Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz Peterhappy #98024 üzenetére
Ordító lúdtalpam van, ezt tudom. Viszont Te honnan tudod? Spuriban az első komolyabb cipővásárlásomnál volt bevizsgálás a futópadon, ott ajánlották a neutrális cipőket, azóta tudom, hogy olyan kell. Térdem csípőm egy vonalban van futáskor, állítólag "szép" jelentsen ez bármi is. Ezért is írtam, hogy a cipővásárlás aktuális lesz, mert 1200km van benne lassan és már néha érzem a térdem.
Hoka nem tetszett, túl nagy volt a drop, pontosabban érzésre volt olyan mint ha fejre akarnék állni. Feleségemnek Hokái vannak/voltak, nekem annyira nem jönnek be.
Szerintem maradok a Saucony-nál. Ride 15 után lett a mostani Ride 16, de kíváncsi vagyok a Triumphban milyen lehet a futás. De visszanézek majd a spuriba hamarosan és megnézem amiket javasoltál.
Köszi a válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest