Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Chromeot használok immár 4 éve, de most komoly problémáim vannak. Egyrészt a yt adblocker ha reklámot talál akkor nem játssza le a vidit, újra be kell tölteni. A másik bajom, hogy napi egyszer, kb 10 óránként leáll, de semmi hibaüzi vagy bármi, ha újraindítom akkor sem kínálja fel, hogy visszaállítsa az oldalakat, és olyan gyorsan áll le mintha én zártam volna be...
tapasztalt mostanában vki hasonlókat, esetleg van vkinek megoldása vmelyik problémára? Tudom, ne használjak yt adblockert, de akkor inkább újra betöltöm az oldalt
Vagy direkt csinálja ezt, mivel a yt a googlehöz tartozik, gondolom bevétel kiesés lehet nekik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy direkt csinálja ezt, mivel a yt a googlehöz tartozik, gondolom bevétel kiesés lehet nekik ez.