Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
PeterPH
üzenetére
Próbáltad tok nélkül különböző pozitúrákban, hogy gyorsabban töltődik-e, ha kicsit feljebb teszed a töltőt?
#5682: én egyelőre nem ragasztok semmit, kutakodok még neten ki mit mért ki. A jó pozíció tippre gyorsabb töltéssel ÉS kevesebb hulladékhővel jár. Sajna "hiányoztam az elmúlt kb 6 év fizikaóráin", úgyhogy egy rakás dolgot át kell még bogarásznom Qi, Qi2, magsafe témakörben, a kettővel ezelőtti S7e telóm már elvileg tudta, de anno nem foglalkoztam vele

-
japunk
aktív tag
válasz
PeterPH
üzenetére
Én eredetileg egy 256os Hazelt rendeltem elő szeptember 2-án. Pár nappal később megkérdeztem őket chatben, hogy lehetséges-e kicserélni feketére mert ahogy látom az hamarabb érkezik. Azt mondták egy későbbi emailben, hogy igen (minden kedvezményt megtartva), csak sok értelme nincs mert az is csak októberben érkezne. Mondom akkor mindegy, várok. Tegnap ránéztem az Alza oldalára kíváncsiságból és láttam hogy van a raktáron fekete. Írtam a chatnek, ahol nem igazán tudtunk szót érteni egymással, el is engedtem. Délután felhívtam őket telefonon és minden probléma nélkül elintézték a cserét, egyedül az ajándék tokot nem kapom így meg (amúgy se vártam volna arra a tokra tovább, hogy megérkezzen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy