Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nekem párhuzamban van céges szifon és akárhogy próbáltam nagyon rablánc a felülete. Az kifejezetten bosszant, hogy animációkat nem lehet kikapcsolni és ettől nagyon lassú.(androidon első dolgom 0ra venni).
Amikor nagyon eröltettem esett le, hogy évek óta használt ingyenes vagy egyszer megvett appok havi előfizusak. Ez nekem erős minusz.Fotó vonalon Pixel széria mindig is nagyon jó volt. Mozgó gyerek fotó vonalon egész szürreális mindig tudja mit, milyen expoval... jó/kell lőni, brutál jól működik a photo stack...
Pro video vonalon szifon vonal erősebb pl a ProRes Log + pl DaVinci... vonallal. kb az az egy amiben nekem jobb lenne az iphone. -
Divinity
őstag
Nekem itt is dupla klikkre van állítva, valahogy a sima feloldás még nem áll rá a kezemre
Úgy lehet tényleg hozná azt a sebességet de a dupla klikkes sem egy erősen érezhető lassulás már.
Most így nem tudom, hogy magában a processben lett e valami változás mert alapvetően maga az architektúra miatt is lassabbnak kell lennie. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő