- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
"az Evga meg nem helyezett el ilyen port-ot az alaplapon így kellett egy Hk is, aztán szépen be gyűltem."
Sajnálom, hogy átbasztak. Egyrészt valószínűleg ott vannak a megfelelő tüskék az alaplapon, esetleg csak nincs köré téve műanyagkeret, ami a CD féle csatlakozót fogadja, de be lehetne kötni. Ha ilyen még sincs, akkor pedig az alaplapi hangkártya hátlapi jackdugóiba is be lehet kötni (házon kívül megy a kábel, de útban van? (ha mégis, akkor ragaszd szorosan a ház lemezéhez, és nem lóg...)
Szóval emiatt csak akkor kellett külön hangkártyát venni, ha a tanáccsal szolgáló fél el akart neked adni egy hangkártyát (vagy nem rendelkezett elegendő tudással ahhoz, hogy ilyen kérdésben tanácsot adjon).
Persze akár egy olcsó, 5-6k-s hangkártya is mérföldekkel jobban szól, mint egy alaplapi kodek, szóval nem azt mondom, hogy nem jártál jól, ha vettél külön hangkártyát, csak azt tudom, hogy a kimondottan csak a TV tuner bekötése miatt felesleges volt.Mit spórolsz meg, ha nincs csati? Ha van csati, mert többet eszik 75W-tól, már sok? (úgy értem, lehet, hogy egy kártya alig eszik többet, mégis több csati van rajta, mert épp átlépi a szabványban rögzített értéket...)
Ha ne fér be, akkor 1 slotos kártya, 9600GT, vagy 8800GT, esetleg 9800GT (amelyiket a leg kedvezőbb áron tudod beszerzni, és persze attól függően, mennyi tartalékot akarsz benne tudni a physx kártyádban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest