Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
válasz
janos666
üzenetére
Milyen érdekes,nekem is a halott csávó után szaggtott be a fizika még föl nem raktam a 181.22-est. Ezért az összes mirror's edges tesztemet ott szoktam elkezdeni hogy kijövök a rendőrcsajtól és odáig tolom még a helikoptertől menekülve rá nem ugrok egy iylen kék ponyvás dobozra... itt szoktam elérni minimum 41 fps-t. Lehet nem tetszik neki az hogy így oda vissza hekkelsz a radeonnal és még az nvidia drivert is buhinálod,mert ha az én 9500-öm elbírja akkor a te 8600-odnak is el kéne. Ha pesti vagy akkor hozd át,kipróbáljuk..

Szerk.: az Infernal azt mondod "nem jó"?,kár pedig egyszer ki akartam próbálni ,mert trailerje számomra nagyon vonzó volt! Bár ha halhatatlan vagy,az sok játékban rossz pl. crysis (ott még az ellenfeleidbe is bele kell nyomni egy tárat...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)