Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Nagyon köszi, pont ilyesmire gondoltam!

-
Pubszon
veterán
Hali.
A lehető legegyszerűbb olyan kiegészítő kellene, amivel tudok váltani a tabok között az egérgörgő görgetésével.
Köszi. -
dabgergo
őstag
Hali!
Operáról váltanák Chrome-ra és lenne egy kérdésem:
Opera esetében nagyon megszoktam h új tab megnyitásakor ilyen négyzetekben megjelennek azok az oldak amiket beállítottam gyorsindítónak (testreszabható és tök sok beállítható, most pl. 7x7-et használok). Chrome esetében annyit láttam 8 db ilyen gyorsindító van csak és nem is testreszabhatók. Nincs erre vmi megoldás? -
randras
veterán
-
randras
veterán
Helló!
A Chrome valami sutyiban felpakolt frissítés óta a bővítményeimet ilyen módon elrejtette, és nem is tudom visszarakni, mit tegyek?

-
micafighter
nagyúr
A Google Docs-hoz is elérhetőek mostmár addon-ok a Chrome Store-ból: [link]
-
Dinter
addikt
Üdv.
Okos tesóm feltelepített egy reklámplugint a Chromeba, amit nem enged letörölni, mert "Vállalati házirend által telepítve" van. Hogy tudnám leszedni?
-
Ath-rak'llui
csendes tag
Még mindig érdekelne a dolog:
Legjobb magánélet védelmi kiegészítő?
1. Ghostery
2. Adblock (Magánélet védelmi szűrővel)
3. DoNotTrackMe
4. Disconnect
5. PrivDog -
w333
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Megpróbálom én is, remélem 1-2 nap után nekem is átfog váltani

Amúgy is idővel mindenkinek átvált majd az új felületre
-
Sziasztok!
1.) Tudtok olyan linuxos Króm másolatról, ami máshova rakja a profilt és a temp fájlokat, mint a Króm és a Krómium?
Kössz!
2.) Operáról akarok áttérni valami króm szerűségre, mert nem bízom abban, hogy a közeljövőben lesz rendes linuxos verzió, de mivel csak alap szinten használtam eddig krómot/krómiumot, nem tudom mire számítsak. Milyen problémák szoktak előfordulni pl. szinkronizálással, könyvjelzőkkel, tartalomszűrőkkel kapcsolatban? Mármint ha szoktak lenni ilyenek.
Kössz!
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Megoldva. Valamiért nem szinkronizált időt és dátumot. Frissítés után úgy működik ahogy kell.
-
albinolynx
senior tag
Friss win 8.1 x64 hun enterprise telepítés, chrome verzió: 33.0.1750.146 m. LAN kapcsolat (él az internet, más oldalakat betölt). Hibajelenség (pl. google.com, gmail.com lehívásakor):
"Nem lehet kapcsolódni az igazi accounts.google.com webhelyhez
Jelenleg valami zavarja a(z) accounts.google.com webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.
Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.
Ha most akarja felkeresni a(z) accounts.google.com webhelyet, akkor egy támadó esetleg hozzájuthat az Ön személyes adataihoz. Az Ön adatainak védelmében a Chrome addig nem tölti be az oldalt, amíg nem képes biztonságos kapcsolat létrehozására az igazi accounts.google.com webhellyel."Miért dobja ezt be?
Mi hiányzik a biztonságos kapcsolat létrehozásához?IE 11 alól is ezt adja a google.com-ra:
"A webhely biztonsági tanúsítványa hibás.
A webhelyhez tartozó tanúsítvány lejárt, vagy még nem érvényes.
A tanúsítvány hibája átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat.
Azt ajánljuk, hogy zárja be a weblapot, és ne használja tovább.
A weblap bezárásához kattintson ide.
Továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt)." -
beers
addikt
Sziasztok!
Az opera "fejlesztése" miatt próbálom magam a chrome-hoz szoktatni!
Lehetséges beállítani úgy, hogy a könyvjelzősávon szerelő linkekre kattintva bal egérgombbal megnyíljon és ez legyen előtérben?! -
tototos
addikt
Sziasztok!
Gép újratelepítés előtt csináltam Google Chrome Backup progival biztonsági mentést. Miután újratelepítettem a gépet és felraktam a chrome-t próbáltam visszaállítani de azt írja a progi, hogy nem található chrome telepítve. Nem tudom visszaállítani a gcb-ből a mentett adatokat. Van valakinek valamilyen tippje hogy lehetséges?
-
Pubszon
veterán
Hali.
A lehető legegyszerűbb olyan kiegészítő kellene, amivel tudok váltani a tabok között az egérgörgő görgetésével.
Köszi. -
olivera88
veterán
válasz
Ath-rak'llui
üzenetére
Comodo Dragon vagy Opera.
-
spiritex
veterán
Az mitől függ, hogy az egyik gépemen a chrome megjegyzi a G-Mail fiókom nevét és csak a jelszót kéri, a másikon viszont az azonosítót is ki kell választani a legördülő listából. Tehát az utóbbi is megjegyzi, de nem alapból beállítva a fiókomat.
-
Ath-rak'llui
csendes tag
válasz
Ath-rak'llui
üzenetére
Illetve melyik a legjobb Chromiumra épülő böngésző? (Chrome-ot nem szívesen használom)
-
Ath-rak'llui
csendes tag
Legjobb magánélet védelmi kiegészítő?
1. Ghostery
2. Adblock (Magánélet védelmi szűrővel)
3. DoNotTrackMe
4. Disconnect
5. PrivDog -
törölt tag
Ha ezt a 'Do Not Track' opciót bekapcsolom, akkor van kikapcsolva a "nyomkövetés"? Ez a mocsok Google olyan kétértelmű. Gyárilag ki van kapcsolva.
-
M3oH
addikt
válasz
üzenetére
Socialreviver elvileg tudja, de, hogy mennyire működik, arról gőzöm sincs.
-
törölt tag
Van olyan kiegészítő a Facebook-hoz, hogy ha elolvasok egy üzenetet, akkor ne mutassa a másiknak, hogy "Látta xy időben"?
-
default.
őstag
sziasztok!
a tálcán megjelenik néha egy értesítési ikon a chrome-hoz.
a tálca beállításaiban már átállítottam, hogy ne jelenítsen meg semmit a chrome-mal kapcsolatban, ennek ellenére néha mégis megjelenik.
ez mitől lehet ?köszi szépen
üdv -
zoltanz
nagyúr
Én x86 PC-n a legújabbat használom, igaz másodikszámú böngészőként (FF mellett)
Androidon ARM -en a beépített Chrome-ot 2.3.6-ot, valamint a 14.1-est, meg vagyok elégedve velük. -
-
HZoli87
veterán
Fent van a sima Adblock (2.6.23), most látom hogy van már újabb verziója (2.6.25). Miért nem frissíti a Chrome?
-
-
tonyrulez
őstag
Van arra valami megoldás hogy letöltés helyett egyszerűen csak meg lehessen nyitni egy fájlt? Vagyis egy klikkel mentse a temp-be, azonnal nyissa meg, és ne nekem kelljen még külön megnyitnom majd utána törölnöm. Eléggé bosszantó

-
Csöcs mindenkinek!
Valamiért úgy gondoltam kipróbálom a krómot. De belefutottam egy -számomra- igen bosszantó dologba. Létezik hogy a króm nem tudja megjegyezni hogy a helyesírás ellenőrzés oldalanként más legyen? Kicsit kényelmetlen ha három nyelv között kell álligatnom akár perceken belül is

MOD: bocsánatot kérek, elfelejtettem h winfos asztali kliens.
-
w333
félisten
Ha már ott tartunk hogy facebook ...
Nekem még most sem váltott át az új kinézetre !
-
olivera88
veterán
Másnál is megváltozott az értesítések facen? Kissé gagyi kinézete lett..
Nem így nézett ki.. A számra gondolok.Operában már régebben is ilyen volt. -
laszlohu
addikt
Végre úgy műkszik az Androidos verzió, amilyennek lennie kell :
A 34 - est várom a stabil ágra és minden szuper.
-
general
addikt
válasz
general
üzenetére
üdv!
erre valaki esetleg? megőrülök tőle, hogy megáll az élet, nem megy a videó, ha felbontást váltok. mitől lehet?
idegesítő dolgot csinál a chrome: ha elindítok egy youtube videót, az valamilyen egyszerűbb felbontásban indul el, pl 360p. én ezt mindig felpattintom 720p vagy 1080p-re, és nézem tovább. ( cpu és vga is erős, új gép). eddig nem is volt gond soha. azonban pár napja rendszer reinstall volt, win 7 egyébként, és most, ha feljebb veszem a felbontást, nem megy tovább a videó! lefagy. ha újratöltöm az oldalt elindul újra, vagy az újonnan beállított felbontással, vagy a régivel, mikor hogy.
teljesen friss minden, legújabb driverek, flashplayer, stb. engedélyezve van a Hardware acceleration.
szerintetek mi lehet a hiba? mit ellenőrizzek le, vagy valami hasonló? ilyet még nem csinált sosem a chrome. -
HZoli87
veterán
(32 bites OS esetén) Program Files \Google\Chrome\Application\
(64 bites OS esetén) Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\
-> értelemszerűen a régi verzió mappáit törlöd és pluszban az old_chrome.exe fájlt is.
Fent linkeltem egy kis fájlt, ami automatikusan elvégzi ezt.
-
spammer
veterán
válasz
Orionk
üzenetére
Ha jól tudom, ezen nem lehet változtatni, nem temp-be vagy cache-be rakja, mint ahogy asszem a Firefox.
Amikor letöltesz egy Word doksit (vagy bármilyen fájlt ugye), akkor alul a letöltési sávon a név mellett lesz egy kis nyíl, arra nyomj rá és ott meg lehet adni, hogy mindig nyissa meg automatikusan. Lásd: [link] Persze ettől még ugyanúgy letölti az alapértelmezett letöltési könyvtárba, csak automatikusan meg is nyitja.
-
Orionk
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Köszi a választ, de bocsi, mert rosszul fejeztem ki magam.
Nem azt akarom, hogy a böngésző nyissa meg a word-et. Azt szeretném, ahogyan a Mozilla Firefox-om is működik, hogy ha rákattintok egy word fájlra, akkor a felugró ablak ne azt kínálja fel, hogy hova mentsem, hanem azt, hogy a gépemre telepített Microsoft Word-el nyissa meg, anélkül, hogy lementené.
köszi
-
spammer
veterán
válasz
Orionk
üzenetére
Pdf-et alapból kezel, ha nincs kikapcsolva a pdf plugin (chrome://plugins)
Word doksikat alapból sehogy, talán Google Docs-os okossággal lehet valahogy, de a böngésző önmagában nem tudja megnyitni őket.
(#17219) yuri90: rossz helyről linkelték a favicont, lett már jelezve nekik, de azóta se csinálták meg ezt a kb. fél perces műveletet. *sóhaj*
-
yuri90
tag
A sorozatjunkie könyvjelzőjénél csak nekem nem jeleníti meg az ikonját?
-
RawrRr
tag
Hogyan tudom importálni az Opera 20-ban tárolt jelszavaimat a Chroma (Iron)-ba ?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet a Chrome-ban beállítani, hogy ha rákattintok egy fájlra egy weblapon, pl. egy pdf-re, vagy word-re, akkor ne akarja a felugró ablakban lementeni a fájlt, hanem nyissa meg a böngészőn belül, hogy belenézhessek ?
köszi
-
default.
őstag
sziasztok!
hogyan tudom törölni egy adott weblapon megjegyzett felhasználó nevemet ?
köszi !
-
w333
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Manuálisan a legegyszerűbb törölni :
Program files / Google / Chrome / Applications / és ott a verziószám mappa !Mindegyik furcsa nevű mappában Link egy verzió van !
Pl. ebben sorrendben (fentről > lefelé) :
6.3_0 / 4.2.6_0 / 0.0.0. 20_0 / 2.5.6_0 / 1.0_0 / 2.6.25_0 / 4.4.0_0 / 0.0.6.1_0 / 7_1
-
HZoli87
veterán
Köszi. Közben találtam egy programot is rá (nem kell telepíteni), ami törli a régi verzió mappáját és a hozzátartozó old_chrome.exe fájlt. Kipróbáltam, jól működik. Bár lehet ezután én is manuálisan fogom végrehajtani.
Még egy valamit megnézhetnél nekem, hogy a kiegészítők régi verzióit törli-e automatikusan vagy azt is manuálisan kell. Itt az elérési útvonal:
Users\<felhasználó>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions
Majd itt megnézed a furcsa nevű mappákat, hogy hány verziót tartalmaznak.
-
HZoli87
veterán
Visszaolvastam, de nem találtam megoldást rá. Hogyan érdemes frissítés után a régi verziót törölni a gépről?
Még erre is várom a választ: lehet-e külső program nélkül RAM-ba átirányítani a cachet?
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Cache-t lehet külső program nélkül a RAM-ba átirányítani?
-
maestro87
őstag
Hali!
Nektek is szokott olyat csinálni a chrome, hogy görgetésnél fogja magát és állít a zoom-on? Mert nekem igen és baromi idegesítő. Tudtok erre valami gyógyírt? Billentyűkombinációkat esetleg át lehet állítani valahol?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora