Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Akit érdekel, itt a Running Power Estimator élesben. Végül is nem csináltam hegyimenetet, mert nem érzem magam valami jól :-/
Viszont amikor megtoltam, feljebb ment a teljesítmény, amikor meg lassabban, akkor visszaesett, szóval ránézésre nem rossz.
A Gradient nem tudom mi
Úgy akartam, hogy 3km bemelegítő után 1 km gyors, 1 km lassú, de a 3. gyors már szétesett, elfáradtamMás: Garmin szíj tengelyét mivel lehet kenni? Most nézem, hogy tiszta retek, ki kéne pucolnom, de akkor a fémet be is kell kenni valamivel, nehogy rozsdásodjon.
Szilikonolajra gondoltam, de nem tudom az olaj összetevőhöz mit szólna a szilikon szíj. Gondolom a műszerolajat felejtsem el.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest