Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kipróbáltam, és Facebookon tényleg nem ajánlja fel a jelszót belépéshez, meg azt sem, hogy elmentse - MEGOLDÁS, ami nálam bevált: törölni a korábbi elmentett jelszót a chrome://settings/passwords oldalon, rákeresve a facebookra, majd ezután a FB-kezdőlapra navigálni, és kikapcsolni a JavaScriptet (itt is beválik, ahogy sok más oldalnál is, ez egyébként az adott oldal hibája). Ezután a kikapcsolt JavaScripttel belépni, ekkor felajánlja a böngésző a jelszó mentését, ráklattyolhatunk a mentésre, és legközelebb már fel fogja ajánlani bekapcsolt JavaScript mellett is a jelszót. Nyugodtan visszakapcsolhatjuk tehát egyből a mentés után a JavaScriptet.
JavaScript on/off:
1.) oldalspecifikusan: címsorban az URL melletti kis ikonra kattintva:
2.) globálisan: chrome://settings/content#javascript-allow
-
spammer
veterán
Na, most vettem észre, hogy teljes képernyőre rakva a böngészőt rendben jön a kép, de ha visszarakom kisebb ablakba, megint elromlik.
Szóval az ablak átméretezése hatással van a betű renderelésre (illetve a hibára).

szerk: a scrollbar melletti fekete sáv is annak függvényében változik. Olyan, mintha valami "keretbe" töltené be az adott oldalt. Valami nagyon elcsesztek a Google-nél.

-
spammer
veterán
Ja, aztán holnapra az is frissül és szívhatok vele újra

De lehet, hogy az lesz, mert ez így nagyon gány

Bár lehet, hogy a dev channelt kellene megpróbálni, csak ott meg még több lehet a szívás
Áhh, stable channel lesz ebből.De ha valakinek van tippje, jöhet, holnapig talán várok az újratelepítéssel.

-
spammer
veterán
Na most nálam is homályosak lettek a betűk..

Más nem tapasztalt ilyet? youtube-on is pl. minden tiszta homályos.
Az a durva, hogy nyomok F5-öt, újratölti az oldalt, akkor rendben van minden, majd amikor végzett a teljes betöltéssel, akkor elmossa a betűket.
Chrome 21.0.1180.81
-
hackeeeee
Jómunkásember
És tényleg.. :\
Legalább tesztelem a HTML5-ös Youtube-ot... Mostmár legalább megy, annó amikor próbálni akartam, nem volt jó, fekete képeket kaptam a videók helyett.
Majd frissítés után kipróbálom újra, remélhetőleg javítják.. Addig marad a HTML5-ös Youtube.
(#8313) kokkasss: A jelenlegi 9-es verzióról még jót nem hallottam, csak rosszat, és sok-sok panaszt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ez nem jó hír 

.