Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hi!
Az oldallal van olyan gondom hogy amikor megnézek egy új hozzászólást akkor betöltődik az oldal de 5-8 mp múlva egy hiba jön föl hogy a "kapcsolat alaphelyzetre állt".
Eltelik kb 20 mp és újra látom normálisan az egész lapot!
Sejtem hogy a java-val van gond de nem tudom a megoldást..
Chrome-t használok mással még nem néztem meg...(tabom nem csinál ilyet igaz azon android fut..)
Elég jól értek a számítógépekhez de ez a hiba most kifogott rajtam!!
Másnál nincs ilyen gond,esetleg tudna vki segíteni ebben?(nagyon bosszantó)Más:teljes google chrome mentést mivel tudok csinálni?
A másik laptopra is átakarom tenni és szeretném ha minden beállítás(kedvencek,jelszavak stb..)ott is megmaradnának....
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest