- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tepenzed #38624 üzenetére
Várj egy hónapot és csinálj még egy 3 hónapos kúrát, hátha. Cink, szelén, esetleg mangán még amikkel rá lehet segíteni. Torna terén a pilates nekem jobban bevált, mint a jóga, de igazából az is jó, ha csak minden reggel és/vagy nap közben 10 percig átmozgatod őket, már attól egész más szokott lenni. Ülő és/vagy mozgásszegény életmód, futószalagos munka, burkolós munkák, ilyesmik, amik ki tudnak nyírni bizonyos ízület csoportokat, meg gondolom még sok más is. Én nem feltétlen venném rossz jelnek, hogy recsegés helyett most kattogsz, lehet, hogy valamit javított az ízületeiden. Nekem újabban be szoktak gyulladni ha elég sok porcerősítőt szedek be egyszerre (napi 3 előírtnál 2-nél már érzem, hogy annyira nem okés). Lehet, hogy az is azért van, mert megpróbál visszanőni az ízület, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest