Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GEPESZ66

veterán

A segítségetekre lenne szükségem. A Medal of Honor Airborne telepítése közben merült fel a következő probléma.Feltelepítettem a WIN7-et, majd a NVIDIA 195.62 driver-ét.A Pogramok Telepítése/Törlése-nél megjelen a NVIDIA PhysX is.Az NVIDIA control panelben engedélyezve van.
    A vezérlőpultban is megjelent az NVIDIA PhysX ikonja, ha rákattintok, akkor viszont azt az információt kapom, hogy az NVCpIUI.exe nem található.Ezt az üzenetet kapjátok-e ti is, így természetes?
    A másik kérdésem a következő.Amikor telepítem a játékot, akkor az AGEIA PhysX-et akarja telepíteni, de nem történik semmi,nem fut tovább a telepítő, nem kapok semmi üzenetet.A játék fórumán olvastam, hogy az lenne a megoldás, hogy el kell távolítani az NVIDIA PhysX-et, s hagyni kell az AGEIA PhysX-et felrakni.Elszabad-e távolítani az NVIDIA PhsyX-et,s ha igen, akkor mi a módja?Ha feltelepítem az AGEIA PhysX-et, akkor utánna újrarakjam-e az NVIDIA-t?Bár azt olvastam, hogx más játékoknál is akadályba ütközök, ha az NVIDIA-telepítve van, s az AGEIA-t akarja telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák