Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
az új verzióban, ha a tab fölé viszem az egeret, egy nagy infó box jelenik meg. ezt ki lehet kapcsolni?
-
DS39
nagyúr
portable chrome-ot hogyan lehet frissíteni?
a beépített frissítője nem működik, ha leszedek egy frissebb verziós portable-t a beállítások, elmentett adatok átmásolásához mit kell pontosan átmásolni? -
DS39
nagyúr
nem hatotta meg.
te Fox-os vagy, vágod mire gondoltam: [link]
ilyen beállítást kerestem, egyszerű, gyors, probléma mentes.
a Chrome csak tesztelésre van a gépen, másod-harmad böngészőnek, ezért nem telepítek meg szarakszom ilyen ramdisk-ekkel. egyetlen előnye továbbra is a Chromenak hogy viszonylag gyors, még gyengébb gépen is a netezés érzet, de fapad sajnos. kb 10% a konfigolhatósága. -
DS39
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
olyat nem használok, nem a gyorsaság a cél, hanem hogy ne kelljen üríteni folyton a gyorsítótárat. (meg mivel átmeneti adat, feleslegesen is írja a lemezre).
de ha ramdisk lenne, olyan beállítást sem találtam hogy meghajtó vagy mappa ahova mentse, ill. hogy bezárás után törölje. nem létfontosságú igazából, csak érdekel, hogy Chrome-nál ezeket meg lehet-e oldani. -
DS39
nagyúr
Chrome esetében van lehetőség RAM cache-re? (FF esetében csak pár kulcs átírása és kész. itt nem találok ilyen módosítási lehetőséget)
-
DS39
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
ja mostanában nem szeretik ha letöltögetnek youtube-ról.
nekem fent van a Youtube Downloader nevezetű kieg, de már nem tölthető le a chrome store-ból. (jó lenne kimenteni vhova, win reinstall esetére, hol tárolódnak ezek?)Firefox-szal az Easy Youtube Video Downloader-t használom, az még elérhető az add-onok között is.
-
-
DS39
nagyúr
hehe

egyébként nem értem én ezeket a böngésző-grafikusokat, olyan egysíkú gondolkodásúak, ez a három vonal is olyan hogy odaül vki életében először egy Chrome-hoz magyarázatra szorul hogy mi a szar az a három csík (jó fölé viszed az egeret kiírja), a csavarkulcs meg olyan egyértelmű, az ember a szerelésre-javítgatásra asszociál egyből, evidens hogy ott lesz a beállítás.
-
DS39
nagyúr
válasz
myke01
üzenetére
lopnak ezek egymástól szépen, FF14-ben lett földgömb, Chrome 22-ben meg csíkos beállítások gomb. bár igazából ebben a Mozilla a ludas, fél éve telelőtték a netet az új felület képeivel, de megvalósítás azóta se sehol, még Nightly-ban sem. pedig kurva jól néz ki.
TRob1: sorry, nem olvastam vissza

-
DS39
nagyúr
ez alapból így működik ha csak nem tiltod le a flash vagy a böngésző hardveres gyorsítását.
justo00: lehet csak elgépeltél vmit, vagy előre létre kell hozni azokat a könyvtárakat a filerendszerben.
egyébként egy személyes vélemény, ha SSD-d van használd ki, hisz pont ettől lesz gyors hogy a cachelés nem HDD-n hanem SSD-n történik. persze ettől használódik de ez a dolga nem? 5-6 évig így is jó lesz, aztán veszel új rendszer vinyót (ami addigra valószínűleg már egy tartósabb megoldás lesz) -
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
szerintem ne foglalkozz vele, ez ugyanaz a verzió ami amúgy a legújabb, csak vmi módon 10.5-ösnek látja. (pedig 7.0.5-ösnek kéne lennie)
ha ezt megnyitod [link], és engedélyezed a plugin futtatását, akkor ellenőrzi és azt találja hogy nincs újabb.

egyébként a frissítésre kattintva szintén a java.com-ra visz, ahol csak ugyanezt a verziót ajánlja fel letöltésre.
-
DS39
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
wmp plugin? nekem silverlight playerrel játssza le

hogy én mit szenvedtem ezzel tegnap, az egy dolog hogy az adblock blokkolta a reklámot, ha kivétellistára teszem már lejátssza, DE, ha megnyomom a pause-t akkor visszajön a reklám, és többé nem jön vissza a player
semmilyen böngészővel.
egy megoldást találtam, full screenben kell nézni, mert akkor pause-ra nem tudja betölteni a reklámot. -
DS39
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
hova loggolja? (az előzményekre gondolsz?) és hol látod hogy elküldi a google-nak?
-
DS39
nagyúr
válasz
Balázs1621
üzenetére
próbáltad már a javaslatokat, amit ajánl? (a képen látható linken)
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Faterkam
üzenetére
nem is kell hogy legyen, nálam csak Default van. (19-ről 20-ra frissítés után)
mondom, offline install-t próbáld meg. -
DS39
nagyúr
válasz
Brian PH
üzenetére
hmm, hát ezen még a szarul optimalizált flash playernek sem lenne szabad megnyekkennie, de talán ezt a legegyszerűbb kipróbálni, hogy egy másik flash playert felraksz (11.1-es vagy a 11.2-es szériából)
chrome://plugins itt tudod majd engedélyezni hogy a régebbit használja.
-
-
DS39
nagyúr
ha tetszik, ha nem, egy közösségi oldalt a tömegek tesznek népszerűvé, stílustól, kortól függetlenül. (és jelenleg a G+ aktív felhasználóinak száma töredéke a facebook-ének)
engem mondjuk nem érdekel különösebben egyik sem, viszont a Google nyomulásában csak az nem tetszik hogyha én nem akarok G+-os lenni, akkor a designját miért kell nézegetnek és használnom, a youtube-on, a google keresőben, a gmailben...
-
DS39
nagyúr
válasz
alfa20
üzenetére
a pepper flash nálam alapból nincs engedélyezve, szerintem azt tiltsd le az bezavarhat.
a chrome beépítettje és az egyéb böngészőkhöz telepítettet hagyhatod bekapcsolva az nem akad össze.a 4. amit kimásoltál, Shockwave for Director, annak nincs köze a videók lejátszásához, viszont ha tiltva van (ahogy nálad) akkor egyes oldalakon nem fogsz tudni bizonyos netes játékokat játszani, szóval azt szintén hagyhatod bekapcsolva.
-
DS39
nagyúr
szerintem az tök sz@r hogy az FF nem törli a keresett szót onnan, mert ha új szót akarok keresni mindig ki kell törölni. én már azt várom hogy instant search legyen a címsor alapból a Firefoxban is.
-
DS39
nagyúr
-
-
DS39
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
a http-t csak megszokásból szeretem látni, FF-ben is visszakapcsoltam (ott is divat lett eltűntetni) és tudom hogy másolódik, szóval ez annyira nem fontos
a másik, az csak valóban indulásnál megoldás, új tab nyitására nem találtam állítási lehetőséget. itt nem lehet vhogy bütykölni a gépház alatt, mint pl about:config Firefox esetében?
-
DS39
nagyúr
válasz
Jimbow
üzenetére
legújabb Chrome, legújabb (v7u4) Java és megy (Win7 64bit)
(ja és a régebbi főverziósat nem uninstallálja magától)saját kérdés:
- Chrome-ban ki lehet kapcsolni vhogy a speed dialt? (úgy szeretnek hogy új tab nyitásakor üres lap jöjjön be)
- ill. a http:// -t vissza lehet vhogy varázsolni? -
DS39
nagyúr
válasz
Jimbow
üzenetére
a Java platformfüggetlen, gyakorlatilag mindenen elfut, nem azzal lesz a gond hogy milyen a rendszered.
szerintem már túl sok féle verzió lehet fent, egymást felülírták vagy épp nem, és összeakadnak, első körben uninstallálj minden java-t ami a gépen található, reboot, majd utána tedd fel azt amit a java.com-on a downloadsnál felajánl.hackeeeee: hát az a 10-es verzió, amit először írt vmi alpha/beta lehet nem tudom, mert a 7-es verzióból van stabil JRE és JDK is.
-
DS39
nagyúr
elvileg ennyi elég:
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia - ez jó
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia 710 - ez nem jó
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia 800 - ez jóvicces

-
DS39
nagyúr
hmm, ötletes dolgot csinálsz, tetszik

de sajnos nem jövök rá hogy az árgép esetében miért nem nyitja meg az első linket
ill. lehet megvan, ugye az url-ben benne van hogy utf-8 kódolású legyen, de csak azt nyitja meg ami olyan, az árgép, vatera pl iso-8859-2-es. szerintem ez lesz a gond.
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
ebben még nincs benne az előbb említett player.
amúgy annak mi az oka hogy a Google nem tudja úgy frissíteni a böngészőjét hogy csak azt frissíti amit kell, és nem az egészet? (pl ilyen esetben, mint egy beépített flash player csere)
én ezt az egyet hiányolom a Chrome-ból azóta amióta megjelent.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
nem tom, lehet hogy a böngészők hardveres gyorsítása teszi, próbáld meg kikapcsolni, hátha.
-
DS39
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
ezek a betűk elmosódottak? nekem nem tűnik úgy.
-
DS39
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
jogos, az Athlon XP nem SSE2-es.
hogy mit tudsz tenni ellene? szerintem vmi flash reklám okozhatja, azt kitilthatod, mert azon kívül elég statikus az oldal.
-
DS39
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
egyébként de csak kicsit másképp, megnéztem a kódot itt PH-n:
popupot így adták meg top=80,left=190,width=700,height=660
na most FF-ben nem ennek ellenére kb 3px-lel van a tetejétől az ablak kezdete, gondolom, mert úgy van csinálva, hogy arra törekszik a böngésző hogy férjen ki a tartalom (height 660) a képbe. Chrome meg szarik erre és megcsinálja azt amit a programozó megírt, top 80, az 80. ennyi a történet. -
DS39
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
nálam is ez van (egyébként én amikor írtad a főablak kilógására gondoltam, nem a popup-ra), de csak a PH popupnál, valamiért lentebbről pozicionálja. szerintem a javascriptben vagy nincs megadva rendesen vagy olyan kóddal van megadva amit a Chrome másként értelmez.
(pl. a saját weboldalamon nem pozicionáltam a popupokat és így Chrome alatt és FF alatt is a bal felső sarokból indul ki.) -
DS39
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
ezek windows komponensek, a scrollbar, a radiobutton és a button. én a winedben keresném a hibát. (vagy ha más böngészőnél jól látszódnak ezek, akkor a Chrome-od nem tudja rendesen használni a win komponseket)
próbáld ki akkor is ilyen-e ha másik windows témát használsz. -
-
DS39
nagyúr
a keresősávot ki lehet vágni onnan, ha nem tetszik, a címsor meg ha a keresett szó beírása után enter-t nyomsz akkor a google-ben szépen kikeresi. szóval a jobb szélsőre nem nagyon van szükség. (tökéletes instant search meg nincs hozzá, de szerintem tök felesleges egy enter nyomás nem fáradtság)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest