Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Ha google képkeresést használom, sokszor lefagy a chrome. Nem tölti be az összes képet és felugrik a processzor terhelés. Innentől az a lap használhatatlan. Legutóbb pl a "saxo clutch"- ra kerestem és amint átkattintottam a képekre, előjött ez a hiba. Másnál jó?

-
xcds
őstag
Sziasztok!
Mostanában naponta kell bejelentkeznem a chrome-ba. Másnak is ez van?

-
xcds
őstag
Még mindig nincs megoldás arra, hogy ha régebbi flash-t használok, ne kelljen mindig újra engedélyezni a futását?
-
xcds
őstag
Mi kell ahhoz, hogy ha gmail-ben levelem jön, jelezze nekem a tálcán?
-
xcds
őstag
Esetleg vki nem jött rá, hogy lehet régi flash playert használni anélkül, hogy mindig engedélyezni kelljen a futását? A parancsikon tulajdonságaiban a cél szerkesztése nem vált be.
-
xcds
őstag
Aki régi flash-t használ, annak nem panaszkodik minden új oldalnál, hogy letiltotta, mert elavult? Egy napig volt jó azzal a parancssori mókolással...
-
xcds
őstag
Viszont van egy másik gondom. Nektek megy az rtlmost? Azt írja, hogy hiányzika legújabb silverlight a gépemről, de közben meg fent van.

-
xcds
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Tényleg. Ha letiltom, működik.

-
xcds
őstag
válasz
Adam910131
üzenetére
Elég sok frissítés óta ilyen.

-
xcds
őstag
válasz
Adam910131
üzenetére
Nekem már nagyon rég ilyen. Főleg akkor, ha úgy van beállítva, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta és több lapot kell egyszerre betölteni.
-
xcds
őstag
Hátránya van a 64 bites chrome-nak? Pl ugyanúgy szinkronizál a fiókomma? Működnek a bővítmények? Mert most ha telepítek egyet bármilyen gépre, 1 percen belül minden ugyanaz, mint a sajátomon és ez nagyon tetszik.
Amikor beta-t telepítettem, az pl nem tudod szinkronizálni, kiírt vmi hibaüzenetet. -
xcds
őstag
Köszi. Azt hittem, az pont azért van, hogy kisebb legyen a proci terhelés. YT flash-nél sem fog működni a hw gyorsítás? Mer tott viszont nagyon jól jön. Vagy ez 2 különböző dolog?
(#18415) kispx: Nekem is gma 4500 van.

Szerk: Kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Ezek szerint mégsem az a baja.
-
xcds
őstag
Melyik bővítménnyel lehet erőltetni a flash lejátszást YT-on? YT center ugye már nem működik, pedig jó volt.
-
xcds
őstag
válasz
zulu_mester
üzenetére
Jobb gomb, szerkesztés és kitörölsz a névből.
-
xcds
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hát az, hogy ha más odaül, akkor nem a te könyvjelzőidet, jelszavaidat használja, hanem a sajátját miután bejelentkezett.
-
xcds
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Elmentheted, csak ne felejts el kijelentkezni.
-
xcds
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Kössz, megnézem.

-
xcds
őstag
Szeretnék egy működő letöltő bővítményt youtube-hoz? Mit ajánlotok?
-
xcds
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Próbáld ki a maxthont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapból meg nem lehet letölteni videót ugyebár..