Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Exodius
üzenetére
Nem neztem utana, de a torrent csinal ilyet, lehet hogy ott is belehetne allitani lehet a lapozofajlhoz koze van nem tudom, butasagot se akarok mondani

(#23296) SP4C3 Szerintem az mar lenyegtelen, maga a rendszer is automatan ha menne, akkor is varialna, nem veletlenul lettek beallitva igy atlag usernek.
-
törölt tag
Az enyem mar megoldodott
Az volt a baja, hogy YT-n magic actionsba bevolt allitva hogy minden videot 1080P-be hozza be, nyilvan egy 720P-s eseteben 720 jott be rajta, csak a video elso 10 masodperce nem HD minosegben ment, hanem olyan 360P-be, es nem tudtam megoldani. Aztan magatol jo lett, vagy ha nagyon kellene neznem akkor 1-3 masodperc rossz minosegu.
Win7-nel nem volt ilyen hibam, csak most hogy Win10-re valtottam.Tobbieknek segits ha tudsz, akik nem kaptak meg valaszt

-
törölt tag
A topik kivan hallva, hiaba irtok ide, senki nem segit

-
törölt tag
Udv!
Most win10-et hasznalok par napja, egyedul YT alatt vettem eszre azt, hogy hiaba van Magic Actionsal beallitva hogy videok megnyitasakor 1080p vagy 720p-be toltse be a videot, az elso 5-10 sec, mindig 360p minosegben jelenik meg, es csak utana valt at HD-ra ami erthetetlen jelenseg, mert Win7-nel nem csinalt ilyet. Egybol HD volt, itt meg varni kell 5-10 secet. Ezt nem lehet valahogy beallitani, hogy egybol HD-ra toltson be?
Koszonom a valszokat elore is
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Közben frissítettem a legújabbra, ugyanúgy jelen vannak az akadások / hang pukkanások, de jelzem hogy nem mindegyik videón csinálja ezt YT alatt. De ha van egy hozzáértő TW-vel megnézheti, mert ugyanúgy hallaná ezt a hibás hangzást, nem tudom mi okozhatja de a Chrome-al van 100%-ban baj, mert más böngésző ezt nem csinálja.
-
-
törölt tag
Üdv emberek!
Nem tudom volt-e Chrome update a napokban, de YT alatt a zenék időközönként ( 10-15 sec ) ilyen pukkadozó / akadó hangot produkálnak, más böngészővel ezt nem csinálja. Mivel lehetne ezt kiküszöbölni, mert nagyon idegesítő, hogy tisztán nem tudok zenét végig hallgatni. Magic Actions is fel van telepítve, ahogy elnézem az is megújult valamikor. -
törölt tag
Üdv!
Chrome-nál nincs valami letöltés korlátozás marhaság ? Mert ismerősömmel töltöttünk le ugyanolyan fájlt egy oldalról, nekem csak 1.7mb/s-el töltött (60mb/s nettel) neki is ugyanez a nete van, szolgáltató, és neki töltött max sebességgel, nekem meg nem. Ez mitől lehet? -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nagyon szívesen. Azonos igen, mind kettő 1080P minőségben készült, de ez állóképnél ennyire látható, mozgóképnél nagyon észrevehető

-
törölt tag
Amúgy észrevettem, hogy az egész böngésző le van lassulva, akadva nyitja meg az oldalakat, nem olyan folyékonyan simán, érdekes. Biztos emiatt akad a zene is, mikor megnyitok akármit.
-
törölt tag
válasz
feka007
üzenetére
Böngésző valamit használ, mondom nekem csak egy idő után akad néha a hang. Valamit nagyon elszúrtak a Chrome-ba, bár nekem már 1 éves a rendszerem, 3-4 havonta szoktam újratenni, lehet nálam is van valami gond, de az új Chrome óta csinálja ezt. Feltettem az új kodeck packot is, ugyanúgy csinálja.
Azért egy 3770k, meg 16Gb rammal, nem kéne akadnia szvsz
-
törölt tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Meg kell várni egy frissebb verziót, nálam is bugol össze vissza

