Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz sepsi0 #18346 üzenetére

persze csak szövegre 10 pontot adnak.
    én azért meg szoktam kapni az 50-eket (1 és 5 dolcsi közti cuccokra), és kb 30 másodperces videókat csinálok csak (jellemzően kibontós, szöveg nélküli videók), meg 3 képet.
    5 dollárnál drágább cuccokra viszont 70-et szoktam kapni, érvényes ez a 6 dolláros akármire, és a 30 dolláros akármire is, értéktől függetlenül (holott a leírás szerint akár 100-at is oszthatnának érte, ha a termék 5 dolcsinál drágább)

azt még észrevettem, hogy ha valamit kuponnal, vagy pontozva vásárolok, akkor az eredeti árat nézik.
    mittudomén a kuponos 10 centes batman pörgőre is megjött az 50 pont, mert az eredeti ára 1 és 5 dollár között van.

ezen felül az Order Review 5 pontját is mindig megkaptam eddig

a dupla pontokkal szoktak spúrkodni mostanában, azt nem adják meg hiába vagy az első 5 értékelés között. a hivatalos álláspontjuk, hogy az értékhatárnak megfelelően (pl 1 és 5 dollár között), megkaptam a max 50 pontot, így nem jár már a dupla, mert az már úgy több lenne, mint a max. Ezügyben több ticketet is nyitottam rájuk, amiben összevissza minden szarságot bekamuztak, és amikor végre nyeregben éreztem magam, hogy erre már nem fognak tudni mit mondani, akkor egyszerűen nem válaszoltak, processing státuszban hagyták a ticketemet, ami azóta is úgy van pár hónapja.

(#18347) PainKiller13
    én csináltam már olyat, hogy ugyanazzal a videóval küldtem el az értékelést.
    illteve láttam hogy más is csinálta, hogy a meglévő értékelések közül lelopta a képeket, és a yt linket aztán beküldte ugyanazzal (mondjuk pontot nem tudom kapott e rá, de magamból kiindulva igen). az egyik felhasználó ruszki volt, a másik portugál, vagy mi...

Új hozzászólás Aktív témák