- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Értjük mi történt veled.
Nekem 3 kártya van a Wallet-ben, de az évek alatt még nem történt olyan, hogy nem azzal fizettem, amelyikkel szerettem volna. Egy kis odafigyelés kell és elkerülhető ez a probléma!
Lezárt képernyővel letiltja a fizetést vagy csak simán tartsd 10-20-30 centivel hátrébb a telefont és nincs ilyen probléma!
-
NFC fizetésnél be lehet valahogy állítani, hogy csak megnyitott wallet alkalmazással működjön az érintéses fizetés?
Az emlékeim szerint lezárt kijelző mellett nem működik a Wallet.
Fizetés esetén automatikusan előtérbe ugrik a Wallet.
Nem húzható le észrevétlenül tömegközlekedési eszközön a Wallet, mint egy bankkártya. -
vacs
veterán
Nincs és nincs.
De miért lenne jó, hogy csak wallet appot megnyitva lehessen fizetni?
Szerintem ez így pont jó, hogy bármilyen app van megnyitva, akkor is működik a fizetés.
Pl épp üzenetet írok a páromnak Viber-en, közben érintem a telefont és kész a fizetés, nem kell kilépni és indítani a Wallet-et.
Amúgy az értesítési sávra ikonként kitehető a Wallet.grizlisandor:
Igen, így van, ez egy hasznos biztonsági funkció. -
K82
őstag
Valami beállítási gond lesz mert működik az ujjlenyomatos feloldás a quick settings sávjából lehúzott és a sima zárképernyőn megjelenő értesítésnél is. Alternatív feloldást (PIN/minta) csak akkor kér ha security lockout van, vagyis eltelt x idő az utolsó PIN/minta feloldás vagy túl sokszor nem ismerte fel egymás után az ujjlenyomatot.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor View 10 6/128 GB, kétkártyás, független, dobozával
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Onyx Black 4 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel /iphone csere érdekel.
- Samsung Galaxy Note20 256GB 8GB Dual SIM
- Független arany iPhone 13 Pro MAX 256GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest