- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Na azért a "bőven elég" azzal vitatkoznék. Volt szerencsém gtx280-hoz, a jelenlegi konfigomban (előző kártyám volt) és nagyon nem voltam megelégedve vele, pedig én is csak 1280-ban játszok.
Már akkor is erről vitatkoztam azokkal, akik állítják, h 1280-ban MINDENT visz röhögve.
Aha, én kicsit másképp tapasztaltam, még szaros 60 fps sem volt meg némely esetekben, pedig egy akkoriban csúcs vga-tól elvárnám, h ugyan hozzon már 60 fps-t a 2009-es játékokban 1280-ban.
Batman is leesett 30 fps-re mikor intenzíven fizikázott a kártya közben, de ott azért megvolt a 60 fps, csak nem volt stabil, microstuttering-ek voltak dögivel.
5870 sem viszi a 2010-es játékokat 60 fps-el (viszont a 2009-eseket viszi olyan szinten, amit a gtx280-tól vártam volna el.
), az már kivételes esetnek mondható, mikor a vsync miatt unatkozik a kártya. És vga limitekről beszélünk, mert 99%-ban terhelve van általában (figyelem és elégedettlenkedek
)MÁS: az utóbbi pár napban volt nálam egy 96gt és physx-eztem vele. Viszont felfigyeltem pár furcsaságra. Egyedül a szintetikus tesztek /fluidmark/ hajtották ki a kártyát ~82%-ra - sejtésem szerint physx-es felhasználásnál 4/5-ös terhelés a maximum. Viszont a physx játékok csak olyan 50%-ra dolgoztatták, ideértve minden physx játékot. Pl crazymachines 2-ben mikor felhalmozódik a víz a pályán és a physx kártya a szűk keresztmetszet, akkor is csak 50%-os terheltsége van.
De Batman alatt se láttam még 50%-nál nagyobb terheltséget.
Ez mitől lehet?Rakjak alá gtx280-at fizikára, annak az 50%-ával már megyek vmire?!?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), az már kivételes esetnek mondható, mikor a vsync miatt unatkozik a kártya. És vga limitekről beszélünk, mert 99%-ban terhelve van általában (figyelem és elégedettlenkedek
)
De Batman alatt se láttam még 50%-nál nagyobb terheltséget.