- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
janos666
üzenetére
Ismerős szitu, 10k-ért vettem anno 8600GT fizikázásra aztán ugyan annyiért el is adtam, mert már elég erős vga-m volt ahhoz, hogy nem kellett társkártya a Warmongerhez PhysX mellett.
Elég lesz szvsz, egyrészt a DDR2-es 8600GT elég gatya a GDDR3-as erősebb vagy 30%-al. A másik, hogy egy PhysX játékban kb tized annyi fizikai számítást igényel, mint egy direkt erre kihegyezett tech demó. Másrészt egy nem integrált 86GT jobban is húzható, mert sokkal könnyebben hűvösen tartható. Nyilván akkor tudnánk biztosat, ha ki tudnál próbálni egy GDDR3-as 86GT-t. Nincs vmi havernak?
Házi teszt...
(Pont haverral merült fel bennünk hogy készítünk egy brutál tesztet 9800GX2-je mellé betennénk a GTX260-amat fizikázni...
)Zotya984: Crysis nem használ PhysX-et. Mirrors Edge pl igen, Warmonger, UT3-ban van 2 pálya, Sacred 2-höz is van PhysX mod. Ezek a legismertebbek eddig.
8600GT elég lenne sztem neked fizikázásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)