- Fűzzük össze a szavakat :)
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Never79 #44964 üzenetére
Jobb, mintha az kerül végtelen ciklusba a fejedbe, hogy "de miért?!" Vagy hasonló reklámok. Nekem volt már olyan, hogy valami nagyon utált zene, vagy reklámzene ment a fejemben napokig. Általában egy idő után megtörik az ember, és elkezdi nem idegesíteni már. Azt nem mondom, hogy megszerettem őket, de már nem váltanak ki bennem annyi ellenérzést.
Elvileg holnap jön meg az új Saucony, fel is avatom vagy holnap vagy holnapután. Kíváncsi vagyok a régihez képest milyen. Szemeztem a Liberty-vel azt hiszem, de azt olvastam, hogy stabil cipő, és nekem olyan nem kell. Maradt a Ride megint. Ideje újra elkezdeni futni, hátha most nem sérülök le. Erre mondjuk kicsi az esély, mert a térdem érzem október óta. Inkább életmód lehet az oka vagy valami ízületi betegség, de amíg tudok járni, addig nem megyek orvoshoz vele. Utána meg majd visznek.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- DUNE médialejátszók topicja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple TV+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest