Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Időközben belefutottam még egy hibába a 11.1-es flash mellett, a twitch tv felvett adásaiban / videóiban nem volt hang, se Chrome, se IE11 alatt. Most frissítettem a legújabb 12-es verzióra, így ez a gond is megoldódott.
Egyébként van értelme a legújabb, külön telepíthető flasht használni ha ugyanaz a verziószáma, mint a beépítettnek?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
gabesz1946
üzenetére
Csak ezért regeltél be?
-
gabesz1946
újonc
Nekem meg az a véleményem erröl a csoda Chromeröl amioóta letiltottak minden valamire való bövitményt ahhoz képest hogy elhasznál 300 mega memoriát nem tud semmit ...1 alapböngészö is tudja ezt Egy NAGY RAKÁS SZAR LETT !!! mivel jóval lassabb is mint az elöző verziók..miért legyen valami jó ha szar is lehet
egyre hüjébbek a fejlesztök ...Vissza kell térnem a firefox és az operához és elfelejteni ezt a dzsuvát .....
-
Apollo17hu
őstag
Köszönöm a segítségeteket.
-
spammer
veterán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Erre vannak a profilok kitalálva [link]
-
xcds
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hát az, hogy ha más odaül, akkor nem a te könyvjelzőidet, jelszavaidat használja, hanem a sajátját miután bejelentkezett.
-
xcds
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Elmentheted, csak ne felejts el kijelentkezni.
-
Rimuru
veterán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Szerintem a Chromium is tud több jelszót elmenteni.
-
spammer
veterán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Nem nagyon, de különben is mi értelme? Ha már a böngészőben tárolod, akkor mentsd el őket, főleg, hogy az újabb béta óta (de talán már stabilban is) rendszerjelszót kér még akkor is, ha te akarod megnézni Chrome-ban a jelszavaidat.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Mennyire biztonságos, ha a különféle oldalakon lévő regisztrációimhoz tartozó user+password kombókat a böngészőben felvett könyvjelzők leírásaiban tárolom?
-
Phobion
addikt
Ha jól emlékszem, akkor eddig az "Új lap" nyitásánál vissza lehetett állítani a régi kinézetet. Most csak én nem találom, vagy nálatok sem lehet ezt az opciót már visszaállítani?
-
HZoli87
veterán
Rájöttem a hiba okára, ha flash-ről átállítom html5-re a lejátszó típusát, akkor megjegyzi a beállított hangerőt (kipróbáltam most 2 gépen is). Annyit megnézhetnél nekem, hogy ha átállítod nálad is flash-re a lejátszót, hogy tudod-e reprodukálni a hibát, mert ha igen, akkor írok a fejlesztőnek.
-
HZoli87
veterán
Aki használ YouTube Center kiegészítőt, megnézné nekem, hogy nála is minden videónál visszaáll a hang maximálisra? Próbáltam három flash verzióval is (beépített, 11.1 és a legújabb 12.0), de nem segített. Miután kikapcsoltam a bővítmények között, már megjegyezte az egyénileg beállított hangerőt. Firefox alatt ezzel nincs gond, lehet hogy csak Chrome alatt jelentkezik ez a hiba.
Kipróbáltam a YTC dev verzióját is, de nem oldotta meg a hibát.
-
amadeus11
senior tag
Üdv !
Olyan kiegészítőt keresek amivel tudom nagyítani a flash játékokat , amiket alapból nem enged , pl Honfoglaló , flash chatek etc..
-
drmotto
őstag
Pár napja vettem észre, hogy a Chrome-ból eltűnt az aljáról a vízszintes csúszka, a függőlegesnek a le-fel gombjai, és ha egy link fölé viszem az egeret, akkor nem mutatja azt sem, hogy az épp hová mutat
Vissza lehet ezt varázsolni valahogy? -
KubanitoS
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Én ehhez annyira nem értek, de szerintem jó a tipped, mivel sikerült megoldanom a problémám. Ebben a Youtube videóban minden benne van, a hibaleírástól a megoldásig, 0:20-nál látható az, ami az én hibám is volt.
Úgy tűnik, hogy egy egyszerű flash player letiltás meg is oldotta a dolgot és most ez a html5 cucc megy. Szerintem jönni fog majd egy flash player updét krómhoz, akkor talán majd megjavul.
-
Rimuru
veterán
A youtube nem tölti be az egész videót előre csak bizonyos ideig, ez lenne a dinamikus pufferelés.Kaptál sokkal szebb választ.
KubanitoS: Akkor nem tudok rá mit mondani.
Nem lehet a különbség html5 és flash? Ha a lejátszóra jobb gombbal kattintasz egyből kiderül hogy melyik fut éppen. -
HZoli87
veterán
YouTube alapból DASH-t használ (ez a dinamikus pufferelés), az éppen lejátszás alatt lévő videó például első 5 percét tölti csak be, amikor oda érsz akkor tölti be a következő 5 percet. És így tovább. Ha szerencsés vagy és elég gyors a hálózati sebességed, akkor nem akad meg a lejátszás. De sokaknál igen. DASH-t kikapcsolva egyben végig tölti a videót, gyorsabb és kényelmesebb az előre ugrás is.
Flash WMode-nál pedig a direct beállítást használom ez hozza a legjobb teljesítményt. YTC lejátszó beállításai között megtalálod.
-
HZoli87
veterán
Nálatok is megjelenik egy ilyen kék keret itt a fórumon? Az éppen oda ugrott hozzászóláshoz teszi ki. Elég hasznos. Lehet csak nekem újdonság, ma tértem át Firefoxról.

