mentsvárnak ajánlanám)
-
vacs
veterán
Értjük mi történt veled.
Nekem 3 kártya van a Wallet-ben, de az évek alatt még nem történt olyan, hogy nem azzal fizettem, amelyikkel szerettem volna. Egy kis odafigyelés kell és elkerülhető ez a probléma!
Lezárt képernyővel letiltja a fizetést vagy csak simán tartsd 10-20-30 centivel hátrébb a telefont és nincs ilyen probléma!
-
NFC fizetésnél be lehet valahogy állítani, hogy csak megnyitott wallet alkalmazással működjön az érintéses fizetés?
Az emlékeim szerint lezárt kijelző mellett nem működik a Wallet.
Fizetés esetén automatikusan előtérbe ugrik a Wallet.
Nem húzható le észrevétlenül tömegközlekedési eszközön a Wallet, mint egy bankkártya. -
vacs
veterán
Nincs és nincs.
De miért lenne jó, hogy csak wallet appot megnyitva lehessen fizetni?
Szerintem ez így pont jó, hogy bármilyen app van megnyitva, akkor is működik a fizetés.
Pl épp üzenetet írok a páromnak Viber-en, közben érintem a telefont és kész a fizetés, nem kell kilépni és indítani a Wallet-et.
Amúgy az értesítési sávra ikonként kitehető a Wallet.grizlisandor:
Igen, így van, ez egy hasznos biztonsági funkció. -
K82
őstag
Valami beállítási gond lesz mert működik az ujjlenyomatos feloldás a quick settings sávjából lehúzott és a sima zárképernyőn megjelenő értesítésnél is. Alternatív feloldást (PIN/minta) csak akkor kér ha security lockout van, vagyis eltelt x idő az utolsó PIN/minta feloldás vagy túl sokszor nem ismerte fel egymás után az ujjlenyomatot.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest