Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
A szélességével nem volt gond, inkább az két végéről a kis nyilat hinyoltam nagyon ,de azt is vissza kaptuk

A nagy felbontású képekkel még mindig fennáll a hiba, reportoltam magyarul, lehet érdmes lenne angolul is megtennem, vagy van aki ott lefordítsa? -
sch_a
addikt
Hello!
Az mitől lehet, hogy egyes oldalakat néha többször is frissíteni kell, mire teljesen betölti? Van pl., hogy megnyitok egy oldalt, de csak "homokórázik", nem jelenít meg semmit. Ha leállítom, akkor az oldal egy része megjelenik, de a teljes oldal csak 1 vagy 2 frissítés után töltődik be. Lehet összefüggés a win8.1-re frissítéssel?
Még a router http-s kezelőfelületével is ezt csinálja, szóval nem hiszem, hogy az interneteléréssel van a probléma.
-
littleNorbi
aktív tag
Miért csinálja ezt a Google Chrome-om, mikor valamit elkezdek gépelni a címsorba?
-
olivera88
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Sejtettem h változni fog, már benne volt a 34 es Canaryban is. Amaz jobban nézett ki.
-
PistiSan
addikt
válasz
fogirobi
üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is, és már legalább 2 verzióval ezelőtt is meg volt a baja, lassan el jutok odáig hogy váltok valami másra, mert egyre több idegesítő hibája van.
Persze minden adatom a chrome-al van szinkronizálva, szóval nem lenne egyszerű a váltás, de ha nem javu la helyzet akkor bele vágok.
Elvették a gördítő sávról is azt a pici nyilat amivel lehet navigálni az oldalon, tudom ott a görgő meg a fogjam meg a nagy gördítő sávát, de nekem a másik is kell néha. -
atyca
senior tag
Szasztok!
Mi a módja,hogy a letöltött téma a kezdőoldalon is működjön?Nálam csak az új lap hátterét változtatta meg.így pedig kiég a szemem.
Köszi előre is! -
tobias40
veterán
Hi!
Az oldallal van olyan gondom hogy amikor megnézek egy új hozzászólást akkor betöltődik az oldal de 5-8 mp múlva egy hiba jön föl hogy a "kapcsolat alaphelyzetre állt".
Eltelik kb 20 mp és újra látom normálisan az egész lapot!
Sejtem hogy a java-val van gond de nem tudom a megoldást..
Chrome-t használok mással még nem néztem meg...(tabom nem csinál ilyet igaz azon android fut..)
Elég jól értek a számítógépekhez de ez a hiba most kifogott rajtam!!
Másnál nincs ilyen gond,esetleg tudna vki segíteni ebben?(nagyon bosszantó)Más:teljes google chrome mentést mivel tudok csinálni?
A másik laptopra is átakarom tenni és szeretném ha minden beállítás(kedvencek,jelszavak stb..)ott is megmaradnának....
-
rover45
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm, már pár gépen meg is csináltam

-
micafighter
nagyúr
válasz
rover45
üzenetére
Szia, a Chrome-nak van üzleti változata is, az kell neked: Chrome for business
General FAQ hozzá: [link]
Deploy Chrome for Business: [link]
Az üzleti változatban van több féle policy, pl eszközre is, neked szerintem ez lenne a megoldás: Set Chrome policies for devices
Böngésző kiegészítőből nem nagyon lehet szerintem megoldani amit te szeretnél, sajnos.
Szerintem megéri azt a pár órát rászánni, mert üzleti környezetben hosszú távon sokkal könnyebb dolgod lenne az üzleti Chrome-al.
-
Met
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
A szerint-em-en átfutottam

-
rover45
őstag
Sziasztok. Céges szinten 8-10 gépen használunk Chromot, mindegyik egy fiókra van szinkronizálva, hogy jelszavak, bővítmények egységesen lehessenek kezelve.
Valaki folyamatosan kitörli az összes bővítményt és előzményt. Szükségem lenne vagy valami olyan kiegészítőre-bővítményre, amivel letudom jelszavazni a Chrome beállítások menüjét, h más ne babrálhassa, vagy bármi olyan módszerre (akár Firefoxra vagy Explorerre is átállok), ami ezt megakadályozza.
Mert napi szinten kell újratelepítenem az összes bővítményt. -
w333
félisten
válasz
laszlohu
üzenetére
Már írtam nekik "Hol a Stabil 34 PC -re ?" válasz még nem érkezett ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De minden esetre érdekes, szerintem simán megfeledkeztek róla vagy nem tudom mi van ... de már lassan 6 hete nem jött új stabil verzió

Próbáltam a beta 34 -t és nagyon jó volt ... ezért várom már a stabil kiadást

(#17476) laszlohu
Telefonra még én sem kaptam meg a frissítést, szerintem még 1-2 nap

-
laszlohu
addikt
Sajnos nálam még nem frissített, de a kiadástól számított néhány napon belül biztos sor kerül rá.
-
Rison77
senior tag
Üdv, van egy olyan problémám, hogy Chrome böngészővel nem akar működni a https kapcsolat , mindig hibaüzenetet dob. Jelenleg valami zavarja a(z) xy webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.
Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.
A hálózaton Chrome böngészővel mindegyik gépnél ezt a hibát dobja fel, viszont ha firefox-al nyitom meg ott betölti rendesen.
Router, modem restart megvolt, új ip-vel is ez a probléma.
Van valakinek ötlete mi lehet ez? -
L7wy
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Opera Next "Az Opera Next hetente frissített új kiadásaival sosem marad le az Opera újításairól. Kövesse fejlődésünket, és próbálja ki a legmodernebb funkciókat."
Azaz fejlesztői kiadások ezek (béta alfa ...) -
kispx
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Nem. Már elég régóta Chromium (és nem Chrome) alapú az Opera. A Stable is Chromium alapú (jelenleg a 20-as verziószámnál tartanak). Az Opera Next (jelenleg 21) a béta állapotú következő Opera.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Nem. Az Opera Next az új, Chrome alapú opera. Stabil verzió is van, nem béta.
-
spiritex
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ma este lépek fel a másik gépemen, és derül ki, hogy megy-e az opera sync, mert van és végtelenül egyszerű a használata.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Meg Chrome Sync. Amugy váltanék én is.
-
spiritex
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Próbáld ki az Opera Next-et, engem meggyőzött! Látszik rajta, hogy minden ami jó a chrome-ban azt "kölcsön vették", mert nagyon hasonló a feeling, csak számomra már jobb, mert még minimálabb és gyorsabb is.
-
spiritex
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Kevés fül, és minél kevesebb flash-es és youtube-os oldal.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Helló!
Van valami megoldás a Chrome túlzott processzorhasználata ellen? Melegszik tőle a laptopom...
-
w333
félisten
Telefonra (android) kint a Chrome Stabil 34 Link

Kíváncsi vagyok PC -re mikor adják már ki ?

Próbáltam a 34 Beta-t nagyon jó, végre YouTube működik az Adblock, remélem majd a stabil 34- el is már ok. lesz

-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van arra van valami lehetőség, hogy a Chrome-ban megnyitott nagy képeket, ne úgy nyissa meg új lapon, hogy ránagyít a képre, hanem normálisan lássam a teljes képet? Remélem érthető volt amit leírtam!

Köszönöm szépen előre is! -
daimonion
senior tag
Sziasztok !
Azért írok ide mert van egy chrome alapokra épülő böngésző
360 BROWSER és csak angol nyelv van benne..Mivel teljesen chrome alapokra készült lehetséges lenne valahogy a magyar nyelvet belerakni ? Ha igen akkor hogyan lehet megcsinálni ??
Előre is köszi a választ -
Hi,
Van olyan extension ami address barba tud text expandet?
Olyasmi mint a Popchrom, de az nem megy address barba.
Szoval ha azt irom, hogy "l 4524 1" pl, akkor expandeli erre "http://valami.com/request?key=4524&value=1"?
De ezt akarmennyi parameterrel, szoval kb valami custom regexp szeruen? -
SG3rg0
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi, már megoldódott!
-
SG3rg0
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Persze!
-
Edorn
senior tag
Most váltok Opera 12.x 64bit-ről Chrome-ra (mivel már nem fejlesztik tovább).
És szükségem lenne egy jó rss gyűjtő/olvasó-ra. De olyanra, ami meg is jeleníti az rss tartalmát, mint ahogy az Operás beépített. Tud valaki ilyet ajánlani? (mellékeltem róla képet - persze nem fontos, hogy pont ilyen legyen, a lényeg, hogy megnyissa az rss tartalmát és ne az egész oldalt egy külön fülön... több száz rss esetén elég gáz lenne úgy végigmenni rajtuk, hogy mindet megnyitogatom, bezárogatom, majd törlöm/olvasottnak jelölöm az rss olvasóban)
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Chromeot használok immár 4 éve, de most komoly problémáim vannak. Egyrészt a yt adblocker ha reklámot talál akkor nem játssza le a vidit, újra be kell tölteni. A másik bajom, hogy napi egyszer, kb 10 óránként leáll, de semmi hibaüzi vagy bármi, ha újraindítom akkor sem kínálja fel, hogy visszaállítsa az oldalakat, és olyan gyorsan áll le mintha én zártam volna be...
tapasztalt mostanában vki hasonlókat, esetleg van vkinek megoldása vmelyik problémára? Tudom, ne használjak yt adblockert, de akkor inkább újra betöltöm az oldalt
Vagy direkt csinálja ezt, mivel a yt a googlehöz tartozik, gondolom bevétel kiesés lehet nekik ez. -
spammer
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Pontosan, nem netezek több gépen (egy laptopom van
), így nincs is szükségem rá. Ha meg idegen gépet használok néha, oda úgysem szinkronizálom a saját dolgaimat. Offline backupot szoktam csinálni időnként a könyvjelzőkről és ennyi.Amúgy sem szeretek rengeteg könyvjelzőt tárolni, időként mindig kitakarítom a régi cuccokat, amiket már nem látogatok vagy nem érdekel vagy ilyesmi.
-
spiritex
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Köszi a részletes választ! Azért lehet, hogy rálesek, és azt is frissítgetem, mert az én cipőm is telik... Csak érdekelne egy dolog: hogy lehet nem használni a könyvjelzőszinkronizációt? Úgy hogy az ember nem netezget 3-4-5 helyszínen, csak mindig ugyanazon az egyen? Vagy ha fel is lép több gépről a netre, mindig kézzel írja be fejből a webcímeket, vagy mindig rákeres googliban?
-
spammer
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Gyorsnak gyors (bár a hidegindítás lassabb, mint a Chrome-nál), de a könyvjelzőkezelése még elég puritán, gyakorlatilag csak könyvjelzősávra lehet pakolni, meg beépített speed dial + stash van könyvjelzőzésre. Egyelőre még az importálás sem működik más böngésző alól, szóval ha sok könyvjelződ van és fontos minden, akkor még felejtős.
Szinkronizáció passz, sosem használtam, Opera topicban biztos többet tudnak.Másfelől viszont nálam (egyelőre) stabilabb, mint a Chrome, nincs fekete képernyős Youtube bug, nem akarja rám kényszeríteni a YT a nyomorult HTML5 módot, amivel már tele volt a tököm, és adott egy lökést, hogy egy időre hanyagoljam a Chrome-ot. Ja és persze az utolsó tabbal hála az égnek nem zárja be a böngészőt, nem úgy, mint a Chrome. -> Számomra érthetetlenül idióta működési elv és a nyomorult gugli még egy opciót sem adott rá soha.
-
spammer
veterán
Adblockhoz hozzá kell adni az Easylistet (alapból benne van). Utána blokkolnia kell a youtube-os cuccokat.
Bár aztán lehet, hogy Chrome esetében trükközik valamit a gugli, én Opera Nextezek, azzal nincs reklám (bár nekem régen Chrome-nál sem volt, asszem 1 alkalmat leszámítva).
-
w333
félisten
Ma telt le az 5 hét ... Feb. 20 > Márc. 27 !

Jöhetne már a Stabil 34 !

-
rlazol
veterán
Sziasztok,
úgy tűnik, a Chrome folyamatosan baszkurálja a HDDm. erősen zavaró. mit lehet tenni vele?
köszi
-
kispx
addikt
lol, tényleg nem működik a nullával.
--disk-cache-size=1 argumentummal már működik. (1 bájt lemez cache, mivel a webes semmi sem 1 bájtos ezért semmit sem fog tudni kiírni a lemezre) 1:1-ben azt nem lehet megcsinálni a Chromemal. Vagy a disk cache-t tiltod, vagy inkognitó módban indítod. Ezek állnak a legközelebb hozzá.
Memória cache-hez nem találtam kapcsolót. Gondolom azt automatikusan használja. -
DS39
nagyúr
nem hatotta meg.
te Fox-os vagy, vágod mire gondoltam: [link]
ilyen beállítást kerestem, egyszerű, gyors, probléma mentes.
a Chrome csak tesztelésre van a gépen, másod-harmad böngészőnek, ezért nem telepítek meg szarakszom ilyen ramdisk-ekkel. egyetlen előnye továbbra is a Chromenak hogy viszonylag gyors, még gyengébb gépen is a netezés érzet, de fapad sajnos. kb 10% a konfigolhatósága. -
kispx
addikt
Ha a --disk-cache-size=0 argumentummal letiltanád a lemez cachet akkor nem írna oda. Vagy inkognitó módban is lehet indítani a Chromeot. Ramdisknél van olyan, hogy nem mented a tartalmát. De ez nem a Chrome bezárásakor fogja kiüríteni a tartalmát, hanem a gép újraindításakor.
-
DS39
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
olyat nem használok, nem a gyorsaság a cél, hanem hogy ne kelljen üríteni folyton a gyorsítótárat. (meg mivel átmeneti adat, feleslegesen is írja a lemezre).
de ha ramdisk lenne, olyan beállítást sem találtam hogy meghajtó vagy mappa ahova mentse, ill. hogy bezárás után törölje. nem létfontosságú igazából, csak érdekel, hogy Chrome-nál ezeket meg lehet-e oldani. -
DS39
nagyúr
Chrome esetében van lehetőség RAM cache-re? (FF esetében csak pár kulcs átírása és kész. itt nem találok ilyen módosítási lehetőséget)
-
_ak_
addikt
válasz
spiritex
üzenetére
Drupla....

Az az igazság, hogy nem tudom pontosan, mert az utóbbi időszakban tényleg sok mindent töröltem/telepítettem újra, de konkrétan nem tudom, hogy melyiknek lehetett köze a betűkhöz.
Nem értem a Chrome relációt, de mivel szinte csak az használom fejlesztéshez, ezért tényleg bármi lehetett és a Chrome újratelepítése nem volt elegendő. Igaz ez utóbbit marha lustán próbáltam ki, mert előtte nem szedtem le az a rosszat, de gondoltam hátha..
-
-
_ak_
addikt
Kicsit radikális megoldás, de működött.
For the case where Windows destroyed its own font data, you could :
Get the contents of C:\Windows\Fonts from another PC
Copy these fonts into a temporary folder
Use regedit to delete (after saving) the contents of
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts
Reboot
Copy the fonts into C:\Windows\Fonts
Re-install the fonts by opening Control Panel / Fonts
From the File menu select 'Install New Fonts...' and add the fonts from the temporary folder.Úgy tűnik vmi tényleg a winnel volt, bár azt nem értem hirtelen, hogy miért csak a Chrome alatt jelentkezett..
Annyi a különbség, hogy win8 alatt az vezérlőpultból megnyitott betűk mappára drag and droppal települtek a betűkészletek.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
1-2 napja lettem figyelmes arra, hogy egy pár helyen rosszul jelennek meg az ékezetek a böngészőben vagy mondjuk 'i' betűk a jelszómezőben, jelszó beíráskor.
Láttam, hogy nem én vagyok az egyetlen ezzel a problémával, de megoldást nem találtam rá. Nincs esetleg vmi tippetek?
-
L_ajos
őstag
gyors low kérdés!
Crome-nál is meglehet azt csinálni hogy a kedvenceket kirakom oldalra és ott is marad? Mert az hogy "menüként" müködik nagyon gázos ( már csak ezért is használtam IE-t, me csak klikk és minden ott volt ahol kellett, itt meg menüzni kell, és minden kattintás-megnyitás után kezdhetem előről ).
Köszi
-
w333
félisten
Szerintem holnap megkapjuk a Stabil 34 -t, kíváncsi vagyok mit javítanak !
-
spiritex
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Kipróbáltam a következő kapcsolókat:
--disable-software-rasterizer --disable-force-compositing-mode , de sajnos nem volt elég neki.Így viszont jó lett:
--disable gpu --disable-software-rasterizer --disable-force-compositing-modeLehet, hogy önmagában a --disable gpu is elég lenne, de azt nem próbáltam ki, jó lett, így hagytam...
Köszi!
-
spiritex
veterán
Két gépmen is tapasztalom, hogy ha le van minimalizálva a chrome és felhozom, akkor elég gyakran hiányzik a TAB sor, a címsor, és a könyvjelző sor is, feketeség van a helyükön, tehát nem jól jelenik meg. Aztán lerakom, felhozom, ezt néha többször is el kell játszani, és akkor jó lesz. Ez mi miatt van??
-
Edween
őstag
Üdv!
Könyvjelzősávon van e lehetőség az ikonok sűrítésére? Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi 

majd írj, hogy vált be

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)