MÁS:
Látom sokan küzdenek a YouTube-al. Leírom hogy én hogyan használom:
- Beépített flasht letiltottam, helyette feltelepítettem egy régebbi verziót (11.1.102.63 - tapasztalatok alapján talán ez terheli a legkevésbé a rendszert)
- Ezután feltelepítettem a YouTube Center bővítményt (Firefox alatt régóta használtam).
- YouTube Center-ben módosítottam pár beállítást: lejátszó típusa Flash, dinamikus pufferelést kikapcsoltam, GPU gyorsítást bekapcsoltam és kiválasztottam az automatikus felbontást a legmagasabbra.Így nálam tökéletes a lejátszás, végig tölti egyben a videókat, semmi akadás.
-
Bali27
addikt
Most látom hogy a Chromenak van 64 bites változata is. Win8 64-biten érek vele valamit? Chrome 64bit
Version: 34.0.1790.0 (245291)
Date: 2014-01-17
Size: 34.19 MB
File Name: chromium-64-bit-245291.exe -
KubanitoS
veterán
Egy újabb csodás élményre tettem szert a frissített krómmal. A Youtube videók 80%-át nem tudom teljes méretre váltani. Eredményül ezt kapom. Igen, a fehér rész a monitorom teljes mérete, azt látom teljes méretben, mint ami a képen van.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kecskebégető
üzenetére
Megpróbáltam két indavideót megnézni a chromeban, el sem indul.Firefox ugyanez.Explorer szintén, telefonon próbálom, ott ugyan megy, de vmi fekete keret takarja el a videó egy részét, élvezhetetlen.
Még sosem próbáltam az Operát, régen haver nagyon ajánlgatta, de nem érdekelt.
Most egyelőre csak nézek milyen gyorsasággal tölti be az oldalakat, proci nyugton van, nem pörög és az indavideók is azonnal elindultak, youtube reccenés mentesen megy, mondom mi ez, vmi vicc, hogy csak most próbáltam ki?
Egyelőre a könyvejlzőkkel vagyok gondban , nem találom hol tudom őket importálni, kirakni eszköztárra. -
spammer
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Youtube Options bővítmény, abban be lehet állítani, hogy váltson át flash-re.
---
(#17050) HZoli87: nem lehet. Ctrl+J, ott a letöltések listája, ott írja.
-
HZoli87
veterán
Letöltési panelt fellehet turbózni? Átviteli sebesség hiányzik róla nekem.
-
Arlekim
aktív tag
Az mennyire életszerű, hogy egy vpro centurio P8600 -át fél órája 80-90-100%on izzasztja a chrome, úgy, hogy csak a ph fut, és egy DownloadAll nevű letöltőprogram kiegészítő, ami jelenleg párhuzamosan 5db 1gb feletti cuccot húz le?
-
Pipó
őstag
Valaki segítsen már. Mi a nyavajáért nem tudok bejelentkezni a chrome-ba? Uninstalláltam, mert nem nyitotta meg az oldalak jelentős részét. Pucoltam a registryt, ccleaner is volt. Újratelepítettem, de ugyanúgy nem nyit meg egy csomó oldalt és még be sem tudok jelentkezni. Vista 64-et használok. Valaki járt már így? Explorer alatt minden rendben, az új verzióval egyidőben kezdődött.

-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Elegem van abból hogy Chrome alatt használhatatlan a youtube, 20 megás netem van és ha felrakom a felbontást 1080p-re akkor csak tölt és tölt, a végén lekorlátozza 480-ra és úgy indítja el. Vagy el sem indul. Ezalatt a firefox villám gyorsan tölt minden videót FullHD-ben is.
Ez vajon a HTML5 miatt van? Mert Firefox a jó öreg Flash Playert használja.Le lehet tiltani Chrome-ban a HTML5 lejátszást, és visszaállni Flash-re?
-
KubanitoS
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Meg is találtam régen hogyan állítottam vissza, de most úgy néz ki kivették ennek a lehetőségét. Megy is a sírás rendesen, hozzáteszem teljes joggal.
Az a legnagyobb naj az új tab page oldallal, hogy eltűnt a tálca, amelyen keresztül a nemrég megnézett oldalaimat tudtam visszahozni. (Ez háromszoros kattintásos előzményes dolog meg rohadt kényelmetlen, legalábbis számomra. Minek kell egy jól működő rendszert elrontani?)
Majd kipróbálok valami bővítményt.
-
KubanitoS
veterán
Úgy néz ki ismét kijött valami frisebb változat, mivel új tab esetében a leggyakrabban látogatott oldalaim "ablakai" apróvá váltak, illetve eltűnt a mostanában bezárt ablakokat megnyitó "tálcaszerűség".
Hogy lehetne ezeket visszaállítani?
-
HZoli87
veterán
A beállítások szinkronizálása elmenti a chrome://flags és pluginban történt módosításokat is? Esetleg az AdBlock saját listát is? Köszi
-
TRob1
veterán
válasz
Bali27
üzenetére
Persze. Ne bukd el a dolgaid egy esetleges hdd/ssd/win halál esetén. Sztem ez épp elég érv. Arról meg nem is beszélve, amit te is írtál. Azért sztem nem rossz dolog ha bárhol elérheted a könyvjelzőid, ahol van egy gép+net... bármikor kellhet valami.
Én pl. anno csak a szinkron (és az adblock) miatt tértem át Chrome-ra IE-ről.
-
Pipó
őstag
az mitől lehet, hogy a címsor és keresősávomban nem lehet keresni, gyakorlatilag csak konkrét .hu-ra végződő oldalakt nyit meg, de keresőként nem funkcionál?
-
válasz
kecskebégető
üzenetére
Végül megemlítendő, hogy a Chrome 33 „chrome://flags” beállítómenüjéből eltűnt az opció, amellyel manuálisan vissza lehetett térni a régi típusú – előzmények és keresőmező helyett a telepített alkalmazások ikonjait mutató – „Új lap” oldalra; úgy tűnik a lépés hatalmas felháborodást keltett a felhasználói tábor egy részében.
Forrás: PC World
-
M3oH
addikt
válasz
Bali27
üzenetére
Opera nagyjából most egy chrome klón pár plusz dologgal. Aki szereti a chromet, az el lesz azzal, megoldható a chrome bővítmények telepítése is. Viszont, nagy hátrány, hogy szinkronizálás nincsen jel.pill.ban, de lementhető a profil manuálisan. De, ha ebbe bele akarsz mászni, Opera topik

-
w333
félisten
válasz
laszlohu
üzenetére
Ez működik szépen Link kiszedi a reklámokat is, és nagyon sok beállítási lehetőség van

Tegnap újrahúztam az egész Win. 7 -t és teszteltem egy kicsit a böngészőket, akár mennyire is bugos a Chrome még mindig ez a leggyorsabb és leghasználhatóbb böngésző (Opera memóriazabáló, Firefox csiga, IE szokatlan) próbáltam a legfrissebb Chrome 34 dev. verziót még nem 100% működik vele az Adblock de a YouTube reklámokat eltüntette, nagyon remélem hogy az Adblock fog valamit javítani mert jelenleg a Pepper flash alatt eltünteti a reklámokat, de külső flash playerel sajnos nem ...

Pepper flash 720p = 80% cpu / külső flash 1080p = 30% cpu ... vicces
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bali27
addikt
NAgyon állat ez a mappás dolog.. Még az lenne az utolsó kérdésem, mivel látom hogy értesz hozzá, szóval hogy opera beállításokat és ezeket a mappákat le lehet -e menteni ha mondjuk ujra rakom a wint?
Szerinted melyik a gyorsabb, kényelmesebb egy átlagos felhasználónak az opera vagy a chrome?
Chrome nem rossz, régebben használtam operát, csak amikor egy frisítés után egy csomó mindenem beállitások stb elveszett akkor váltottam. Bocsi a sok kérdésért...
-
Pipó
őstag
Frissült nekem is 33-ra, szerintem ezzel lehet összefüggésben, hogy egy csomó weblapot nem nyit meg, ami eddig simán ment. "ez a weboldal nem elérhető" Pl. ha el akarok navigálni az indexről valami hivatkozott oldalra, a vatera személyes menübe sem tudok belépni, míg explorerrel minden működik. Mi a valagot csináltak, vagy mit csináljak, mert így totál értelmetlenné vált használni. Van valakinél ilyen hiba? Tegnap még nem volt ilyen.
-
Met
nagyúr
Alul hogy lehet automatikusan eltüntetni a letöltő sávot miután befejeződött a letöltés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
Mi ez a fejlesztés ... az egész YouTuba tiszta bugos lett Link

Az egész oldal elvan csúszva és a nav.bár belóg a videóba, mi ez ?

-
kecskebégető
aktív tag
Haqli !
Hogyan tudom eltüntetni a főoldalon található nemrég megtekintett oldalak előnézeteit?
(Ami ugyanolyannak nézki mint operán a gyorshívók)
Olvastam régebben valami konfig beállításokról de nem találom.
Köszi -
M3oH
addikt
válasz
Bali27
üzenetére
Fogod a kis képet és ráhúzod a másikra. Elvileg, akkor létrehoz egy mappát a kettőből. A többit pedig beledobálod a mappába. Szerintem, az mappa dolog nagyon jó. Csodálkozom is, hogy nem nagyon van dial kiegészítőkben. De, ha az operaról érdeklődsz, inkább saját topikjában: [link]