-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Annyi hogy most az egyik plugint letiltottam kicsit lassabb lett a video pörgetéseknél a YT.
Itt lesznek a képek, remélem így is látod, de mozgó videóknál nagyon látszik, magyarán ilyen életlen képet kapok, mint amikor egy játékban az MSAA kikapcsolod OFF-ra, meg az Anti Aliasing OFF-ra, és recés lesz a kép.Látod a karjánál, hogy nem sima éles a kép, ellenben a Flashnél.
Érzékeny a szemem az ilyenekre, lehet mást nem zavarná de engem igen.HTML5:
FLASH:
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
HTML5-nél igen észrevehető mennyivel rosszabb a képminőség, nem írtam volna ide, ha nem látom ezt a jelenséget, mert 1080p-be kissé zavaró, hogy nem szép a kép. Flash playerel nem volt ilyen gondom.
Most az egyik Adobe Flash letiltottam a Pluginál, most lejátssza a 4k felbontást is.
Elvileg most jó
-
-
törölt tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy mi a teendő olyankor, hogy szeretném ha a YT Flash Playert használjon, nem pedig HTML5. Letöröltem a DLL fájlt, plusz még a Magic Actions for YouTube™ programba is be van állítva, hogy Flash-t használja, de még is szemcsés a kép?
Most akkor mit csináljak?
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha kitörlöm a dll fájlt, akkor is megvan oldva a probléma ehhez nem is kellet volna ez a program külön. Az elején is megemlítettem, hogy zavar a videó mérete, mert régen kicsi volt alaphelyzetbe, most meg nem.
Majd gondolom valamelyik Update megoldja, mert régen is volt ilyen, aztán egy idő után jó lett. -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Értem én, de simán nem lehet a méretét állítani?
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Cinema nézett nem kell, mert akkor az egész YT háttér commentek minden eltűnik. Hiába állítgatom Small-ra, Medium méretben van mindig. Mindegy majd lesz jobb.

-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Beállítottam hogy Player Size Small legyen, de akkor is Mediumnak látom.
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a segítséget, csak a videóméretével nem vagyok megelégedve, mert a kicsi videólejátszóm, eltűnt, és alapból a videót nagyba hozza be, mint régen a közepes méret.
-
törölt tag
Nekem közre játszott a szolgáltató, mert ott is hiba volt náluk. Aztán frissítettek valamit, meg kijött a szerelő mert az egyik kábel elvolt öregedve, és az is befolyásolta ezt az ingadozást az internettel. Azóta tökéletesen működik.
Ajánlom akiknek akadozik még mindig a YT, az pingelje a gépét, és nézze meg van-e csomag veszteség. -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen lehetséges. Annyira nem érdekel mit frissített, csak az hogy működik most már tökéletesen

-
törölt tag
Üdv!
Nálam most az Adobe felajánlotta a legújabb Flash Playert, azt felraktam és tökéletesen megy vele az összes videó. Nem akad, nem áll meg szépen végig tölti, anélkül hogy bele kellene tekernem, vagy frissíteni az oldalt.
Bár nekem mint kiderül a szolgáltatónál is gondok voltak, mert csomagvesztésem volt...
Mind a kettő legyen engedélyezve, nálam így tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na betelefonáltam, elmondtam mi bajom van vele, segítőkész volt nagyon a pali aztán mondott valamit, hogy frissíti a legújabbra....., már nem emlékszem a nevére. Erre meg úgy tölt le minden most, mint a villám, és nincs csomagvesztés

Egyébként csináltam úgy, hogy csak Modemről egy gépre, tehát Router-Wifi kilőve, és akkor is rossz volt.
De a lényeg hogy megoldódott a probléma, és csak náluk volt a baj
Köszi szépen a segítséget
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
TP-Link-es Routerem van, itt neten minden tökéletesen van beállítva. 1 éve van meg, és eddig nem volt ilyen bajom vele. Egyébként nem nagyon értek ehhez a Firmware témához

Nem hinném hogy OS lenne, mert 2 asztali gépen néztem, azon is ez a hiba volt, meg a Laptop-on is. Mindegyiken különböző OS van.
Szolgáltatót továbbra sem értem el
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mi mástól lehetne? Kábelek nincsenek megtörve, minden a helyén van. 1 hete hogy észrevettem, hogy a letöltésem mindig megáll. Mivel előtte nem volt semmi baja, így csak a szolgáltatónál van gubanc.
-
törölt tag
válasz
spiritex
üzenetére
Igazad volt, szolgáltatóval van a gond:
Csomagok: küldött = 533, fogadott = 522, elveszett = 11 (2% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 37ms, maximum = 2082ms, átlag = 52msCsak ezt a fránya UPC-t el nem lehet érni, mert túlterheltség van

-
törölt tag
Ezt hozta ki:
213.46.242.70 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 140, fogadott = 140, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 36ms, maximum = 226ms, átlag = 46ms -
törölt tag
Megnéztem tesóm lenti gépét, azon sem tudok letölteni ugyanúgy megáll. Routert mivel már reeseteltem, így csak a szolgáltatómnál lehet valami gubanc

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Na ettől féltem... Letöröltem az Avast, és ugyanúgy nem tölti le. Pedig semmilyen programot nem raktam fel, nem babráltam a Windows, Regedit stb helyeken, és még se jó. Megáll az eszem

Mit lehet ilyenkor csinálni hogy jó legyen? Mert most ezért újra rakni a gépet nem akarom

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én megnézném szívesen, csak nem tudom hol kell keresni Avaston belül. Annyi féle fül van hogy nem igaz

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
De érted vagy már fél éves a rendszer, amióta feltelepítettem, és a napokban kezdte el ezt csinálni. Vírusirtóm meg már a kezdetekor ugyanaz volt, mint amit most használok.
Avastot használok, nem nyúltam sose hozzá, magától meg nem hinném hogy állítgatná magát.
-
törölt tag
Ez ellen mit lehet tenni?

Akárhányszor próbálom letölteni, fogja magát valahol, és nem tölt tovább...
Pedig nagy szükség lenne erre a Driverre, erre meg nem tudom letölteni
-
törölt tag
Nekem most olyan bajom van vele, hogy le akarok tölteni egy AMD drivert, tölt aztán egyszer csak megáll a töltése és soha az életbe nem kezdi újra tölteni... Mindig megáll valahol a letöltés

-
törölt tag
Legújabbra frissítettem a Chrome-ot, aztán most rendesen működik a Youtube, tehát nem kell hozzá semmi Szkript, magában is megy normálisan.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Na én közben leteszteltem a legújabb Opera-t, és ott is beakad a videó Youtube alatt, mint a Chrome-nál.
Most akkor tuti hogy a YT-vel van a baj, és nem a Flash Playerek, Web böngészőkkel.
Vagy szimplán nálam lett rossz? Bár az érdekes lenne, mert ahogy a többieknek nekem is akkor jelentkezett a probléma. -
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Na most feltelepítettem ezt Tampermonkey, és a Szkriptet, de most történni kellet volna valaminek? Amit észrevettem hogy jobb felső sarokban megjelent a Tampermonkey-nek a kis logója.
Egyébként aki tudna rám szánni egy kis időt TeamViewer-en keresztül megnézhetné, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok, kicsit bóklászhatna a gépemen

Szerk: Ezzel a Szkripttel ugyanúgy megáll

-
törölt tag
Ezt írja:
"Alkalmazásokat, bővítményeket és felhasználói szkripteket nem lehet hozzáadni erről a weboldalról"Én már annyi mindent megcsináltam amit írtak hogy töröljem a registry-t, aztán Windowsból kitörölni a fájlokat a videó alapján, másik Falsh Playert felrakni, aztán letiltani az egyiket, de semmi

-
törölt tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Hát továbbra se jó. Sajnos nálam az a jelenség áll fenn, hogy Betölti a videót egy darabig, tehát Pufferel a szürke csík, majd egy idő múlva megáll, és ha odaér a Videó akkor ott megakad, és mindig bele kell pörgetnem hogy újra elinduljon. Ez már annyira idegesítő hogy nem igaz. Hét elején még nem voltak ilyen gondjaim, és mostanra kezdte ezt csinálni. Bár lehet hogy a Youtube is csinált valami Frissítést

-
törölt tag
Hogy lehet régi Chrome-ot leszedni, hogy ne a legújabbat használja? Mert minden bajom van a mostanival.
1. Youtube-nál időközönként megáll a videó, és nem tölti tovább a videót.
2. Most meg már be Crashel a Chrome, kiírja hogy "A manóba" és ennyi. Hiába nyitom meg újra, egyszerűen nem tudok vele csinálni semmit, csak akkor jön helyre ha újraindítom a gépet.
Nem értem, hogy egy atom stabil Chrome-ot, miért kellet elrontani ezzel az új frissítéssel.
-
törölt tag
A jó édes anyját a Chrome-nak, hogy a francnak kellet frissítenie, sehogy se jó a Youtube.
Berakok 1 órás mixet játék közbe, és fél percenként bele kell kattintanom a szaros videóba, hogy tovább játssza... Hát nálam a Chrome elásta magát, de ku..ra
-
törölt tag
Igazából mást nem nagyon használok, de most is egyszer ilyen kedve, egyszer meg olyan kedve van a Chrome-nak. 6 perces videót elindítok, 3 percig tökéletesen ment, utána megállt...
Internet sebességgel nincs gond, 1-2 napja szórakozik nálam a YT, előtte mindent 1080p-be néztem, vagy 720p, amit engedett max.Szerk: Feltettem a Beta-t, ugyanúgy egy kalap szar... Na jó én nem foglalkozok vele, mert már idegileg nagyon kiakasztott, nem bírom idegekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)