- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
Chrome-bol hova a fenebe tunt az "extensions" menupont? Azt hittem csak bug, de mar vagy 5 verzioval ezelott eltunt es nem tettek vissza. Mostantol kizarolag chrome://extensions-al lehet megnyitni?
-
Mukucs
senior tag
Szevasztok!
Valakinek valami tippje arra a jelenségre, hogy leteszem a Chromeot tálcára, s kikapcsol a Youtubeon a hang!? Plusz szaggat a Soundcloud is..
Hibaüzenetet is dobott ki, hangyás képpel..
Próbáltam a foxot, operát, edget is, azoknál semmiféle probléma...
Soha nem volt ilyen gondom eddig.
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy fakó lett a Chrome böngészőm.
Pontosabban az abban megnyitott bármilyen tartalom.
Azt vettem észre, hogy Driver frissítés után jelentkezett ez (legalább is mintha azóta lenne, Fury X-kareszem van).
Van valakinek valami ötlete, hogy ez miért van?
Agyszart kapok annyira idegesít.
Előre is köszi a segítséget!Üdv: Olaj
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Volna egy olyan gondom, hogy ha kapok email-ben pl egy 1 oldalas táblázatot, megnyitom majd a jobb felső sarokban lévő nyomtatási ikonra kattintok, megnyílik egy nyomtatási ablak, de már 2 oldalra akarja kinyomtatni. Ahogy látom fektetett A4 lapra nyomtatna, állóra nem lehet állítani, így meg ugye nem lehet kinyomtatni.
Ha társítom a doksit a Google Docs-al, rögtön látszik a fektetett nyomtatási mód, beállítom Állóra, rendben is lesz, de a nem lehet kinyomtatni csak .pdf-ben menteni, hiába adtam a nyomtatót a Google Cloud Print-hez oda meg csak a számítógépről tudok feltölteni. Az lenne a kérdésem hogy ez valóban ilyen elfuserált, vagy linux alatt nem működik, esetleg valami egyéb. Előre is köszönettel. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy néha random automatikusan elindul a Chrome és bead valami szir-szar orosz, vagy egyéb oldalt magától. Se az automatikusan induló dolgok között nem találtam meg, se a Chrome beállításainál és vírust/adwaret se jelez rá több program sem. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy miként lehet megszüntetni?
Sajnos elindítottam egy exét ami egy játék hibáját lett volna hivatott javítani, de felrakott minden szart nekem és a biztonsági sw-ek sem jelezték károsnak. Elvileg ezeket megszüntette több lefuttatott anti adware prg., de ez a hülyeség megmaradt. -
Zin
őstag
a kömyvjelzőket hogyan tudom kimenteni?Ujra kell raknom a win-t...Esetleg az előzményeket is lehet menteni majd vissza allitani ahogy eddig volt?
-
Remiel
őstag
sziasztok
eddig semmi gondom nem volt a google keresővel, ma leszedtem a vírusirtót (nem indult tőle a win egyszer csak) és azóta ha rákeresek valamire ez fogad:
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
erre is rákerestem, de évekkel ezelőtti kérdéseket találtam csak és az ottani probléma megoldást nem találom a chrome ban
-
SP4C3
veterán
válasz
cintula187 #26083 üzenetére
1.) A task managerben kellett volna lenyitni.
2.) OandO Defrag Agent - Töröld, tiltsd le a fenébe.
3.) Miért, abnormálisan melegszeneke a merevlemezek?
4.) Telefon csak aakor csatlakozik USB-n ha fent van. - Magyarán ez a jóféle szolgáltatás csak akkor fut, ha a telefont csatlakoztatod? Ha igen, akkor ok.
5.) Kinek mi a vírus, számomra az ilyen hulladék useless-semmirekellő felesleges háttérfolyamatok azok.6.) Amúgy szivesen!
-
cintula187
addikt
Google Chrome(10) - Nyisd le, hogy lásd mi az a 10 tab.
OandO Defrag Agent - Mi a fenének fut folyamatosan, a service nem kell.
PasszUgyanez a HD Sentinelnél
Fut mert méri nekem a hőmérsékletetHüvely Hülye SuitService - malware, minek?
Telefon csak aakor csatlakozik USB-n ha fent van.Widnwos Audio Device Graph Is... - Te jó ég, ez milyen vírus? :]
Amúgy köszi az infókat.
-
SP4C3
veterán
válasz
cintula187 #26081 üzenetére
Nem, nem normális, de ahogy elnézem vannak ott más gondok* is.
Az oldal elég trágya munka, üresjáratban 10%-ot eszik (köszönhetően a jóféle animációnak).Shift+esc
= Chrome task manager.*Gondok alatt itt értendő (nem a te hibád, hanem a fejlesztőké):
Google Chrome(10) - Nyisd le, hogy lásd mi az a 10 tab.
OandO Defrag Agent - Mi a fenének fut folyamatosan, a service nem kell.
Ugyanez a HD Sentinelnél
Hüvely Hülye SuitService - malware, minek?qBittorrent - Gondolom használod, az rendben van
Discord - Gondolom ezt is használod.Widnwos Audio Device Graph Is... - Te jó ég, ez milyen vírus? :]
-
wakond83
tag
-
zeon.hu
nagyúr
Az újabban mentett könyvjelzők vajon miért nem szinkronizálódnak a mobil verzióval?
Átnéztem minden mappát, de sehol nincsenek, amiket az elmúlt pár hétben tettem be asztalin. -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy - nem igazán eget rengető, de furcsa - dologról kérdeznék. Van az Új lap gomb, aminek hatására bejön a keresősáv és a 8 gyakran látogatott oldal indexképe. Egészen az utóbbi néhány hétig ezek az indexképek - változó gyakorisággal - frissültek a weboldal éppen aktuális kinézetére. Azóta viszont minden indexképen a több héttel ezelőtti állapotát látom az érintett weboldalnak, és úgy tűnik hogy nem is akar megváltozni.
Amúgy nálam ez a nyolc indexkép már több éve állandósult - szerencsére, mert pont ezekre van szükségem - azonban mostanában a legutolsó helyre már kétszer egy újabb (egyébként csak egyszer meglátogatott) weboldal képe került. Ezeket hiába töröltem ki az "X"-szel, nem jött elő a korábbi kép, csak egy üres hely.
Ez most valamilyen Google varázslat lehet?
-
Angel2014
addikt
Valami lehet ezzel a Chrommal....utána olvastam a firefoxnak van most a legjobb webgl támogatása...akár játék akár youtube kétszer lerakom menet közben és máris webgl hiba ...felraktam a firefoxot és hibátlanul megy, de edge alatt is jó.
És pont ma frissített fel....Verzió: 62.0.3202.89 (Hivatalos verzió) (64 bites)
-
kispx
addikt
válasz
GabN73 #26064 üzenetére
Az A gép vinyóján van a
c:\Users\<felhasználóné>\AppData\Local\Chrome
mappa. Ez a profil mappád elérési útvonala. Csinálj a Chrome-nak egy új parancsikon, és majd ezt tedd bele:chrome.exe --user-data-dir=A_gép_profilmappájának_helye
A jelszavakon kívül mindent tudsz majd használni.
-
GabN73
addikt
Sziasztok,
a kovetkező problémám van:
Van A-gép, ami félig meghalt, vinyó menthető minden adattal.
A gépen lévő Chrome előzmények, mentett oldalak, jelszavak fontosak.Hogy tudnám megoldani, hogy B géppel egy külső házat használva A gép vinyóján lévő Chrome dolgokat használjam, úgy hogy nem rontok bele B gépen lévő Chrome-ba?
/Tudom, bootoljam A vinyóját, és használjam azt, de ez nem opció most sajna/
-
Pipó
őstag
Ma más okból (a vaterával már hetek óta szívok) kikapcsoltam a hardveres gyorsítást és visszatértek a régi színeim (amit persze újra be kellett állítanom, mert addigra eltekergettem a hókulás miatt) Mikor utána visszakapcsoltam a hw gyorsítást, már így maradt megjavulva.
Ha valaki a vatera ügyben otthon van, írja már meg, mi a f@xért olyan csigalassú nálam és nem is jelenít meg tartalmakat, csak pörögnek ott a kerekek, már egyáltalán ha be tudok lépni:
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Mitől állt át a Chrome ilyenre? Nincsenek keresési eszközök, képkeresésnél pedig ilyen kicsiben adja be a képeket, ha rámegyek valamelyikre akkor nem nagyban nyitja meg, hanem beadja azt az oldalt ahol a képet találta. YouTube-nál pedig kiírja fent kék sávban hogy töltsem le a Chromeot. Egyik napról a másikra lett ilyen, nem frissítettem semmit, a gépre sem telepítettem semmit mostanában.
-
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mitől van az, hogy itthon az egyik laptopról, mikor fórumozgatok Chrome-ban, akkor hozzászólás küldéskor, mikor beküldöm azt az "OK" gombbal, akkor esetek nagyobb részében vár egy picit, majd képembe dob ilyen szöveget:
"Request Timeout
Server timeout waiting for the HTTP request from the client.
Apache Server at mobilarena.hu Port 443"
Visszalépek, ugyanúgy rámegyek az "OK"-ra és akkor meg már probléma nélkül megy.
Kitöröltem kompletten minden böngészési adatot is a böngészőben, de nem segített rajta.Szerk: Ennél a hozzászólásnál is ugyanez volt...
-
-
Angel2014
addikt
-
-
MadGame
senior tag
válasz
Pocak89 #26042 üzenetére
Igen, nálam is 71%-ra felugrik a memóriahasználat és csak a Chrome van megnyitva, 1 oldal. Szerintem a windows old mappa kavar be, mert mióta ráfrissítettem a Win-re, azóta kb. kaputt a gépem… Alig várom hogy a sima Enterprise-t feltolják ncore-ra és tisztán tudjam telepíteni. Se vírusirtó, magas memóriahasználat meg minden sz@rság előjött azóta…
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémába ütköztem, hogy valami vírus vagy ilyesmi támadta meg a böngészőmet, mert akárhány oldalt nyitok, mindíg egy adott oldalra ugrik a böngésző, ergo használhatatlan. csak inkognitó módban nem csinálja ezt. Próbáltam már 4x újratelepíteni, chrome nak a tisztítóprogijával kitisztítani, spam vírusírtót futtatni, de semmi eredmény. Mit tudok tenni még? win10 et futtató gépről van szó.
-
tomic
addikt
Böngészőben hogyan tudom kikapcsolni az Adblokker oldalt felugró kis ablakát? Sehol nem találom.
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok! Találkoztatok olyan problémával, hogy a chrome kb. megeszi az összes memóriát? Most vettem észre kb 2 napja amióta frissült a windows az újabb verzióra, hogy a chrome főleg facebooknál, de másik oldalon is észrevettem elkezdi pakolni a memóriát iszonyat módon. A böngésző szaggat. Van amikor olyan jól sikerül neki, hogy az oldal kiírja hogy elfogyott a memória. Az előbb 5,3 GB-t evett meg... Legfrissebb verzió van fenn, kipróbáltam bétát is de ugyan ez a hiba.
-
SP4C3
veterán
válasz
Angel2014 #26039 üzenetére
config az adatlapomon, és a leírásban szereplő.
Chrome: Version 61.0.3163.100 (Official Build) (64-bit)
chrome://gpu
Hardware-es gyorsítás pedig pl. ha YouTube-on videót nézel, akkor azt a gpu dekódolja ne a cpu. Miért? Mert sokkal gyorsabban és könnyebben azaz effektívebben dekódolja a videót, tehát hogy ne csak csücsüljön a vga, hanem segítse is a böngészést.
-
Angel2014
addikt
1 hetes lenovo legion i7 es gép nv 1050 el 8g ddr4 mamoryával ..lenovo gyári drivereivel sem megy a Chrom..sem azzal amit a win 10 felrak..és sem az nv letöltési oldaláról amit leszedek legfrissebbet..ha bekapcsolom ugyan ez a webGL hiba nálam is.
Neked milyen géped van? Mert arra gondolok , hogy a hardveres gyorsítás csak annak kell akinek régi vagy igényli a gépe nem? Nekem is kell a hardveres gyorsítás ezzel configgal?
-
törölt tag
válasz
martin1369 #26036 üzenetére
Na megoldódott.
Laptop, SSD van benne, a Cd meghajtó helyén a régi HDD.
Telepítés előtt kivettem a HDD-t ,és úgy telepítettem.
Majd visszaraktam, és minden szuperul működik. -
törölt tag
válasz
martin1369 #26031 üzenetére
Tanácstalan vagyok teljesen. Az itthoni gépemen is működik rendesen,meg a telefonon is. A másik gépen semmi. Ha beírom a jelszót,felajánlotta,hogy mentsem, elmentem,de semmmi. A következő bejelentkezésnél újra kéri. Csak azon a gépen. Mindenféle újratelepítések után is! Törni fog.... :-)
-
törölt tag
Sziasztok létezik a Chrome-hez olyan biztonságos add-on ami mutatja a letöltött weblap méretét, hány kép van rajta stb... (mint ami a vivaldiba alapból van) köszi
-
törölt tag
válasz
martin1369 #26029 üzenetére
Régen használtam az Operát. Most újra letöltöttem, szinkronizálta a jelszavakat stb. de mégsem működik.
A Mozillával ugyanez a helyzet. Újra raktam a Chrome-ot, de ott sem. A telefonon viszont igen.... -
törölt tag
válasz
martin1369 #26023 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálja. Be kell irogatni a jelszavakat, holott a fiókomban látom,hogy ott van elmentve mind.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Más is tapasztal egyes weboldalakon WebGL összeomlást?
Néha-néha facebooknál, vagy egyéb más oldalakon (razer oldala, fórum stb) a következőt kapom:
Próbáltam resetelni a Chrome-ot, Új Nvidia drivert föltenni, de még mindig fennál időnként a probléma.
Mitől lehet ez? más tapasztalt hasonlót? eddig nem csinálta, az elmúlt 2-3 nap óta csinálja csak ezt. -
Pipó
őstag
Mai nap felment a 62-es verzió, erre olyan okádék színeket csinált, hogy csuda. Egy órát állítgattam a monitort, majd az nv drájvert, mire eszembe jutott megnyitni egy másik böngészőt és így rájöttem, hogy a chrome hókult ki. Valaki találkozott ezzel a problémával?
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Közel 2 évig semmi bajom nem volt a Chrome-al.Nagyjából 1 hónapja azt vettem észre hogy a jelszavaimat elfelejtette(Fb,Gmail stb).Többszöri reinstall után sem jó.Valaki tudna rá valami megoldást mert a Firefox nem rossz de közel nem annyira felhasználóbarát mint a Chrome.
-
janos666
nagyúr
Most épp 8,6/16 a commit és 6.3/16 a ténylegesen használt / összes.
Előtte volt 8Gb pagefile, de most 0 (kipróbáltam, hátha valami hülye okból swap-ol feleslegesen, de most nincs neki hova...).Még egy utolsó próba lesz ha jövő héten gépet cserélek, akkor először felhízik majd a RAM 32Gb-ra, aztán lehet hogy rászánom magam egy Win10 és ezzel Chrome újratelepítésre is (nem szoktam rutinból, de alaplapcsere is lesz, amit nem mindig él túl a Windows, és átment már pár build upgrade-en ez a telepítés). Ha nem, akkor új böngészőt kell keresnem.
De szerintem ez a Chrome hibája, ami nemrég valamelyik update (automatikusan frissül a háttérben) óta lett ez ilyen (pontosabban már régebben kezdődött, csak egyre feltűnőbb, talán mert egyre agresszívebben csinálja, ritka véletlen helyett már rendszeresen).
-
janos666
nagyúr
Nem segített. A Windows pagefile-t is letiltottam, de rendszeresen lehalnak a háttérben lévő tab-ok, már akkor is, ha előtérben van a Chrome, csak másik fülön olvasgatok.
Ahol interaktív / realtime dolgok vannak, azok vagy kiszürkülnek (F5 újratöltés kell), vagy a szemem előtt "pótolják be gyorsan", ami addig történt, míg nem volt előtérben a tab.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #26010 üzenetére
Már az öszes beépülő, kiegészítőt, mindent töröltem. Semmi nem segít.
Most kipróbálom a Mozillát. Olyanom még sosem volt. -
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki segítene,akár "szájbarágósan is," ,hogy tudnám eltávolítani a Chromból a " Chromesearch.today" mint alapértelmezett keresőt?
Tegnap újraraktam már a Windows-t is, de ugyanúgy visszajött!
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest