- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Nem nyert. Igen, mindíg a telefonon szól, de közben élő adásnál totál lehalkítja, streamnél lekapcsolja a BT hangkimenetet. Ez egy Waze "feature". Sajnos sem kugliék, sem wazerék nem hajlandók javítani a jelenséget. Samsungon, Xiaomin megoldott. Mivel sokáig csak Samsung vagy Xiaomi telefonokkal találkoztam, eszembe nem jutott, hogy kugliék nem képesek implementálni egy ilyen pofon egyszerű dolgot.

Sok minden egyéb miatt azért is maradtdam droidon, mert szifonon sincs meg ez a feature. Hát most szembejött a valóság. Pixelék képesek mindkét oprendszer hibáit egybegyúrni
-
krono.
tag
Azért nem nehezítetted meg a dolgát, valljuk be. Sima, textúráktól mentes egyenes vonalak és felületek (amiket így is meggörbített).
Egyébként mint hobbi fotós azt mondanám sem a Samsung, sem a Pixel, sem a házikó nem használható semmire művészi céllal, csak kíváncsiságból, hogy "mi lehet ott a távolban ahova már lusta vagyok/nem tudok elmenni".
-
Tomiii258
aktív tag
Mármint az összes alkalmazásra gondolsz?
Hát Pixelen már én is kezdek leszokni róla, mert ahogy írtam is, mocsok nehéz megtalálni a keresett appot.
De mivel Samun tetszőleges sorrendbe és mappákba pakolhatod az appokat azon a képernyőn is, így sokkal funkcionálisabb és lényegében pont arra nincs szükség, hogy a kezdő képernyőre vagy attól jobbra rakosgass ki appokat. -
Cyborg
őstag
Úgy, hogy már Te is variálsz a beállításokkal

Nincs 5G, tehát hívás alatt nincs neted, legalább is Vodafonnál, én emiatt váltottam Pixel 4A-ról, mert ez már hiányzott, biztos nem fogom kikapcsolni, meg anélkül hulla a Voda hálózat, mondjuk azzal is
.
Hálózat erőssége is befolyásoló tényező lehet. A Ne zavarj mód is már "mókolás"
Az ultra felbontás az mi?
A smooth display nekem is ki van kapcsolva....Na mindegy, nem akartam ezt a SOT "méregetést" elkezdeni, nem esik jól Nekem ilyen SOT-okat nézegetni
...valamit próbálok majd én is , mert éjszakai fogyasztást sokallomkerxy
A magyar nyelvű oldalon nincsenek árak, és átirányít a yettel,alza,emag triumvirátusra, ha rendelni akarsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...valamit próbálok majd én is , mert éjszakai fogyasztást sokallom
Csepy