- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Hát abban biztos vagyok, hogy némi vitatkozás vár rád, esetleg PP-s vita is és valószínűleg a szállítási költségeket levonják, de nyilván visszakapod a pénzed. (PP-n mivel bizonyítanád, hogy visszament? Erről a vám/posta írt valami hivatalosat? PP-n kérni szokták a tn-t, a visszaküldési átvétel bizonyítására.)"
Na igen ezt kérdeztem a postai dolgozótól is hogy most akkor nekem erről van papírom, hogy kinyitották, nem az volt benne, ukmukfukk? Azt mondta büntetőjogi felelőssége tudatában szóban tudja bizonyítani. Nem akartam elküldeni őket sem, hogy hivatalból kinyittatnak valamit de nincs róla határozat, papír, akármi?! Komolyan a magyar posta és vámkezelés is megér egy misét...
Nem Paypal-ozok (ha ez a PP) hanem webkártyáról szoktam utalni. De lassan lehet hogy csinálni fogok paypal accot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra