- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
A tapasztaltaktól kérnék némi segítséget, többször visszatérő problémára.
1. Rohadtúl szúr néha a bal lapockám alatt a hátam futás közben. Talán emelkedőnél fokozódik, de nem mindig van. Viszont minden futás alatt előfordul, de nem tart egész futás alatt. Nem mondanám,hogy ki be légzésre fájna, csak úgy szút, mint az állat. Sétálva elmúlik, újra futva előjön. Mi a franc ez és hogy múlik el?
2. Hogy kell szedni a multivitaminokat? Reggel beveszem, nem mindig kaja közben és onnantól egész délelőtt pisilnem kell, ami ilyen UV zöld. A gyártó (Biotech) azt mondja, hogy ez mit tudom én melyik B vitamin természetes hatása. Hogy kéne szedni, hogy ne kelljen egész délelőtt pisilnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest