Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koshmar
üzenetére
Nocsak, azt hittem egyedi hiba volt nálam 1-2 hete... a hiba kijavításához nekem a registry-ben kellett átírnom pár dolgot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Update -->
UpdateDeafault -> 1-re
és van egy Update{számok-betűk} bejegyzés, azt törölni, helyére ezt a nevű duplaszót létrehozni:
Update{4DC8B4CA-1BDA-483E-B5FA-D3C12E15B62D} értéke: 1
DisableAutoUpdateChecksCheckboxValue -> 0
AutoUpdateCheckPeriodMinutes -> nálam 90 (144), de ennek nem tudom mennyi az értelmes érték.
más bejegyzés nálam nincs ebben a mappában az alapértelmezetten kívül. -
spammer
veterán
válasz
kristof123
üzenetére
1, Kapcsold ki a szinkronizációt a beállításokban, zárd be a böngészőt.
2, Navigálj ide: C:\Users\Felhasználóneved\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default
3, Ott kellene lennie egy Bookmarks.bak nevű fájlnak. Ezt nevezd át simán Bookmarks -ra (tehát kiterjesztés nélkül), ekkor felül kell írnia a régi Bookmarks fájlt (előtte mindkettőről csinálhatsz egy mentést, biztos, ami biztos...).Ha szerencséd van, akkor a .bak (backup) fájlban még megvannak a könyvjelzőid. De erről meggyőződhetsz a harmadik lépéses átnevezés-felülírás előtt: nyisd meg egy notepaddel vagy bármilyen text editorral a Bookmarks.bak fájlt, vagy Total Commanderben nyomj egy F3-at, akkor láthatod, hogy benne vannak-e a még a címek.
Ha benne vannak a címek és felülírtad a régi Bookmarks fáljt, akkor a böngésző indítása után meg kellene jelenniük a könyvjelzőknek. Ha se a Bookmarks, se a Bookmarks.bak nem tartalmazza őket, akkor passz, lehet, hogy kuka.

-
kristof123
őstag
válasz
kristof123
üzenetére
Erre valaki?
-
-
uniplet
csendes tag
Szóval, senkinek nincs ötlete, a korábban vázolt hibára???
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
uniplet válaszolt.

Barátom mesélte h egy időnem spanyol anyanyelvű területre irányították a teljes portugál területet. Nem kaptak agyf@szt a sok hibabejelentés miatt meg h google leszarta a hibát.
-
uniplet
csendes tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
sajna, ez fix, nem lehet átállítani.
Megjegyzés: Csak az aktuális Google-domain országán belüli helyet állíthat be. Például nem adhat nem az Amerikai Egyesült Államokban található címet a www.google.hu használatakor, mivel az a Magyarország számára fenntartott Google-domain.
-
-
uniplet
csendes tag
Igen, a 2 másodperces szabály... Nekem ugyan ezt csinálja. Pl weboldalon lapozgatnék a képek között, és ugrik egyet. Ha 2 másodpercig csak kattingatok, akkor közben is ugrik egyet. Ha lenyíló ablak van, vagy pl itt a hirdetésekben szeretnék szerkeszteni, becsukja az ablakot. Rohadt idegesítő, de nem tudok rájönni, miért csinálja. Csak pár napja kezdte el. Valakinek nincs ötlete? A chrome a szar, vagy szoftver hiba?
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem is fogja engedni. Terület és ország specifikus a google keresése és ip alapján irányít a szerinte megfelelő szerverére. V legalábbis a barátom aki nagy cégeknek ad supportott szívott ezzel.
-
válasz
spammer
üzenetére
Nagyon köszi a segítőkészséget, de ez egyszerűen nem akar menni, akkor is külföldi gugliból keres, ha a fene fenét eszik is. Chrome ugyan nem kérdezi meg, hogy milyen domaint akarok használni alapértelmezettnek.
Az első lehetőséggel természetesen magyar gugliból keres, de akkor nem jelennek meg az automatikus találatok, ahogyan azt Te is mondtad

-
spammer
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Így lehet, de ez a módszer most nem lesz jó, de azért leírom:
Kimásolod az alapértelmezett guglis URL-t a keresőmotorok listájából, majd lent hozzáadod az új keresőt és az elejét ( {google:baseURL} ) kicseréled a kívánt domain-re:
ezt:
{google:baseURL}search?q= ........... (itt még lehetne egyéb paraméterek, most tökmindegy)
erre:https://www.google.hu/search?q= .......... (itt még lehetne egyéb paraméterek, most tökmindegy)
Utána már engedi alapértelmezetté tenni, viszont a címsorban nem jönnek fel az automatikus találatok, legalábbis nálam most kipróbálva nem működött.
Szóval:
Inkább a google oldalán a google beállítások között (fogaskerék ikon) keresd meg a nyelvi beállításokat és állítsd át a kívánt nyelvre, mentsd el, okézd le stb. Utána indíts egy új keresést és a Chrome-nak elvileg rá kérdeznie, hogy az új guglis domaint akarod-e használni alapértelmezettnek. Nálam legalábbis rákérdezett. Ha nem, akkor böngésző restart talán segít.
Így mindig az alapértelmezett guglis keresőt fogja használni (a beállított nyelvhez tartozó domainnel), és működik az automatikus keresés (találatok listázása) is címsorból.
Kicsit meg van bonyolítva az egész keresőmotor+gugli integráció, főleg ha domainek között is akar variálni az ember.
-
válasz
spammer
üzenetére
Na így sikerült, visszaállítottam mindent, és megy a kereső is

Mivel külföldön vagyok éppen ezért most az abban az országban levő google keresővel keres alapértelmezetten. Ezt át tudnám tenni valahogy magyarra?

Ha hozzáadom a magyar google URL-jét, "https://www.google.hu/?gws_rd=ssl", akkor nem engedi, hogy alapértelmezettre tegyem, egyszerűen nem jelenik meg mellette a Legyen alapértelmezett gomb. Próbáltam simán "https://www.google.hu" -t is, de azt sem engedi

-
spammer
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát akkor passz, megpróbálhatod, hátha.
-
-
kristof123
őstag
Üdv Urak!
Ma egy szomszédos városban szkennelnem kellett és gmail-re töltöttem fel a képeket. Kijelentkezés után észrevettem, hogy az otthoni könyvjelzőim és előzményeim is megjelentek azon a gépen. Nagyot néztem és mindent eltávolítottam. Természetesen amikor hazaértem és a saját gépemet bekapcsoltam már itt sem volt meg semmi.
Szeretnék érdeklődni, hogy vissza tudom-e "szerezni" a dolgaimat, vagy kukázhatom örökre a chrome-ot...Válaszotokat előre is köszönöm!
-
spammer
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Beállítások > Adatvédelem > A várható kifejezés szolgáltatás használata a keresések és URL-címek kiegészítésére a címsávban, illetve az alkalmazásindító keresőmezőjében
Pipa!
-
válasz
spammer
üzenetére
Értem, de ennek az a hátránya így, hogy írás közben nem kínál találati listát ha elkezdek gépelni valamit.
Most feltettem egy szűz chrome-t egy másik laptopra, és ott minden amit a címsorba elkezdek gépelni folyamatosan listázza az esetleges találatokat:
Nálam ez miért nincsen így?
(nekem az előzményeken kívül semmi mást nem listáz)Így néz ki jelenleg a keresőmotor kezelése ablak nálam:
-
spammer
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ahhoz nem kell TAB, a guglival alapból keres, mert az az alapértelmezett kereső. Írd be címsorba, amire keresni akarsz, aztán üss egy entert, és kész.

Külön keresőmező nincs.
-
válasz
spammer
üzenetére
Ezt láttam, de nekem a google.hu volt mindig is az alapértelmezett (most is), és nem is értem, hogy miért nem ajánlja fel akkor a "TAB" megnyomásával a google.hu címsorában való keresést

pl. most tetszőlegesen próbáltam betenni egy google.it -t a keresők beállításához, de azt meg egyáltalán nem engedi, hogy alapértelmezettre tegyem
Hiába viszem rá a kurzort, nem jelenik meg, a "Legyen alapértelmezett" gomb 
A lényeg h jó volna címsorból böngészni, a "tab" megnyomása utána, de ezt nem tudom beállítani

Esetleg olyan nem csinálható, mint firefox-ban, opera-ban, hogy a címsor mellett legyen külön egy rövid google keresőmező? -
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy sokszor a keresési sávba beírt karaktersorozatra nem keres rá a böngésző, illetve ha egy linkre rákattintok, akkor a link helyett egy fehér háttér jelenik meg ezzel a szöveggel:
https://apitrolatuntco-a.akamaihd.net/gsrs?is=smdvhu&bp=BAS&g=9c665a03-815e-4683-9fbe-9ef387a98336Win7 SP1 és víruskergetőm van, illetve Adblock Plus-t is használok.
Köszi!

-
spammer
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Beállítások -> keresőmotorok kezelése gomb
vagy címsorba: chrome://settings/searchEngines
Ott be tudod állítani, melyik legyen az alapértelmezett kereső. De Chrome-ban alapból a guglinak kellene lennie.

Ha hozzá akarsz adni egy keresőmotort, akkor kattints bármilyen oldalon a keresőmezőbe, jobb klikk -> keresőmotor hozzáadása.
-
Egy olyan dologra bukkantam most, hogy a címsorba bizonyos oldalak beírásakor a (pl. YT, vagy google) felajánlja, hogy nyomjam meg a "TAB" billentyűt és ekkor tudok keresni az adott oldalon belül már a címsorban is.
pl. elkezdem írni h youtu.... és a lehetőségek között egy nyilacska lesz látható a link mellett a címsorban, hogy nyomja meg a "TAB" gombot a YT videókereséshez.
Ezt hol tudnám testreszabni, hogy a google-ben is kereshessek így?
Az a gond, hogy két nyelvű google-t használok, és pont a nem magyar google-nál ajánlja fel a "TAB" -os lehetőséget, a magyarnál nem

Esetleg az is beállítható valahogy, hogy a címsorban alapból a google keresőmotor legyen? -
uniplet
csendes tag
Üdv!
Mitől lehet, hogy a Facebookon, ha képeket nézek, rendszeresen átugrik majdnem minden második képet?
Nem régen kezdte el ezt játszani, és elég random módon ugorja át a képeket. Egy pillanatra mutatja, de rögtön ugrik a következőre.
Plusz, a gugliban, ha a keresőt más paraméterekkel akarom használni, -pl. csak nagy képeket keresni- és megnyomom a "Keresőeszközök" menüpontot, akkor 2 másodperc múlva a lenyíló ablak magától becsukódik. Ha közben elég gyors vagyok, át tudok állítani bármit, de 2 másodperc, és az ablakot becsukja. Lehet a kettő ugyan az a hiba?
??? -
feka007
veterán
Nektek is van, hogy random elfelejtett 1-2 oldalon egy egyszer már megjegyeztetett jelszavakat? Nekem igen...

-
drmotto
őstag
Sziasztok!
A chrome napok óta nem nyitja meg a linkeket új lapon, ha az egérgörgővel kattintok. Firefox és IE alatt rendesen megy, Ez megint valami új fícsör a guglitól, vagy csak nálam rendetlenkedik?
Köszi. -
w333
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kicsit álmost vagyok már ... pedig nem szándékos volt

-
w333
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze nem az örökkévalóságig akarom így használni, de míg nem javítsák ezeket a rettenő hibákat és ilyen lassú addig marad a Chrome 30 verzió és direkt nem jelentkeztem be a chrome böngészőbe így nem fogják tudni letiltani

Komolyan mondom jelenleg egy normális böngésző nincs ...

-
törölt tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
"és az összes bővítményemet külső forrásból telepítettem, sz@rok én a web store -ra
"
Jaja, aztán majd jól megszívod, amikor a Chrome automatikusan, a megkérdezésed nélkül letiltja ezeket.
Azért az örökkévalóságig remélem, nem akarod letiltani a frissítést (és más sem), mivel nem érdemes.
Amúgy én már unom a Chrome hülyeségeit, a Google egyre jobban terelget más böngészők felé a kretén hozzáállásával, most egyre stabilabban használom az új, Blink-motoros Operát, pedig jelenleg még az is egy ostoba szar (tényleg).
(Pedig az Opera Developer 24.0.1543.0-t használom.) -
iguana
őstag
el sem hiszem. végre...

hetek (talán hónapok) óta azt veszem/vettem észre, hogy a gépemen egyre lassabb a chrome, nem úgy tölti az oldalakat, ahogy eddig. ha mindennap ugyanazon a gépen dolgozik az ember, rögtön észre veszi a szokásostól eltérő dolgokat (gyorsabb, lassabb egyéb nem szokványos, vagy eddig nem tapasztalt viselkedés)
én is morgolódtam magamban, hogy nem jó ez így, mi a fakk van már. pl. egyszerre 5 oldal megnyitásakor 1-2 Mbps volt max az oldal letöltés stb. rászántam magam a chrome újratelepítésére, sőt kb. 2 hete image-ből az egész rendszeremet visszaállítottam frissen ropogósan de nyoma sem volt annak a chrome-nak, amit megszerettem, amit megszoktam.kínomban gondoltam benézek a ph-ra, hátha van valami "okosság" chrome ügyben.
és van nálatok hanyas
chrome teljesen le, általad adott chrome fel+az adblock verzió is, és lám minden, mint a régi szép időkben. elképesztő, hogy így kell mókolgatni és ilyen óriási a különbség.
szóval, kösz a tippet! -
válasz
DeathAdder
üzenetére
újrahúztam a browsert csak így tudtam megoldani, rohadt toolbar

-
spammer
veterán
válasz
Balu1227
üzenetére
Nincs ilyen.
A Click&Clean App elvileg tud automatikus törlést bezáráskor.Ezen kívül van több bővítmény is, ami 1 klikkelésre tud törölni minden előzményt, sütit stb. De ahhoz ugye klikkelni kell, nem automatikus.
Vagy alapból inkognitó módban indítod parancsikonnal, lásd: [link], és akkor nem menti el az előzményeket.
-
Balu1227
újonc
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Rendben, ha nincs akkor nincs, de fura. Azért ezek nem olyan nagy elvárások. Megadhatták volna a google fiókoknak azt a privát szerepet hogy, ha be vagyok jelentkezve látom az eddigi előzményeim (ahogy ez meg is valósult) és amikor kilépek a fiókomból és más ül le a gép elé, akkor ne nézhessen mindent vissza amit én néztem.
Na mindegy, ez van.
-
Balu1227
újonc
Van valami mód arra, hogyha kijelentkezek a google fiókomból, akkor nem látszanak a chrome-ban az előzményeim?
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
Valami toolbar végett új lap megnyitásakor nem az általam megszokott Speed Dial [FVD] jön ki. Kitöröltem a toolbart, de most sem állt helyre, hanem üres lap fogad.
Hol tudom beállítani, hogy újból a gyorshívók várjanak, ha új lapot nyitok meg? -
LámaZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Minden mindennel összefügg, néha össze is fonódik. ☺
-
LámaZ
addikt
OFF
Miután belaktam a gépet - értsd: telepítettem progikat – megint nem működik az Optiarc DVD-íróm. Se kép, se hang.
Ennyit a forró krumplikról!
-
spammer
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Nem. Köszönhetően a retardált guglinak. Többek között ezért is használok Operát, ez legalább nem zárja be magát.
Keep last two tabs, meg hasonló bővítmények vannak, ilyenekkel "kijátszható" a dolog, csak hát elég gagyi megoldás.
Ha használod, egy üres lapot érdemes rögzíteni (pin tab), akkor az kicsiben ott marad a szélén, míg a másik lap(ok)on böngészel, ami(ke)t ha bezársz, automatikusan nyitni fog egyet, megakadályozva a böngésző bezárását. -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Az valahogy megoldható lenne, hogy mikor az utolsó fület is bezárom, akkor ne kilépjen, hanem visszadobjon a Speed Dialba?! -
LeNoob
csendes tag
Sziasztok!
Újra kell installálnom a rendszert és most mindent archiválok a gépről így szeretném a könyvjelzőimet is .. a chrome-ban csak importálást találtam, ez azt jelenti, hogy a google fiókba frissíti a könyvjelzőket így majd az új crome instalálás után a fiókból vissza is rakja azokat? -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha kitörlöm a dll fájlt, akkor is megvan oldva a probléma ehhez nem is kellet volna ez a program külön. Az elején is megemlítettem, hogy zavar a videó mérete, mert régen kicsi volt alaphelyzetbe, most meg nem.
Majd gondolom valamelyik Update megoldja, mert régen is volt ilyen, aztán egy idő után jó lett. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tény hogy a krómban egy gombnyira vagyok mindettől. Mindezt külön telepítgetés nélkül. Lustaság nagy úr ám

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Hát ja, volt pár sebezhetőségi probléma elvileg a Java-pluginekkel. Lehet, hogy frissítened kellett volna a használt változatot.

A Chrome+Drive app mellett meg nálad akkor magyarul pont az az egyetlen érv szól, amit korábban írtam, mégpedig az offline elérhetőség. A többi meg igazából bullshit, mivel a drive.google.com akármelyik böngészőből megnyitható, az adatok bármelyik böngészőből elérhetők, mivel cloudról beszélünk.
Szóval ezek nem a Chrome melletti érvek.
(Bár a Google idióta mániája minden Chrome-tól eltérő böngésző használata esetén feltüntetni a Google Docs-szerkesztőben (is) egy figyelmeztetéssel, hogy használj egy jobb, modernebb, csillogósabb, szebb, blabla böngészőt, ami mi más lenne, mint a Chrome.) -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az FF letiltotta minden rohadt java frissítés után. Mi több egy ideig nem is engedte használni a java felületet. Nem csak itthoni bankolás, plusz nagyon sok olyan ügyfelem van akinek a webes felülete szintén java alapú. Tudom-tudom én vagyok a béna, de nekem akkor sem.
A drive meg azért jó nekem mert van a laptop, a telefon meg az asztali és mindenhol van mindenből on és offline kopi is amit frissíteni kell. Ráadásul a levelezésem ami több mint 15Gb gmail alapú tehát vettem tárhelyet amit a munkámhoz kellő fotók miatt is használok. Így mindent egy helyen tudok a legolcsóbban elérni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudok róla. De őszintén szólva most nem nagyon értem, hogy miért gond ez, eddig nem hiányoltad a méretállítást, csak azzal volt gondod, hogy Flash-t szerettél volna minden esetben használni a HTML5 helyett, ezt ez az extension pl. megoldja a kikényszerítéssel.

(#18227) bitpork :
"Hát majd 4 év FF után kipróbáltam és pl volt java. Ami a bankolásoknál sokat számít. Ilyen jellengű apróságok tereltek át a krómra."
Ezt most nem értettem. Firefoxnál is van Java-plugin...
Bővebben?
Egyébként milyen mértékben ratyi megoldás az, ha 2014-ben még mindig Java appletet használ egy bank... Gáz.A Google Drive applicationre meg már annyit hivatkoztál, mintha ez a Chrome-nál valami hatalmas dolog lenne, hogy most már tényleg érdekel: ez miért nagy szám? Kb. csak egy shortcut a drive.google.com-ra - és ez akármilyen böngésző alatt megnyílik...

Vagy az offline dokumentum-elérésről beszélsz? Vagy miről?
(Telefonnál még megérteném, de itt a böngészőnél nem.) -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát majd 4 év FF után kipróbáltam és pl volt java. Ami a bankolásoknál sokat számít. Ilyen jellengű apróságok tereltek át a krómra. Most meg hogy belaktam és a picasa-tól kezdve a drájvig mindent használok már nem akaródzik visszamenni

-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Értem én, de simán nem lehet a méretét állítani?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
De miért, a Firefox szinkronizációs megoldása nem jó? Nem ismerem rendesen, csak annyit tudok, hogy van (használtam is, már amikor FF-ot használtam), ezért kérdezem, mert meglep, amikor egy Firefox fan áttér Chrome-ra.

Mondjuk én a Firefoxot jó böngészőnek tartom, nekem csak annyi a bajom vele, hogy lomhának, nehézkesnek érződik, és ezt nem bírtam megszokni.(#18221) t420s :
Korábban voltak ilyen javaslatok, amik valakinél beváltak, valakinél nem, nézd meg a chrome://plugins/ oldalon, hogy nincs-e két Flash plugin engedélyezve, és ha igen, akkor tiltsd le az egyiket. -
t420s
aktív tag
Üdv!
Eddig szórványos hiba volt, most mindig megtörténik: az összes flash-es oldal használhatatlan.
Hibaüzenet:
Could not load Shockwave Flash.Minden ilyen oldalnál jelentkezik. Flash block-errel le kellett tiltanom a flasht.
Mit lehet tenni?
Latest flash player az adobe-ról fenn van.
Köszönöm
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az integrált gúgli szolgáltatások: jelszókezelő , favoritok, gédrájv meg ilyen fosok, amik teleípítéskor megmaradnak illetve a telefonom, laptopon és asztalin is mindenemhez hozzáférek. Aszittem kényelmes lesz -az is valamennyire természetesen - de hát minden nem lehet hibátlan.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Még egy próba: az általad említett dolgoktól abban a kontextusban teljesen független, amiről most beszélünk. Az ilyen jellegű problémák kapcsán írtad azt, hogy újra kő' indítani a gépet, meg "nem árt, ha friss a .NET, Java, ilyenek...", hát erről beszéltem, hogy ezeknek pont köze nincs az említett problémákhoz. Na de asszem nem kellett volna inkább belekezdenem, mert most csak oda-vissza dobáljuk a forró krumplit.

Amúgy teljesen degenerált bugok nyilván előfordulhatnak környezettől függően, ebben nincs vitánk. Mint a mellékelt ábra is mutatja. Nálam sincsenek az említett anomáliák jelenleg, mások most panaszkodnak, hát a franc tudja, mitől vannak náluk problémák, nyilván könnyebb lenne kideríteni az adott környezet ismeretében, extensionök hibássá vált működése is okozhat furcsaságokat (csak példaként: mert mondjuk a Chrome extension API-ban történt valami változás, amire még nem született az extensionben frissítés), aztán még hatszázkilencvenkétezer hibára lehetne gyanakodni. És simán lehet, hogy csak a Google b@szott el valamit, csak épp adott környezetekben vagy felhasználási körülmények közt (pl. nálunk) nem jelentkezik a probléma.
(#18217) bitpork :
Én sem ismerek erre sajnos megfelelő extensiont (igaz, nem is nagyon kerestem).
"Rühellem a krómot asszem, de nincs job most nekem sajnos
"
Amúgy mi az oka, hogy a Firefox most nem alternatíva (tehát mi miatt tértél át)?(#18216) ZeroDK :
Dehogy tűnnek el a kommentek, csak lejjebb kerülnek.
Amit te állítgatsz, az pont a cinema mode-ra vonatkozik, szóval ne csodálkozz, hogy ha nem állítódik át a méret, amikor nem cinema mode-ban vagy...
-
LámaZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na, jó, akkor elmondom még egyszer a magamét:
A Chrome nem független a környezetétől, főleg az oprendszertől.
Nekem is voltak vele problémáim, de kb. egy hete üzemeltem be ezt a mini PC-t, amelyre minden alkalmazást, és az oprendszert is természetesen, az alapoktól raktam fel, mindegyikből a legújabb verziót. Arra is ügyeltem, hogy az oprendszer után mindjárt a hardverek illesztőprogramjai következzenek, majd az alap alkalmazások (böngésző, Office stb.), majd újabb Windows frissítési menet, és mindenféle bővítményt csak ezt követően telepítettem a böngésző alá, meg az Office alá is (vannak olyanjaim is).
Lekopogom: a Chrome is, meg minden egyéb is egyelőre nagyon jól működik nálam.Ami még érdekes: mivel merevlemezeket csereberéltem, a notebookomra is újra kellett raknom mindent. Nos, meglepődtem, hogy a fél éve már nem működő, meghibásodottnak hitt DVD-íróm megint életre kelt.
-
Asszem feladom. A króm/gógle supporton 2009-ig visszamenőleg vannak érdemi megoldás nélkül zárt ticketek ezzel a per tab zoom lehetőség követeléssel. Senki le nem tojta a hőzöngőket. Rühellem a krómot asszem, de nincs job most nekem sajnos

Azért köszönöm az infót. -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Cinema nézett nem kell, mert akkor az egész YT háttér commentek minden eltűnik. Hiába állítgatom Small-ra, Medium méretben van mindig. Mindegy majd lesz jobb.

-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És tudsz ajánlani ilyen méretező plugint/extension-t?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kiszámítható volt a reakció.
Amiről te beszélsz, az Java applet a weboldalon+Java plugin a böngészőben. Ilyen alapon a Flash plugin esetleges hibája esetén is mondhatnád, hogy a Chrome szar. Vagy akár a Silverlighténál.
Úgyhogy még egyszer mondom, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
Nem mintha védeni akarnám egy pillanatig is a Chrome-ot, csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy azzal a tanácsoddal, hogy frissítsék a Java-változatot, meg a .NET Frameworköt a topicban panaszt megfogalmazók problémái nem oldódnak meg, mivel nem ezekkel a pluginekkel kapcsolatosak voltak, és ezeknek közük nincs a Chrome alapműködéséhez...
(#18202) ZeroDK :
Kattintsd be a beállítások oldalán az "Enable Cinema" opciót, aztán a kívánt méretet, majd a "Switch to cinema mode automatically when the page loaded" opciót is.(#18213) bitpork :
Ugyan, hova gondolsz, ez a Chrome, ilyen dolgok egyáltalán nem állíthatók benne...
A Google szarik az ilyen igényekre, hiszen nem az olyan felhasználók az elsődleges célközönsége, akiknek kicsit több igénye van az átlagosnál.
Legfeljebb bővítménnyel érheted el, amit szeretnél. -
Csecs mindenkinek!
Áttértem krómra. De nagyon sok hiányossága van a tűzróka után. Ami most vágta ki a biztosítékot, az az hogy a ctrl+ scroll-lal megnövelem a hahu méretét h ne folyjon ki a szemem, erre a megnyíló fotós ablakot is átméretezi , de annyira hogy nem látom a fotók majd 1/3-t

Van arra valami béállítás hogy minden ablakot külön méretezzen és jegyezzen meg?! -
w333
félisten
válasz
üzenetére
Tessék Chrome 30.0.1599.101
Telepítés után %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome törölni kell az update mappákat / fájlokat !
Végezetül a "silent update" -t ezt Link registry fájlt kell futtatni, így nem fog frissülni magától az újabb verzióra

Külső forrásból itt Link vannak az Adblock bővítmények, szinte mindegyiket kipróbáltam és a legjobb ehhez a chrome 30- s verzióhoz a 2.6.14 verzió

(#18210) ZeroDK
Az a registry fájl amit linkeltem ugyan ezt csinálja meg

(#18209) LámaZ
Használhatatlanul lassú (várakozás a szerverre felirat), elszáll a flash player, elszáll a chrome ("a manóba" felirat) külső bővítményeket letiltja, marad a 30 -s

-
Giovanny
őstag
-
w333
félisten
válasz
nagyfejü
üzenetére
Igen ... ugyan azt mint én, visszarakod a Chrome 30 -t

Már 2 napja non-stop ezt használom és tényleg semmi hiba
szupergyors az egész, nincs várakozás a szerverre, nincs flash player összeomlás, nincs a "manóba" viszont ami van és tökéletesen működik az a YouTube Center 
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ujabban megőrit a chrome!! Várakozás a szerverre ezt kapom sokszor. Már többször ujratelepitettem kiiktattam a routert , de mindig ugyanaz!
lehet ellene tenni valamit?
üdv -
LámaZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Már hogyne lenne.
A JRE-t rengeteg webhely használja, pl, netbankok is. Ha valakinek ezekre nincs szüksége, akkor persze igazad van, önmagában a Chrome működhet, működnie kellene. Én egyébként kb. egy hete telepítettem fel, és a vaskos memóriahasználatot leszámítva semmi bajom nincs vele (vagy lehet, hogy nem vettem észre a problémákat?).A .NET-ben nem vagyok biztos, hogy köze van a Chrome-hoz.
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Beállítottam hogy Player Size Small legyen, de akkor is Mediumnak látom.
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a segítséget, csak a videóméretével nem vagyok megelégedve, mert a kicsi videólejátszóm, eltűnt, és alapból a videót nagyba hozza be, mint régen a közepes méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiába viszem rá a kurzort, nem jelenik meg, a "Legyen alapértelmezett" gomb

(Pedig az Opera Developer 24.0.1543.0-t használom.)
Amiről te beszélsz, az Java applet a weboldalon+Java plugin a böngészőben. Ilyen alapon a Flash plugin esetleges hibája esetén is mondhatnád, hogy a Chrome szar. Vagy akár a Silverlighténál.