Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Elvileg belekerült: Link
Nálam még nem frissült, szintén Nexus 4.
-
Grande Ale
őstag
A mobilos verzióba nem most kellett volna bekerüljön az adat tömörítés funkció? Ma reggel frissült, de nincs benne...
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Tegnap frissített a böngésző a 32.0.1700.76 m verzióra. A ma reggeli indításnál ,mindent elfelejtett a böngésző, bővítmények,téma...... teljesen alapban töltött be.
Tegnap folyamatosan "normálisan " működött. Mitől van ez a hiba ?
-
Valed
tag
Mivel lehet külső flash player használta esetén blockolni a youtube videókban lévő reklámokat?
-
overland
aktív tag
van egy régi jó gmail címem, amit szeretnék megtartani, de nem tudom a jelszavát...
van egy másik email ahová át van irányítva és a leveleket megkapom...
hogy tudom a google-val legegyszerűbben elhitetni, h én én vagyok?
(a Jelszó-emlékeztető-vel nem sikerült többször megoldanom)
-
mexel
veterán
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki próbálta már chrome-hoz a lastpass-t offline módban? A lastpass pocket programra gondolok, ami a gépen tárolja (elvileg) a jelszavakat, nem online. Használja valaki?
-
laszlohu
addikt
Köszi mindenkinek.
-
yuri90
tag
Amióta nálam frissített a chrome, az oldalak betöltése egyes helyeken megáll és csak az oldal alapszíne töltődik be semmi más.Csak ha ráfrissítek akkor jön be az oldal.Ez mitől van?
-
overland
aktív tag
Sziasztok.
Win7-ről költöztem w8.1-re, a beléptem a szokásos gmail fiókba, eltűnt a könyvjelzőim több, mint fele!
Megtalálhatom a régi gép merevlemezén?
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus megnyitást? Pl szeretnék letölteni egy pdf-t és ahelyett, hogy letölti, megnyitja egy új ablakban.
-
-
spanyoll
addikt
Pofásra sikerült az új frissítés szerintem

-
w333
félisten
Nagyon jó lett az új chrome, kicsit gyorsabban tölti be a weboldalakat

Csak nálam lett a hsz. -nál a keret narancs helyett kék, és még egy két helyen ahol bélépek ?
-
laszlohu
addikt
Lehet, és valószínű egyedi eset nálam :
de kapásból letiltottam a 2D Canvas-t, így smooth lett a görgetés :URL - be :
chrome://flagsGyorsított 2D vászon letiltása
Engedélyezés -
HZoli87
veterán
Elrajtolt az új verzió: 32.0.1700.76
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Elsőre nem akart működni még újraindítás után sem. Aztán lefrissítettem a külső Flash plugint és elölről kezdtem. Én sem értem, hogy a Google miért erőszakolja rád a saját szarját, az otthoni gépemen nem szaggat, nincs gond a sebességével, csak épp a minőségével. Le kell tiltani és a böngésző automatikusan a külső pluginhoz fog nyúlni, az sem tökéletes, de a beépítettnél jobb.
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ahogy korábban is írtam, nem ez az első eset (valószínű nem is az utolsó). Nekem még december elején frissült fel a stabil verzió, anyáztam is rendesen a gép előtt. Azóta nincs fent a gépemen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nincs semmi gond, köszi, hogy leírtad a megoldást

Én is ilyesmit találtam az intereten megoldásnak hasonló problémára, csak az nem volt ennyire egyszerüen megfogalmazva
Ha tovább kínlódik a chrome én is felteszem a külsö flasht és azzal fogom használni.Nem értem egyébként a googlét, elég alapvető dolog a flash videó lejátszás, és jópár embernél akadozik, a kép pixeles. Van esetleg erről valakinek infója, miért szenvedünk ilyenektől még 2014-ben is?
-
-
laszlohu
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Melyik chrome verzió van nálad?
mert gondolom az új flash player, a 12 - es, gondolom a 32 - es chrome - hoz van optimalizálva.
A 12 - es pepperflash meg biztosan. -
laszlohu
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Semmi
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
Na a megoldás:
A chrome://plugins alatt két Flash Player plugin lesz látható amik gyakorlatilag párhuzamosan futnak. A Chrome beépített szarját kell letiltani. Se szaggatás, se fos pixeles videó.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Arlekim
üzenetére
Én is próbáltam kikapcsolni a hardveres gyorsítást, de akkor még jobban szaggatnak a videók. Érthetetlen, mert más böngésző ezt nem csinálja (IE, Firefox, Opera).
Azt az otthoni gépemen is felfedeztem, hogy a Chrome-ba épített Flash Player rosszabb minőségben jeleníti meg a videót, mint a Firefox. A laikus számára bizonyára alig tűnik fel a különbség, pedig a Chrome esetében a videók (főleg ha nem natív felbontásról van szó) egy kicsit pixelesebbek teljes képernyőn, mint Firefox esetén. Mivel videózással foglalkozom, ezért nekem eléggé kiveri a szemem. De a benti irodai gép esetén teljesen mindegy lenne, hogy az a napi néhány videó egy hajszálnyival rosszabb minőségű, csak ne szaggatna.
-
-
Muton
addikt
hi!
azt hol lehet beállítani, hogy ha letölt egy frissebb verziót, akkor a régit törölje le?mod: ja, meg a cache útvonalat?
-
makimano
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nem ez volt a probléma.
Egy Transformation Pack nevű windows felület átalakító program kuszálta össze a karaktereket bizonyos oldalakon. Viszont nem volt elég a programot eltávolítani, mert attól a karakterek nem javultak meg. Sajna maradt a teljes windows újratelepítése.
Így jártam. -
HZoli87
veterán
Monday, January 13, 2014
The Beta Channel has been updated to 32.0.1700.76 for Windows.alratar
31-es verzió a stabil ág.
-
fpeter07
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Most sem találja meg őket. Majd holnap szórakozok vele.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem pont hogy akkor jó, ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást.
A youtube nálam is csinálta, a flash playert kézzel telepítettem a legfrissebbet a chrome számára, az megoldotta. Egyébként nem minden videónál jelentkezik a gond, gondolom felbontástól függ.vagy bitrátától? -
sly160
csendes tag
Sziasztok. Van egy kis problémám. Véletlenül töröltem a a Chrome-bol a könyvjelzőimet. Sajna nem vettem azonnal észre, illetve más is használta a gépet, és most nem tudom visszahozni őket. Gondolom lefrissítette a fiókommal, a o darab könyvjelzőt és így nem tudom őket visszahozni. Sajna már a Windows is frissítette a chrome mappában található bookmark.bak fájlt, ezért ez sem járható út. Van valami mód rá, hogy visszaszerezzem őket, vagy ennyi volt?
Kösz a válaszokat.
Üdv. Sly -
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Az irodai gépemen végleg leváltottam az évek során magabiztosan lecsúszó fos Firefoxot. Viszont van egy gondom:
A Flash Player videók egyszerűen szaggatnak, mintha nem lenne hardveres gyorsítás. Firefox alatt soha egyetlen 1080p videó sem szaggatott, itt meg egyszerűen annyira nyöszörög, hogy nagyjából 2 fps sebességgel és brutálisan szaggató hanggal játssza le őket. És nem csak ez az egy gond van, hanem az is, hogy ha kiteszem teljes képernyőre, akkor két dolog történhet, ha nem 1080p a videó (mondjuk csak 720p vagy kisebb), akkor is tartja natív felbontást, tehát csak egy kisebb mezőben jelenik meg a bal felső sarokban a videó. A másik ami történhet, hogy kihúzza teljes képernyőre, de baromira pixeles a videó.
Nem tudok ezzel így mit kezdeni. Firefoxban egyáltalán nincs ez a gond, bár az mondjuk nem is beépített Flash Playert használ (talán ezért is omlik össze állandóan az a tetves Plugin Container).
Ötlet?
Szerk: A hardveres gyorsítás természetesen mindenhol be van kapcsolva.
-
xcds
őstag
Mostanában a yt-on mielőtt elindul a videó, kiírja egy pillanatra, hogy frissítsem a flash playert. Néha meg el sem indul a lejátszás emiatt. Én egy régebbi verziót használok, a chrome sajátja le van tiltva. Nem tetszik ez nekem.

-
HZoli87
veterán
-
olivera88
veterán
Mindenkinél lefrissült a Chrome már? Itt még mindig a 31 es verzió van..
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Felraktam a win 7 64 bitre a Chrome 64 bit es vertziót. Az a baj a forditás nem akar működni. Rányomok gondolkozik majd kiirja a forditás a szerver hibájából nem működik. A 32 bit essel pedig ment . Mi a baja?
üdv
-
fpeter07
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem tudom bekapcsolni a Chrome szinkronizálását. Minden megy, címtár, google könyvek stb. csak az nem, aminek kéne.
-
fpeter07
veterán
Tabletre hogy tudom átjuttatni a könyvjelzőimet? Anno sikerült szinkronizálni, de eltűntek. Még milyen módszert lehetne alkalmazni?
szerk: Most azt írja, hogy az android rendszer szinkronizálása letiltva.
-
rétisün
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
köszi!

-
rétisün
veterán
üdv,
az megoldható valahogy, hogy ugyanazt a chrome-ot (mert gondolom két, különböző mappába telepített chrome nem elég) ketten használjuk úgy, hogy mindenkinek külön legyenek a könyvjelzők, előzmények, stb, ne keveredjenek?
ha pl. külön google accounttal bejelentkezünk, akkor tudni fogja a chrome, hogy kihez mik tartoznak?
-
Arlekim
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
Azért köszönöm! Ez olyan laikus kérdésnek tűnhet, de bizonyos hardverkörnyezet okozza talán?
Úgy értem, mint pl: A Nokia N8 esetében a Skype csak akkor működik, ha az első indításnál a nokia evolve téma van beállítva, de később már ez nem számít. Ugyan a Nokia mérnökei sem értik, de így működik, úgy sejtem ilyesmi áll a háttérben
-
spammer
veterán
válasz
Arlekim
üzenetére
Pucold le teljesen, hogy nyoma se maradjon. Ha nem segít, akkor passz.
-
rothadt
aktív tag
üdv, érdeklődnék hogy mi a franc ez a beépülő frászkarika, tényleg nem szoktam bármit telepíteni, tehát nem tudom hogyan került nekem be ez a reklám szerű cucc:[link]
illetve hogyan takaríthatom el, mert nagyon idegesítő, hogy állandóan ott jelenik meg ahova esetleg kattintanék... KÖSZÖNÖM! -
aero.
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem arra gondolt szerintem, mert nekem is gyakran előfordul, hogy nem jön fel a tálca "sima" teljes képernyős módban. Olyankor kb. az ablakon dobnám ki.
-
Hi!
Valaki tudna 5letet adni, miért van , hogy használok 2 asztali gépet + 1 notit és azt vettem észre, ha elmentek a könyvjelzökbe egy oldalt, valamelyik gépen, akkor a többin nem látom a könyvjelzők között az oldalt. Ezt mostanában kezdte el profukálni nekem a chrom. Mintha nem szinkronizálná le a könyvjelzőimet

-
Aske
aktív tag
Sziasztok!
Mit szúrtam el, ha Google Chrome teljes méreten lefedi a Windows 7 tálcát?
szerk. Közben megjavult, de érdekes volt.
-
bandiie
aktív tag
a szinkronizáció pont ezt csinálja, ha bepipálod hogy mindent szinkronizáljon.
-
student
őstag
chromera létezik olyan progi vagy vmi, hogy nem csak a könyvelzőket menti el hanem az összes appot, extensiont, settingst tehát minden backupol amivel klónt csinálhatok?
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
A párom gépén akárhányszor rakom újra, vagy törlöm le, és telepítem, a chrome egy idegesítő bugot produkál.
Az első oldal "kifagy" nem lehet rajta kattintani, ha másik tabra nyomok, onnan visszakatintva továbbra is az előző tab képe látszik.
Miután bezárom az első tabot onnantól jó.
Verzió: 31.0.1650.63
Elvileg naprakész. -
napocska2
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Huh, megnyugtat a tudat, hogy annyira még nem rossz a memóriám... Örülök, hogy sikerült!

-
olivera88
veterán
Nálam még mindig nem frissült a Chrome.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Újabban észre vettem 1-2 hibát a chrome-ban, pl a telenor mytv-be ha bejelntkezek akkor nem látok semmit, vagy van 1 játék webáruház (kinguin) ahol van 1 csúszka amivel meglévő pontokat beállítva és felhasználva tudok kedvezményeket felhasználni. Itt hiába húzom a csúszkát nem változik semmi pedig frissít a rendszer. IE ezek a hibák nem jelentkeznek. Próbáltam hogy törlöm az adott oldalra szóló cookie-kat de nem segített. Mi lehet a gond?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Félig-meddig chrome kérdés: IE-be át tudom vinni a chrome dolgaimat (pl. mentett könyvjelzők, jelszavak)?

Vagy van esetleg valami beállítási opció, ahol a multitouch korrektül működik? -
napocska2
senior tag
válasz
dtraveller
üzenetére
Legalább a kockák elmúltak...

Sajnálom, hogy nem sikerült megoldani a problémádat. Én is a múlt héten kínlódtam ezzel és kerestem visszafelé, mert valamikor a nyáron már előjött ugyanez a hiba. De az is lehet, hogy rosszul emlékszem és nem pont ez volt a megoldás, csak ez maradt meg a nagy keresgélésben. Azt viszont most csekkoltam, hogy nálam most ki van kapcsolva az a bigyó, erre alapoztam a javaslatomat. -
xcds
őstag
válasz
dtraveller
üzenetére
"Jöhetne már a következő verzió."
Mindig ez van. abban is el lesz b@szva vmi.

-
dtraveller
csendes tag
Kipróbáltam, most nem kockásodik, hanem akad vagy csak simán fehér az egész oldal.

Jöhetne már a következő verzió -
napocska2
senior tag
válasz
dtraveller
üzenetére
Itt van a megoldás, legalábbis nálam elmúltak tőle a kockák.
-
S e t h
nagyúr
válasz
dtraveller
üzenetére
Egy ideje nálam is jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Óvodások homokozója
- Bittorrent topik
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

F11el lehet ki/be kapcsolni.