Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Azt hiszem feleződik a sávszél, de ez messze nem olyan probléma, mint mikor CF-ben megy két izmosabb kártya.
Ki kell próbálni, de max 10, gyakorlatban inkább pár százalékos csökkenést saccolnék a mai VGA-kkal és játékokkal emiatt.
És nyilván Physx-es játékokban jobb lenne az összekép, mint Physx gyorsító nélkül.Én úgy csináltam a 8800GTS-el, hogy nem csavaroztam be, és mikor nem kellett, akkor nemes egyszerűséggel kirántottam a slotból, és visszatoltam, mikor kellett. (Én csak úgy lazán hotplug, de ha akarod, kikapcsolhatod addig a gépet
).
(De csak azért, hogy ne menjen feleslegesen, átpasztázva és finomhangolt ventivezérléssel épp csak körbefordult, néha meg is állt a venti idleben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).