Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz inf3rno #33057 üzenetére
Rengeteg tényezőtől függ (testtömeg, edzettség, intenzitás, időjárás), de nagy átlagban jó lesz az óránként feleannyinak is... Itt egy kiszámoló hozzá, nyilván nem orvosi alaposságú, de jó kiindulópont: [link]. Érdekes, hogy 5 kg pluszt beadva jóval nagyobb kalóriafogyasztást hoz, mint ha 2 kmph-val gyorsabban futod ugyanazt a távot. Végülis, jogos, nem véletlen, hogy az első 10 kg-t könnyebb leadni, mint az utolsó 2-3-at...
Ráadásul ahogy a szervezeted egyre jobban megtanulja az adott mozgást, úgy egyre hatékonyabban is végzi.
A Garmin amúgy a mai futásomra 717 kalóriát mond, 11,5 km lett 1:14 alatt, 140-es átlagpulzussal (volt az 136 is, de az első km-en szórakozott velem az öv, és 175-180 közti értéket mért). 72 kg-hoz ez nagyon hasonló szám, mint amit az rw kalkukátora kiszámolt, plusz ugye az alacsony intenzitással korrigálva.
A tegnapi elég intenzív, 1:52-es félmaratonomra sem számolt 1400-at sem. Még egy kiadós evéssel is vigyázni kell, mert az gyorsan vissza tud jönni.
“Amúgy olyan 10kg plusz, ami már látszik a hasadon, én most kb. ott tartok.”
Bárcsak annyi kéne. Én 175 cm-hez vagyok 72 kg most, de olyan gusztustalan úszógumim van körben, hogy pfuj. Persze ez is egyénfüggő, hogy ki hova hízik.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest