Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
A tapasztaltaktól kérnék némi segítséget, többször visszatérő problémára.
1. Rohadtúl szúr néha a bal lapockám alatt a hátam futás közben. Talán emelkedőnél fokozódik, de nem mindig van. Viszont minden futás alatt előfordul, de nem tart egész futás alatt. Nem mondanám,hogy ki be légzésre fájna, csak úgy szút, mint az állat. Sétálva elmúlik, újra futva előjön. Mi a franc ez és hogy múlik el?
2. Hogy kell szedni a multivitaminokat? Reggel beveszem, nem mindig kaja közben és onnantól egész délelőtt pisilnem kell, ami ilyen UV zöld. A gyártó (Biotech) azt mondja, hogy ez mit tudom én melyik B vitamin természetes hatása. Hogy kéne szedni, hogy ne kelljen egész délelőtt pisilnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest