- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
kulcsipeti #26659 üzenetére
Itt már "leírtam" korábban.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
kulcsipeti #26655 üzenetére
Sajnos ennél a belga postás küldésnél ez az utolsó bejegyzés, amit kaphatsz, ez után max csak a postaládába kapod az értesítőt, nem regisztrált levélküldeményről, de a nyomkövetés már nem frissül tovább
Nekem "csak" dec 20-as ilyen csomagom van 3 darab, amikre dec vége óta azt írja, hogy az elkövetkező napokban szállítja a postai szolgáltatóm ... közben meg van 2 másik belga postás csomag, amit sokkal később rendeltem és már át is vettem, de ott is csak az volt az utolsó tracking infó, amit te is beküldtél, mivel nem regisztrált csomag, így az országba beérkezve sajnos "nyoma vész" még az sem látszik, hogy átvettem a postán vagy sem!
A tiedre már mindenképpen érdemes ticketet nyitni, mert "nem mai darab"
!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
posta nem tud mondani semmit róla, de szvsz: mo.-on tűnt el!
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Belga posta félig regisztrált, belgiumig él a nyomkövetés. (elméletileg). Nyiss ticketet, hogy nem jött meg.
-
spileraaa
senior tag
Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp - WHITE [link]
ez nagyon tetszik de az viszont nem hogy nincs hozza töltő
aki rendelt ilyet hogy oldja meg a töltést?
tudtok ajánlani hozza töltőt?ui. most latom a leírásban hogy kellet volna kapjak hozza usb kábelt is na az nem volt benne a csomagolásban
hol tudok emiatt reklamálni náluk?valaki segítene privát üzenetben? nem megy valami jól az angol
-
Tommmysun
aktív tag
Bár gondolom, azokat nem nyugtatja, akiknek még mindig novemberi csomagjaik vannak beragadva, de az én mostani EU expressem története röviden:
Megrendelés: dec 30.
Megérkezés: jan. 22.Közte két nap ünneppel, szerintem egész korrekt, igaz közben két filléres tracking nélküli csomagom is megjött (mindegyik 10 napot futott
). Nekem amúgy a nyomkövetés nem hozott sosem prágai irányt, pedig naponta figyeltem. A doboz sem volt agyonragasztgatva mindenféle Amazonos, stb. matricával (csak egy lítium aksis figyelmeztetés volt rajta, amit nem is értek), viszont egy helyen fel volt szakítva a doboz, amit utólag visszaragasztottak. Elég egyértelműen valaki nagyon kíváncsi volt mi van a csomagban.
A DPD UK amúgy most is Siófokot regisztrált Szfvár helyett, de a Magyar DPD-n látszik a helyes cím!
A termék egyébként egy Mi Air Purifier 2 volt. Rövid tapasztalat, ha valaki ilyet szeretne: Alapjáraton viszonylag halk, de amint beindul (mert pl. használom a sütőt, vagy manuálisan bekapcsolom a "Favorite" módot) eléggé hangos lesz és elég komoly légmozgást csinál, ami miatt annyira nem jó vele egy légtérben lenni és mondjuk TV-t nézni. Méretét tekintve - bár le is van írva - élőben mégis elsőre kicsit meglepően nagy.
-
XenHai
senior tag
November 21 dpd eu csomag. Ticetre ez jött válasznak.
Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery. However, we are pleased to inform you that the package is now in your local country and will be delivered to you soon.
By way of apology kindly accept a refund of 25 USD to your original payment account.
For PayPal refunds, kindly allow up to 48 hours for the transaction to process and appear in your account.
For credit card refunds, please allow between 7-14 business days for the transaction to process.
You may continue to wait for your package, it will be with you shortly.
We sincerely appreciate your patience and kind support.
Szerintetek elképzelhető ,hogy igazat mond ? Lehet ,hogy simán adták fel és nem dpd vel ?
Üdv XenHai
-
bl4ze
veterán
Xiaomi akciós powerbank rendelésem, nem tudom ez a tróger MP mit csinál....
2018.01.20. | 13:00NLRTMC(Netherlands ( Célországba elküldve / Item sent abroad
Miközben PostNL szerint 2 napja itt van már :
21.01.2018 10:30 PostNL Import (Item arrived at country of destination) HUNGARYLitokaali akku töltő is megérkezett ma, erre is kíváncsi leszek mikor óhajtja az MP feldolgozni :
22.01.2018 13:00 Magyar Posta Send item abroad (Export) Netherlands ( (NLAMSE)
23.01.2018 08:14 PostNL Import (Item arrived at country of destination) HUNGARY -
vandor01
senior tag
Jelentem a vonatos megrendelesek gyorsabba valtak!
Dec 21 en rendeltem ma kaptam kezbe!
RX801985816CN
Ha ez igy stabilan szamithato? akkor egesz jo lehet!Igaz Ali-rol Jan 12 rendelt is ma jott meg repcsivel
RY759600499CN -
Pew
tag
Sziasztok!
Megnéztem az összefoglalót, de a raktár kódokról nem volt benne információ. Melyik az EU raktár? Ahogy láttam az oldalon a G W kodúak, a többi nem hiszem. Eddig csak telefonról néztem ott semmi se utal rá hogy melyik melyik lenne. Ha pedig az akkor azok a számok mik mögötte? Melyikről érdemes rendelni(ha van több is)?
Köszi
-
amadeus11
senior tag
válasz
atee_13 #26627 üzenetére
A 11.11-es akciós Le S3 X626 az év üzlete volt. 23 ezerért az a telefon ajándék ( 30-ért, ha most megkapod az se pénz érte)! 60-at is megérne. Igaz vannak hátrányok: android 6, B20 hiánya, romolni kell (így 95% magyar felület). Viszont erős hardver, prémium külső és összeszerelés, jó kamera.
-
bazsimano
őstag
válasz
b4lukapitany #26639 üzenetére
Ne engedjed ennyibe, szerintem menj tovabb! nem fogadod el es kesz. max ha meg rendelnel toluk, akkor mondjad meg nekik, hogy az egeszet kered es walletra.
(#26643) stigma egyertelmu, hoyg a GW4bol.olcsobb es meguszod az afat.
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Lenovo P8 (Tab 3 plus 8-at) néztem Gearbesten: => Link
4 lehetőségem van rendelni:
China - 130 euro => Ide jö nmég ÁFA
Pontosna honnan jön? Van Áfa hozzájuk?
G-W-4 - 126 euro
G-W-16 - 152 euro
G-W-5 - 150 euroEzt találtam egy régi hszbne:
Honnan érdemes rendelni?
Gearbest EU:
G-W-2 Warehouse Shipping method: Royal Mail Registered (Egyesült Királyság)
G-W-3 Warehouse Shipping method: UPSDXYKD (Egyesült Királyság)
G-W-4 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-5 Warehouse Shipping method: DEDHLEU1 (Csehország/Németország)
G-W-6 Warehouse Shipping method: FR-Oversea (Franciaország)
G-W-7 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Spanyolország)
G-W-10 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-13 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Portugália)
G-W-15 Warehouse Shipping method: Stopped
G-W-16 Warehouse Shipping method: ES-GLS-Oversea (Spanyolország) -
kóóó
aktív tag
Tegnap en is irtam nekik, hogy nov 23.an leadott rendelesem nem mozdul, kerem vissza a penzem, volt ra biztositasom is.
Ezt irtak:We are sorry to hear you haven't received the items yet.
With international surface mail the delivery is slower than expidited shipping(ie DHL).
There are some external factors which may cause some delay on delivery time,such as remote locations, peak shopping and shipping periods, Holidays and Festivals, weather, customs clearance.
In order to resolve it, please kindly confirm the following points:
1)Please contact your local shipping company in charge of your area, stating your name and address. In some cases, Post office may require customers to collect parcels over there. Kindly let us know the results.
2)We shipped on date Nov 28. Therefore your delivery deadline will expire on Date Jan 27.
Once we receive all details above, we will offer you the right resolution for your case on this date.Please note this timeframe is only decided by the carrier to consider the item lost. Some other providers would even use a 60 day deadline after shipment. As a proof of goodwill, we commit to help our customer the best we can, by resolving delivery issues as early as possible.
Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfaction.
Thank you for your patience and collaboration.
-
retesz147
addikt
Türelmetleneknek üzenem:
Nurnberg, DE
2018/01/22 17:19
Departure Scan2018/01/22 12:31
Arrival ScanLoebichau, DE
2018/01/20 07:31
Departure Scan2018/01/20 00:01
Arrival ScanDahlwitz-Hoppegarten, DE
2018/01/19 20:05
Departure Scan
DE2017/11/28 02:36
Order Processed: Ready for UPSNa ehhez mit szóltok? Nem reklamáltam, csak vártam türelmesen, megmozdult, mostmár szerintem megjön😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest