Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36803) Danika256


Danika256
aktív tag

Hali

Már régebben írtam, de azért követem az eseményeket..
A lábam sajnos érdemben igazából nem nagyon javulgat, na jó talán egy picit (aki nem emlékszik, május óta tartó achilles / sarokgyulladással bajlódok), pedig már túl vagyok egy szteroid injekción is. Na attól aznap jól bekábultam, jó erős cucc volt, igazából utána volt 4-5 jobb napom, de aztán minden visszatért a régi kerékvágásba.. A saját talpbetétet már megszoktam, sokat segít, kellemesebb a mozgás, már nem tudnám elképzelni nélküle, de az alap gyulladás még továbbra is maradt.. Futás az nincs, de tekerek ezerrel, komoly edzésterv szerint! :)

Amiért végül is beírtam, hogy kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok a tervemhez..
Mivel nem futhatok, de cserébe tekerek ahogy csak lehet és ez nem is igazán bántja a lábamat, próbálom így kimaxolni magam!
Ami több minden mellett motivál az az, hogy kíváncsi vagyok, hogy bringával milyen szintre juthat el az ember edzettségben, állóképességben, mármint a futás szempontjából. Ez most egy kísérlet is számomra..
Nem fogok futni amíg nem jövök rendbe, de egy -egy versenyre azért el fogok menni, olyanokra, amiket nem hagynék ki semmiképpen sem! Lesz majd nyárig egy 8K pörgős kis verseny és egy félmaraton is, ha fájódalom csillapítóval, hát akkor úgy fogom lenyomni őket!
De a lényeg, hogy csakis tekeréssel készülök rájuk!! ;] ;]
Tudom, hogy elvileg azért más izmok dolgoznak, különösen a vádli nem edződik úgy tekerés közben, de azért meg fogok tenni mindent az ügy érdekében!
Az erő-állóképességről hegyi résztávok, spinracing és spinning edzések gondoskodnak. A spinracing edzés amúgy valami eszméletlen szuper, teljesen belehabarodtam, pusztító egy edzés, mindent átmozgat, erősít, és olyan az ember pulzusa végig, mintha egy pörgős 10K-t nyomatna! :DD

Na szóval ez van, a súlyom is szépen lassan helyére kerül és még ha tekerve jóval több időt is kell belefeccolni, kíváncsian várom, hogy mit lehet kihozni a projectből... A motivációm az megvan, csak sikerül valami, ha már ezt dobta a gép.. :D

Szerintetek halva született dolog?? :) :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.