Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
hozászolás. Csak a mondat vége lemaradt.
Elméletileg így rendeltem Nov 12-én EU priority line, de jobban megnézve a számlán már EU Registered van. És még mindig nincs nállam. Ami bosszant EU priority line szerepelt a termék mellet. Lehet az zavart be, rendeltem mellé még pár aproságot. -
-
tomio
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ez gyors volt!
Köszönöm!
Még nem vágtam bele. Kinéztem, de még nem kezdtem bele regisztrációba és vásárlásba. Még.
Szállításnál megadható más cím mint a számlázási cím? Munkahelyi cím, ha már ott vagyok napközben. Vagy hogy megy ez a külföldről rendelés? Mert van itt Magyar posta, TNT, DHL is felsorolva...
Valamint:
Registered Air Mail 15-25 business days $1.31
Priority Line 15-25 business days $2.00
A különbség kemény 0,7dollár, azaz 212Ft; a várható érkezési időintervallum azonos. Vagy a prio a 15 naphoz húz? A reg meg a 25 naphoz? -
prsq
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
A várható feladás dátuma a legtöbb esetben totális kamu.
(Vettem én már úgy valamit, hogy másnap szállítják, aztán két hónap után refund volt.)A feladási időpont meg szépen folyamatosan 'csúszik'.
Én azt javaslom, hogy a vásárlás után egy-két héttel nyiss ticketet, kérdezz rá ártatlanul hogy mi van már, csinálj screenshot-ot az aktuális kamu szállítási időpontról, majd annak eltelte után reklamálj újra, jóval határozottabban.
Mellé fognak beszélni, ígérgetni fognak, ne hagyd magad.
-
peestike
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Időbevándorlókat most néztük meg mecool m8s pro l-en. Android alatt play-ből telepítve ment az hbo go, bár csak wifin bejelentkezve. Kábellel azt írta, hogy nincs net... Coreelec alatt hbo go eu megy szépen, hbo go hu hibát írt. Ráadásul az hbo go eu alatt felbontás is választható.
-
azbest
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Mondjuk, biztosan hivatalos androidtv rendszerű boxból tudtommal csak a mibox S és nvidia shield tv létezik elérhető formában. Van még pár aminél kétes, hogy valóban licenszelték-e a google-től vagy csak felhekkeltek valahonnan certeket. A mecool úgy emlékszem nem rendelkezik netflix certtel, így nem megy rajta a netflix tévés alkalmazás. Mibox S-et pedig itthon is lehet kapni több helyen kedvező áron, akár a hivatalos xiaomi.hu vagy a pesti hivatalos üzletükben, akár 220volt-ban vagy edigitalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi