Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
nálam nem a levél értesítés nem jön meg, hanem egyszerűen a gmail app nem szinkronizálja le 15 percenként az imap fiókot
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
vacs
veterán
Értjük mi történt veled.
Nekem 3 kártya van a Wallet-ben, de az évek alatt még nem történt olyan, hogy nem azzal fizettem, amelyikkel szerettem volna. Egy kis odafigyelés kell és elkerülhető ez a probléma!
Lezárt képernyővel letiltja a fizetést vagy csak simán tartsd 10-20-30 centivel hátrébb a telefont és nincs ilyen probléma!
(^)(>.<)(^)
-
NFC fizetésnél be lehet valahogy állítani, hogy csak megnyitott wallet alkalmazással működjön az érintéses fizetés?
Az emlékeim szerint lezárt kijelző mellett nem működik a Wallet.
Fizetés esetén automatikusan előtérbe ugrik a Wallet.
Nem húzható le észrevétlenül tömegközlekedési eszközön a Wallet, mint egy bankkártya.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
slice14
veterán
Nem az történt hogy megnézted a kódot és beírás közben leengedted a telefont feloldva a terminálhoz?
Feloldás után feloldott állapotban kb. 2 percig aktív az érintéses fizetés. Le kellet volna zárni, miután megnézted a kódot.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Varoz
addikt
Egyrészt tudod, hogy nem azzal akarsz fizetni másrészt, hogy lehet "bankkártyával" a kezedben beütni a kódot?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
vacs
veterán
Nincs és nincs.
De miért lenne jó, hogy csak wallet appot megnyitva lehessen fizetni?
Szerintem ez így pont jó, hogy bármilyen app van megnyitva, akkor is működik a fizetés.
Pl épp üzenetet írok a páromnak Viber-en, közben érintem a telefont és kész a fizetés, nem kell kilépni és indítani a Wallet-et.
Amúgy az értesítési sávra ikonként kitehető a Wallet.grizlisandor:
Igen, így van, ez egy hasznos biztonsági funkció.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
morfondőr
addikt
Nem tudom, a sajátom esim, a céges pedig fizikai (ezt nem tudom esim-re cseréltetni).
grizlisandor: csak a kétkártyásoknál van ez, feleségemnek is ugyanúgy P7 van, egy telekomos fizikai simmel és soha semmi hasonló nem volt még neki.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
K82
őstag
Valami beállítási gond lesz mert működik az ujjlenyomatos feloldás a quick settings sávjából lehúzott és a sima zárképernyőn megjelenő értesítésnél is. Alternatív feloldást (PIN/minta) csak akkor kér ha security lockout van, vagyis eltelt x idő az utolsó PIN/minta feloldás vagy túl sokszor nem ismerte fel egymás után az ujjlenyomatot.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest