Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nah kipróbáltam a Terminator Salvation játékot GeForce és Radeon rendszeren. Igazából nem láttam különbséget a fizikában, gyakorlatilag ugyanaz a látvány. Ez kissé furcsának tűnt, de a harmadik fejezetig elvittem mindkét rendszerrel, nem tudom, hogy változik-e ez a jövőben, de nem vagyok meggyőződve róla. A két rendszer most hasonlóan van összerakva ahogy az adatlapomban, de a Radeonos gépben most csak egy Radeon van (a másik holnap jön vissza - remélem). A sebesség az kb. 40-50 FPS a Radeonon, és 55-70 FPS a GeForce-on - ugyanaz a beállítás 1024x768.
... ezek alapján a Terminátor GeForce PhysX-et használ, de gyakorlatilag nincs plusz effekt, csak az eredeti eljárásokat számolja GPU-n, míg GF kari nélkül a fizika a CPU-val lesz számolva. Persze ez csak elméletben, még megkérdezem róla az NVIDIA-t.
Hátha valamit elkúrtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Parfüm topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- E-roller topik
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hátha valamit elkúrtam.