- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Mármint a Google keresővel szlovák oldalakon?
Mert arra egyszerű. Tehát ha szlovák oldalakon akarsz keresni, akkor így:
valami site:.sk
Ha meg pl. német oldalakon, akkor így:
valami site:.de
Legalábbis régen én így szoktam meg, és ez működik azóta is.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Ha jól látom a képen, akkor te a Könyvjelző oldalsáv bővítményt használod. Ebben be lehet állítani a minimum szélessget. A képen is látható kék sávban a három pontra nyomj, majd alul ott a fogaskerék ikon. Utána Megjelenés -> Oldalsáv és ott is van a Szélesség, ami alapból 350px.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
dethroner #33417 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy milyen bővítményeket használsz. Pl. ilyen hibát tud okozni a HTTPS Somewhere bővítmény is.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
macilaci78 #33398 üzenetére
Én ezt használom ilyenre.
-
Sonja
nagyúr
válasz
basaharc502 #33247 üzenetére
Én minden nap használom, nálam semmi gond nincs.
Esetleg egy böngészés előzményei, gyorsítótár, illetve az oldalnak a cookie törlése talán segít.
-
Sonja
nagyúr
válasz
SunMount3r #33243 üzenetére
Nem is lesz, mert ez ilyen (lett). Sajnos. Talán a következő Chrome-ban (127) javítva lesz.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
szudas #33218 üzenetére
Én ezt a topikot találtam róla (az elején németül, utána angolul van a fontosabb).
-
Sonja
nagyúr
válasz
MadGame #33191 üzenetére
Bocs, a dupláért későn találtam meg.
Három pont -> Könyvjelzők és listák -> Olvasólista -> Olvasólista megjelenítése. Utána a megjelenő jobb ablakban a bezárási kis x mellett van egy rajzszög ikon, az a rögzítés az eszköztárra. Nyomj rá, és máris ott lesz az ikon az eszköztáron!
-
Sonja
nagyúr
válasz
kisharsany #32948 üzenetére
Az előzményeket töröld (az összeset), nálam ez megoldotta mindig. Igaz, így a meglátogatott helyek elvesznek. Nekem ez nem volt probléma.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
Axe Miskolc #32916 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
Érdekes, hogy nálam meg semmi probléma sincs.
Pedig ugye használom az uBlock Origin-t is, de minden rendben van. Cloudflare DNS-t használok egyébként.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #32694 üzenetére
Pedig ott van az!
-
Sonja
nagyúr
válasz
Aureal #32660 üzenetére
Sehol, ilyen nincs a Chrome-ban. Egy bővítményt tudok, ami segít(het), mégpedig a Don't Close Window With Last Tab.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Erre egy bővítményt használok, Image downloader. Az összes képet listázza, és egyesével vagy egyszerre is le tudod szedni!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
Viktor77 #32635 üzenetére
Ezen az oldalon egy hírdetés van videó formában az oldal alján, amire a fókusz kerül, ezért nem tudsz visszamenni egyől. Ha zavar, akkor az uBlock saját szűrőkbe add hozzá ezt:
hu.motorsport.com##.video-player
Utána már jó lesz.
Ui.: Ez minden videót letilt. Ha szokott ott lenni nem hírdetéses videó is, akkor azt nem fogod látni!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Most már nekem is működik. Hogy mitől volt nem tudom. Engem is érdekelne, hogy vissza lehet-e állítani a lapozásos változatot. Egyelőre semmit nem találtam erről.
Szerk.: A folyamatos görgetést ki lehet kapcsolni, de ezzel együtt nem jön vissza az oldak. Fenébe. Ja, kikapcsolni a keresési oldalon a fogaskerék, majd a legelső meűpont, az "Összes keresési beállítás megtekintése...". Utána oldalt az alsó "Egyéb beállítások..." és ott van a folyamatos görgetés opció!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Tud valaki arra megoldást, hogy a keresőmotort megváltoztassam bing-re?
A listában nincs nálam, és a hivatalos Microsoft Bing-kezdőlap és keresőmotor extension sajnos a kezdő lapot is megváltoztatja.
Ha meg leszedem, akkor a keresőmotor listából is eltűnik.
Amúgy használnám továbbra is a Google keresést, de sajnos nálam nem akar több oldalt megjeleníteni?!
Firefox alatt látom, hogy már nem oldalak vannak, hanem folyamatosan tölti tovább. Viszont nálam nem.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
Krystal_s #32506 üzenetére
Pontosabban a cache áthelyezését lehet parancssori paraméterrel áthelyezni bárhová (pl. --disk-cache-dir="X:\"). Ami persze lehet RAMDrive. Természetesen ez továbbra is működik, én is használom. Közvetlen RAM-ba való áthelyezést nem lehet úgy, ahogy a Firefox esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
somnia #32444 üzenetére
Ennek sajnos nincs köze a böngészőhöz, Facebook tulajdonság. Egy megoldás van, ha ezt a linket használod, így mindig a legfrissebb hírek lesz elől.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Visormail #32407 üzenetére
Rosszul van megadva az oldalon, de a github oldalon már jól! Így vedd fel, és akkor 24252 darabnak kell lennie összesen (nálam csak 24221-et használ belőle)!
https://raw.githubusercontent.com/bogachenko/fuckfuckadblock/master/fuckfuckadblock.txt?_=3
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #32364 üzenetére
Sajnos csak valami ilyesmi bővítménnyel!
-
Sonja
nagyúr
válasz
csabyka666 #32148 üzenetére
Beállítások -> Megjelenés -> Oldal nagyítása/kicsinyítése, itt 100% az alap, amit átállítasz a kívánt nagyságra, ami minden oldalra érvényes. Ez nem jó?
-
Sonja
nagyúr
válasz
SunMount3r #32138 üzenetére
Igen, nálam!
Ráadásul én Linux alatt és nVidia kártyával.
Fogalmam nincs, mi lehet a gond.
-
Sonja
nagyúr
válasz
looser #31813 üzenetére
Használd az Advanced search (speciális keresés) opciót, aminél ki tudod választani, hogy milyen nyelven és milyen régióban keressen.
Szerk.: Esetleg próbáld meg így a keresést (csak angol találatok).
hl=
a nyelv, míg agl=
a találatok nyelve.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
maxika2004 #31467 üzenetére
Url mezőbe
chrome://flags/#scrollable-tabstrip
, majd válaszd az Enabled - tabs don't shrink opciót, és újraindítás. Ilyenkor mindig ugyan olyan nagy marad a tab szélessége, csak görgetni is tudod. De választhatod a többi opciók közül azt, ami neked tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
user112 #31440 üzenetére
Én ezt használom, Speed Dial 2 New tab 20 oldallal a kezdőképernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
#30530-as hozzászólásom.
Viszont importálni már a google oldaláról kell! Itt a leírás, ha kell.
-
Sonja
nagyúr
válasz
ScomComputer #31129 üzenetére
Már a google oldaláról kell importálni! Itt a leírás.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Elsőnek próbáld meg törölni a cache-t, hátha segít.
Ha nem, akkor címsorba írd be, hogy
chrome://version
, majd a Profil elérési útja mellett lévő mappába menj el az intézőben. Utána zárd be a Chrome-ot, majd a megnyitott mappában töröld a Favicons és Favicons-journal fileokat. Elindíthatod a Chrome-ot, és majd újból be kell töltenie az ikonokat.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
#68216320 #30945 üzenetére
Ha offline installer kell, akkor szedd közvetlenül a Google-tól!
-
Sonja
nagyúr
válasz
#68216320 #30943 üzenetére
Konkrétan visszaváltani nem tudsz, viszont Win alatt tudsz a 90-es verzióból portable változatot használni.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
JonssoN #30924 üzenetére
Tudom, de én jobban szeretem, ha az indító ikonnál vannak a paraméterek.
Nálam sok minden van írva paraméternek egyébként.
/usr/bin/google-chrome-stable --ignore-gpu-blacklist --disable-gpu-driver-bug-workarounds --disk-cache-dir=/tmp/cache -wm-window-animations-disabled --enable-native-gpu-memory-buffers --use-gl=desktop --enable-features=VaapiVideoDecoder %U
-
Sonja
nagyúr
A hardveres videó dekódolást is kiszedték Linux alatt, de szerencsére parancssori opcióval indítva (--enable-features=VaapiVideoDecoder) visszakapcsolható!
Nálam jól megy egyébként (Linux+nVidia GPU).
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Frissült 91-re a Chrome, és ebben már nem lehet kivenni azt az idióta Tab Search háromszöget!
Kivették az opciót a flags alól, illetve az indítási opcióval (--disable-features=TabSearch) se működik.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #30898 üzenetére
Gondolom a cache és cookie törlés megvolt?!
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
GreenGoblin #30690 üzenetére
Nincs, mivel a Google kivette ezt az opciót, és egy extension-nal pótolta, mert sokan követelték vissza.
-
Sonja
nagyúr
Na végre, erre várok már egy ideje!
Kérdés, hogy melyik (stabil) verziótól lesz benne?!
A Chrome végre kezelhetőbbé teszi a megnyitott füleket
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Mivel én egy kiegészítőt használok a letöltésekre, így nem tudom pontosan. Ha jól emlékszem, akkor alul amikor letölti a file-t, akkor van mellette egy kis nyíl, amire nyomva megjelenik egy menű és ott lehet kiválasztani. Ha rosszul emlékszem, akkor majd valaki megírja.
-
Sonja
nagyúr
válasz
tpeter77 #30534 üzenetére
Bemész a beállításokba, majd oldalt van az Adatvédelem és biztonság, utána Webhelybeállítások, itt letekersz a legaljára, majd a További tartalombeállítások-ra nyomsz. Most már meg kell jelennie a PDF-dokumentumok opciónak, amire nyomva megjelenik a PDF-fájlok letöltése ahelyett, hogy automatikusan megnyitná őket a Chrome opció, amit bekapcsolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
devil-k #30529 üzenetére
Elméletben van, de a gyakorlatban nem próbáltam ki. Majd te megteszed.
Menj a beállításokban a jelszókhoz (vagy beírod
chrome://settings/passwords
és rögtön ott vagy). A Mentett jelszavak mellett jobb oldalt van 3 pont, arra rányomsz és "Jelszavak exportálása...". Ezzel el tudod menteni egy CSV file-ba a jelszavakat.Ezek után engedélyezni kell az importálást is a Chrome-ban. Ehhez beírod, hogy
chrome://flags
, majd beírod a keresés mezőbe, hogy Password, és lesz egy olyan pont, hogy Password import. Ezt Enabled-re állítod, és újraindítod a Chrome-ot. Most már a fentebbi jelszókezelési résznél a 3 pontra nyomva lesz Jelszavak importálása is, amivel a lementett CSV file-t megnyitod és kész. Elméletben. -
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
#07746304 #30149 üzenetére
"A koronavírus-járvány miatt a Google némiképp módosítani kényszerült a Chrome böngészők frissítési menetrendjét. A 82-es verziószámú változatnak áprilisban kellett volna megjelennie, ám a világjárvány miatt még a 81-es kiadása is csúszott. Végül az a döntés született, hogy első körben inkább a már kiadott, 80-as verzió stabilitására mennek rá, majd a 81-es kiadása után egyből a 83-assal folytatják a sort."
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Itt egy pontos leírás, és megoldás(ok) is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...