-
Steve1207
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Valahol a google account beállításokban. Ha egyszer átnézed meglepődsz mennyi minden szinkronizálódik (gondolom még nem túrkáltál benne annyiszor). Account > fiók > adateszközök > fiókadatok megtekintése. Innen már valahogy el lehet jutni, én anno totál kikapcsoltam, most aztán semmit nem mutat. Googlebe: "google account bookmark sync" vagy még mehet bele a "chrome" is, sok leírás van meg ötlet.
Még a kiegészítőket is lehet syncelni akár.
-
amadeus11
senior tag
válasz
Bali27
üzenetére
Operában ezt úgy tudod megoldani hogy "összedobálod " a tumbnaileket egy csoportba , majd átnevezed. (gyakorlatilag mappák a gyorshívóban ) . Legtöbb Chrome extention is megy , ha telepíted ezt :
[link]
Hogy mitől jobb mint a chrome ? Talán a gyorshívó elég jól testreszabható már (szép is) , működnek rajta az egérgesztusok ( amennyiben ez számít ) . Ha új lapot nyitsz az elemek és a háttér nem villog . Más viszonylatban még a chrome-nál is butább , külön kiegészítő kell a normális könyvjelzőkezeléshez (Neat bookmarks + add to bookmarks ) , sima görgetéshez ( smooth scroll ) -
Arlekim
aktív tag
Tetemes mennyiségű könyvjelzőt exportáltam, a jelszavakat feljegyeztem.
Mi lehet még ami fontos ahhoz hogy tiszta lappal induljak?
Meg akarom szüntetni a szinkronizálást, mert a jelenlegi formában nem tudom visszaállítani: A szinkronizált jelszavak titkosítása a google hitelesítési adataival.
Jelenleg egy szinkronizálási tikosításhoz használt jelszó van, amit nem tudok (?). Mikor elkezdett szinkronizálni 1 hónapja az új telepítés után, még elfogadta, amikor a 2. számú chrome-ot indítom, ott is kéri, amit én nem ismerek a jelek szerint mert nem fogadja el.
Emiatt törlöm a "leállítás és törlés" gombbal a sznkronizálást, majd új indítás után áttérek a bejelentkezési adatokkal való szinkronizációra, mert így nagyon idegesít. -
Steve1207
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ugyanazon a google fiók használata és menti a könyvjelzőket is csak legyen engedélyezve a google fiókodban. Szinkronizál ez oda-vissza mindegy honnan lépsz be.
Bali: igen ott a válasz, ahogy írták, a legegyszerűbbre nem is gondoltam, hogy tényleg az egyik legjobb az alap gyorsindítós része az operának
De a ragaszkodott kiegészítő is használható, ha úgy alakul. Ilyen kényelmi funkciókkal egyébként tele van, majd a hétvégén tesztelgetem mindet, mert most elcsúsztam vele. -
Gabesz87
veterán
Chrome-ban nincs valami olyan lehetőség, hogy két kül. gépen lévő könyvjelzőket szinkronizálja mindkét gépen? Ha az egyiken elmentek valamit, a másikon is legyen ott.
-
Bali27
addikt
Ja bocsi.. megtaláltam a választ az első kérdésre
-
Bali27
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz
Bali27
üzenetére
Mindent ugyanúgy lehet Opera Next-re, mert ugyanaz az alapja, mint a chrome-nak, csak át kell állítani, honnan szedje a kiegészítőket és akkor a mostaniak is megvannak egyből. Talán már a sima operánál is megoldották ezt egy ideje, ha jól emlékszem. Hogy hogy kell átállítani azt most meg nem tudom mondani hirtelen, de működött, mert próbáltam.
-
ludwig02
újonc
A Chrome Canary nem tiltja le a külső telepítésű bővitményt (pl.
ou Tube Options Full Version).A You Tube videókkal sincs semmi gond.A telepítés előtti figyelmeztetés ellenére,az elmúlt közel egy évben egyszer sem omlott össze. Kár,hogy nem lehet beállítani alapértelmezettnek. -
Sonja
nagyúr
De miért az AdBlock-ot használod Youtube-ra?!
Nálam egy darab reklám nincs, és végre megoldották a fekete képes bugot. 
A videókba ágyazott reklámok ellen (is) jó az általam használt extension, a Youtube Options.

Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lehet a különbség html5 és flash? Ha a lejátszóra jobb gombbal kattintasz egyből kiderül hogy melyik fut éppen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a ragaszkodott kiegészítő is használható, ha úgy alakul. Ilyen kényelmi funkciókkal egyébként tele van, majd a hétvégén tesztelgetem mindet, mert most elcsúsztam vele.
Nálam egy darab reklám nincs, és végre megoldották a fekete képes bugot.