Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssppiikkee

tag

Szevasztok mesterek :)
    1 kérdésem lenne.

Adott egy HD4850 és mellé 9600GT-t akarok physx-ezni

probléma:
    2 monitor van, mind2 kártyában külön moncsi, ati a felső elsődleges PCIex-ben van az nvidia az alsóban. próbáltam régebbi, és ujjabb driverral is az nvidiát, de a 2-t egyszerre nem tudom müködésre birni hogy az NV fizikázzon...
    ha letiltom az atit, akkor az nv control panelban megjelenik a physx, be is kapcsolom hogy csak a 9600GT számolja, alkalmazom, kipróbálom fluid mark-al, tökéletes... visszaváltok 2 monitoros módra, most az ati-s monitoron próbálom a fluid mark-ot, még mindig jó, következőben lekapcsolom az nvidiás monitort (tehát ne terjessze ki az asztalt az nvidiára) elindítom a fluid-ot, még mindig működik, örül...nék de...
    ha elindítok egy physx-es játékot akkor már nem megy a 9600gt, pl mirrors edge, üldöznek a rendőrök, kitörik az üveg, apró szilánkok hullanak, és vele együtt az FPS is lecsökken 6-3 -ra... tehát nem számol az nvidia, de előtte még a fluiddal müködött...
    am ha beállitok mindent ugy hogy a fluiddal megy a fizika, és restartolom a gépet, akkor megint nem jó...

És most vagyok tanácstalan, hogy hogy tudom müködésre birni őket...
    próbáltam 3 driverral, egy physx patch-el, de nem jutottam előbbre...
    Win 7-et használok. PLS help :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés