Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sti10p

    senior tag

    No, bementem ma a boltba hogy megvegyem a Cort Earth Grand-ot, de ezt nem tudtak volna csak rendelésre és jött az, hogy miért Cort miért nem inkább a Fender, mutattak is C60 CE-t, meg sima C60-ast, hogy ez mennyivel jobb mint a Cort, meg milyen szép hangja van és sokkal jobban járok vele, meg hogy ez később is jó áron el lehet adni, mert ugye Fender, meg hogy honnan jött az hogy épp Cort, meg miért éppen Cort, amikor itt a Fender.
    A fura az a dologban, hogy kérdeztem többször is, hogy a Fender C60-as (amit konkrétan muatott) az tömör fedlapos-e, erre mindíg azt válaszolták, hogy igen, ez egy picit gyanús volt, mivel már nézegettem Fendereket 50e-körül a neten és egy sem volt tömör fedlapos. Erre miután hazajöttem ráguglizok és láss csodát, tényleg nem az!
    Ezek után ténlyeg nem tudom mit gondoljak, az eladók szavahihetőségéről, vagy hozzáértéséről, mert ugye a boltban nagyon meggyőzőek voltak és ha nem lettem volna észnél kishílyán eladják nekem azt a Fender-t, mert ugye annak hű de szép hagja van, stb., több mint fura és eléggé :F -vagyok most.

    Persze az is lehet, hogy tényleg jót akarnak, mert szerintük meg a Fender annyival jobb (abba a vitába, hogy miért akarok Cort-ot nem mentünk bele, de annyit mondtak, hogy nem akarnak nekem se sz@@-t eladni).

    Ja és amit először muatattak a C60CE ráadásul electro-akusztikus és így, elektronikával eggyütt van olyan árban mint a Cort sima akusztikus (egy szóval nem mondtam nekik, hogy elektro-akusztikust akarok), a sima C60 20e-el olcsóbb, így én is tűnődök, hogy
    egy jóval kevésbé neves gyártó gitárja mint a Cort-é miért kerül annyival drágábba, ha a Fender meg egy árkategóriával lentebb is jobb nála (legalábbis ahogy ők ezt beállították).

    Szivesen lennék én is Fender tulaj, ha nem tudnám, hogy ebben az ár kategóriában mire kell figyelni, de most még van egy napom amíg gondolkozok egy picit mert ez elég mellbevágó volt, nem nagyon tudom hova tenni ezt az eseményt...

    [ Szerkesztve ]

    XY

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés