Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Ha adatokat átmásoltad a másik telóról vagy biztonsági mentésből állítottad vissza, akkor az lehet gond.
Én ha nem feltétlen muszáj abszolút nem szoktam ezt javasolni. Sokszor érthetetlen bugok jönnek elő miatta.
Ha így történt, állítsd vissza teljesen gyári beállításokra a telefont és állítsd be teljesen újként mindenféle mentés nélkül és kezd a nulláról. Tudom macera, de csak így lehet kiütni a várható problémák jelentős zömét. -
K82
őstag
Ott a kis szerkesztés ikon jobb lent, ott lehet nyomni egy reset-et. Ránéznék még a sötét/világos témára ill. magára a színbeállításokra, ha hozta magával a Samsungról lehet belekeveredett.
Németországból rendeld az LTE verziót, az a legközelebbi emlékeim szerint ahol árulnak eSIM-es órát. Az aktiválás kicsit trükkös ha jól emlékszem, először egy olyan ország SIM-je kell ahol elérhető az LTE-s óra és csak utána jöhet bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csepy