Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Lenne pár kérdésem. A Google Chrome 4.0.201.1-es verzióját kezdtem el használni, mert a sebessége nagyon tetszik. Felsorolás szerűen:
- Hogy lehet kikapcsolni az automatikus helyesírás ellenőrzőt?
- Hogy lehet állandó megjelenésre kapcsolni az állapotsort?
- Hogy lehet saját CSS-t használni a HWSW fórum oldalhoz (a régi barna/zöld skin miatt kérdezem)?
- Hol lehet azt beállítani, hogy ha megjelenítek egy képet, akkor ne kicsinyítse le, hanem egyből teljes méretben jelenítse meg?
- Van-e arra valami megoldás, hogy ha az utolsó nyitott tabot is bezárom, akkor ne záródjon be a böngésző?Egyelőre ennyi, ha lesz még kérdésem, akkor jövök.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
"Nem lehet. De értelme se sok lenne, mivel az URL-en kívül semmilyen információt nem mutat, azt meg akkor is mutatja, ha egy link fölé viszed az egeret."
Csak nekem jobban tetszik, ha állandóan van, mégha nincs sok értelme, akkor is.
"Erre sincs jelenleg megoldás (bár ha jól tudom, az Opera kivételével ez minden böngészőnél így működik)."
Firefox is így működik, de egy about:config részen beírt utasítással már nem zárja be. Így használom FF-et is.
Szomorú, hogy a képes dolog nincs megoldva egy egyszerű ki-/bekapcs opcióval. Ez szvsz elvárható lenne.
-
Sonja
nagyúr
Két kérdésem volna.
1. - Hol kell kikapcsolni az automatikus képátméretezést? Sajnos a menűben/beállítások között nem találtam.
2. - Van olyan kiterjesztés, ami a bookmarkokba tesz felülre egy add bookmark gombot? Hogy érthetőbb legyen, az Add Bookmark Here Firefox kiterjesztést akarom itt is viszontlátni!
Köszi!
-
Sonja
nagyúr
Igen, ezt tudom és épp ezt szeretném kiváltani, mivel ez nekem nagyon nem tetszik. A lényeg, hogy ha a könyvjelzősávon lévő Olvasom mappára rákattintok, akkor rögtön legyen ott egy Könyvjelző hozzáadása opció legelől. Készítettem egy képet, hogy Firefox alatt hogy van.
Egyelőre ilyen kiterjesztést nem találtam, de más fajtát igen. Talán úgy is jó lesz, ha más nem lesz.
Közben még egy valamit nem tudok megoldani! Nevezetesen azt, hogy ha az utolsó fület is becsukom, akkor ne záródjon be a Chrome. Erre találtam egy kiterjesztést, de az se az igazi, mert nem működik nálam.
-
Sonja
nagyúr
Van egy ilyen program is, hogy Google Chrome Backup! Ez is olyasmi, mint a Mozilla Backup!
-
Sonja
nagyúr
"No. We were talking to Tom Joseph, the developer of AdThwart. He didn’t have time to continue AdThwart development so he agreed to hand over the project to us which we will continue under a new name (Adblock Plus for Google Chrome) while keeping the existing users. So we get to start with an existing and relatively small codebase which already reuses parts of the Adblock Plus source code. And we win Tom Joseph as a contributor."
Magyarán az AdThwart "megszünt" és lett belőle Adblock Plus for Google Chrome, ezért cseréli le!
-
Sonja
nagyúr
Beállítások -> Kezdőoldal: Használja az új lap oldalt kiválasztani! Ha ezek után nem mutatja, csak alul írja ki, mint az alábbi képen
akkor, Kattints rá a Leggyakrabban látogatott webhelyekre, majd a megjelenő listában az alsó, Leggyakrabban látogatott webhelyekre írása. Utána már csak a felső Leggyakrabban látogatott webhelyek kiiírásra kell kattintani és a képük is megjelenik.
-
Sonja
nagyúr
-
-
Sonja
nagyúr
Hol lehet követni, hogy mikor tervezik kiadni a stabil/beta kiadásokat (úgy mint a Firefox esetében)? Keresgettem, de nem találtam.
-
Sonja
nagyúr
Ez az, megoldottam magamnak, hogy az új ablak háttere fehér helyett szürke legyen! Ehhez egy saját témát kellett csinálnom, melyben csak a háttér színét változtattam meg. Megosztom, talán másnak is hasznos lesz. A neve Gray Blank lett és a manifest.json file így néz ki:
{
"name": "Gray Blank",
"version": "1.0",
"theme": {
"images": {
},
"colors": {
"ntp_background" : [153, 153, 153]
},
"tints": {
},
"properties" : {
}
}
}Ezt másoljátok egy sima txt file-ba, mentsétek le és a bővítmények kezelése részen a fenti fejlesztői módot nyissátok le, majd Bővítmény becsomagolása. Itt válasszátok ki a file-t, majd OK és el is készül a Gray Blank.crx téma file.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Érdekes jelenséget tapasztaltam. A 8-as verzióban, ha egy képre kattintottam a középső egérgombbal, hogy új ablakban nyíljon meg, akkor nem engedte és csak egy ablakban jelent meg (pl. ezen az oldalon lévő képek is). A 9-es verzióban szerencsére már normálisan működött, azaz megnyílt másik ablakban, ahogy az kell és így is működik FF alatt is. Viszont most a 10-es verzióban már megint nem működik. A fenének kell ezen változtatgatni. Van erre esetleg valami beállítás vagy patch/extension vagy mit tudom én mi?! Köszi!
-
-
Sonja
nagyúr
Van ez az oldal! Ha a fenti e-mail részbe kezdek el gépelni, eszement lassú! Másnál is ilyen vagy csak nálam? Mindegy mit írtok most, csak próbáljatok meg oda beírni. Mi a fenétől van ez?
-
Sonja
nagyúr
Hmm... Ez ellen nem lehet tenni valamit? Illetve neked akkor miért jó? A legfrissebb 10-es Chrome-ot használom pár kiegészítővel. Esetleg valamelyik bekavarhat, pl. a Linkifier Plus?
-
Sonja
nagyúr
Igen, ezt néztem, viszont szart se ér, ha úgy használod a böngészőt, ahogy én.
"- If your last tab is the New Tab page (or Extensions, etc), the browser will close. There's no workaround at this time."
Fenébe, hogy ezt nem tudják házon belül egy opcióval megoldani.
-
Sonja
nagyúr
Létezik olyan kiegészítő vagy valamilyen beállítás, hogy a könyvjelzők részen, ha egy betűt megnyomok, akkor az azzal kezdődő könyvjelzőre ugorjon, mint FF alatt? Nagyon nagyon hiányzik ez a funkció számomra. Rengeteg könyvjelző van egy helyen, és állandóan görgetnem kell.
-
Sonja
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4433 üzenetére
Használd http előtaggal, https helyett és kész.
-
Sonja
nagyúr
válasz Namelesske #4432 üzenetére
Basszus, nem hiszem el! Eddig miért nem linkelted? Ebben van végre egy normális opció, hogy nem zárja be az utolsó tab-ot. Szuper, köszi! Egy gonddal kevesebb, már csak igazán a könyvjelzős problémát kellene megoldani. Arra nem találtam semmit, sajnos.
-
Sonja
nagyúr
Csináltam gyorsan egy kis demonstrációt! A kurzor látszik, hogy eltünik, mikor megnyomom a betűt, de ennyi. Elég hülye megoldás, ha direkt ilyen.
-
Sonja
nagyúr
Lenyílómenűs? Nem használtam semmilyen külön könyvjelzős kiterjesztést. Olyan nem kellene, de ha nincs más... Alapból kellene megoldani, de nem hiszem, hogy menne.
Készítettem (neked) videót, hogy működik FF alatt. Szépen odaugrik. Most vesd össze a Chrome videóval, amit készítettem.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Tud valaki egy RSS olvasót, ami olyan, mint amit most használok Slick RSS? Egy ideje már ezt használom (amióta a Chrome-ot is), de sajnos van egy hibája, ami rendkívül idegesítő. Van, mikor mutatja, hogy van egy új feed, de arra a csoportra állva nincs is új. Ha rányomok, hogy olvasott legyen minden, majd kerestetek újat vele, akkor ismét ugyanott talál újat, de megint nincs új. Tényleg zavaró. Valaki tud ilyet, ami jól működik és kinézetre is ilyen (új tabot nyit az RSS olvasónak és bal oldalt az RSS lista, míg mellette a feed)? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ettől az új frissítéstől elállítódott egy beállítás! Ha most egy torrentre rányomok, akkor csak lementi a torrent file-t, de nem nyitja meg a hozzá rendelt klienst! Hogy lehet beállítani, hogy pl a torrent file-okat automatikusan megnyissa? Nem találtam a beállítások között.
-
Sonja
nagyúr
Nekem is a flash lejátszással lenne problémám. Egy ideje elkezdett szaggatni, azaz meg-meg akadni a lejátszás! Teljesen mindegy, hogy a gyorsítás be van kapcsolva vagy nincs, akadozik. Borzasztó idegesítő és nem tudom mitől lett egyszer csak ilyen?! Viszont megnéztem a verzióját a Chrome-nak és nagyobb lett, mint eddig volt, azaz az új verzió óta lehet ez az akadozás! Mi a fenét tegyek? Van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest