- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
sepsi0 #18346 üzenetére
persze csak szövegre 10 pontot adnak.
én azért meg szoktam kapni az 50-eket (1 és 5 dolcsi közti cuccokra), és kb 30 másodperces videókat csinálok csak (jellemzően kibontós, szöveg nélküli videók), meg 3 képet.
5 dollárnál drágább cuccokra viszont 70-et szoktam kapni, érvényes ez a 6 dolláros akármire, és a 30 dolláros akármire is, értéktől függetlenül (holott a leírás szerint akár 100-at is oszthatnának érte, ha a termék 5 dolcsinál drágább)azt még észrevettem, hogy ha valamit kuponnal, vagy pontozva vásárolok, akkor az eredeti árat nézik.
mittudomén a kuponos 10 centes batman pörgőre is megjött az 50 pont, mert az eredeti ára 1 és 5 dollár között van.ezen felül az Order Review 5 pontját is mindig megkaptam eddig
a dupla pontokkal szoktak spúrkodni mostanában, azt nem adják meg hiába vagy az első 5 értékelés között. a hivatalos álláspontjuk, hogy az értékhatárnak megfelelően (pl 1 és 5 dollár között), megkaptam a max 50 pontot, így nem jár már a dupla, mert az már úgy több lenne, mint a max. Ezügyben több ticketet is nyitottam rájuk, amiben összevissza minden szarságot bekamuztak, és amikor végre nyeregben éreztem magam, hogy erre már nem fognak tudni mit mondani, akkor egyszerűen nem válaszoltak, processing státuszban hagyták a ticketemet, ami azóta is úgy van pár hónapja.
(#18347) PainKiller13
én csináltam már olyat, hogy ugyanazzal a videóval küldtem el az értékelést.
illteve láttam hogy más is csinálta, hogy a meglévő értékelések közül lelopta a képeket, és a yt linket aztán beküldte ugyanazzal (mondjuk pontot nem tudom kapott e rá, de magamból kiindulva igen). az egyik felhasználó ruszki volt, a másik portugál, vagy mi...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest